Όταν η κομμουνίστρια Κανέλλη- που άρπαξε τις σφαλιάρες της από τον Ηλία Κασιδιάρη- έσπαγε πλάκα παρέα με την αρχικαπιταλίστρια Αγγελοπούλου.
Φωτογραφία-αφιέρωση στα αριστερά κορόιδα...![]()
Όταν η κομμουνίστρια Κανέλλη- που άρπαξε τις σφαλιάρες της από τον Ηλία Κασιδιάρη- έσπαγε πλάκα παρέα με την αρχικαπιταλίστρια Αγγελοπούλου.
Φωτογραφία-αφιέρωση στα αριστερά κορόιδα...![]()
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Δικαίωμά σου Στάθη.
Εγώ τους επικρίνω τουλάχιστον.
Εσύ τους δικαιολογείς μιλώντας για "λεκτική βία" κλπ.
Ούτε εγώ λοιπόν διακρίνω καμία διαφορά δική σου με αυτούς.
Και τέλος, κάθε δράση έχει μια ανάλογη αντίδραση.
Το να βρίσεις κάποιον που σε έβρισε είναι εν μέρει δικαιολογημένο. Το να του ανοίξεις το κεφάλι είναι επικίνδυνο.
Το να ρίξεις μια σφαλιάρα σε κάποιον που σου έριξε κι αυτός, είναι επίσης δικαιολογημένο. Το να του ρίξεις σφαίρα στο κεφάλι δεν είναι.
Ο Τατσόπουλος, μιας και τον ανέφερες, ήταν απότομος στα ειρωνικά σχόλια του άλλου. Ούτε τον έδειρε ούτε τίποτα. Ο Σταυρίδης μάλιστα του ζήτησε και συγνώμη στη συνέχεια γιατί ήταν υπερβολικός.
Όπως και να'χει, έχουμε δράση και αντίδραση λίγο πολύ ανάλογη.
Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει όμως με τον σαλεμένο γεωπόνο που είχε έναν διάλογο σε υψηλό τόνο (τόσο η Κανέλλη ήταν επιθετική όσο και αυτός, δεν τον είδα να μιλάει με το σεις και με το σας και η άλλη να τον βρίζει, στο ίδιο ύφος ακριβώς μιλούσανε) και στο τέλος άρχισε τις σφαλιάρες.
Η αντίδραση λοιπόν ήταν απείρως μεγαλύτερη της δράσης γι'αυτό και οποιαδήποτε δικαιολόγηση πέφτει στο κενό.
Την αιτιολόγηση την καταλαβαίνω, τη δικαιολόγηση όμως όχι απλά δεν την κατανοώ αλλά τη θεωρώ κι επικίνδυνη και εύχομαι ειλικρινά στη θέση της "γλωσσού" Κανέλλη να μη βρεθεί ποτέ η γυναίκα σας, η μάνα σας.
Τέλος, εγώ δεν θέλω να πείσω κανένα να ψηφίσει το οτιδήποτε.
Ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει και τους πυρομανείς που του υπόσχονται ότι θα σβήσουν τη φωτιά που άναψαν και τα ψυχάκια που πρώτα βαράνε και μετά σκέφτονται, και τους υμνητές της Μέρκελ κλπ.
Και θα φανεί σε λίγες μέρες.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
saulm3 (08-06-12)
ρε φιλε μην παραπληροφορεις και μην διαστρεβλωνεις συνεχως.
δικαιολογω την αντιδραση ως αντιδραση, οχι την πραξη της χειροδικιας.
ελεος πια.
δεν απαντας σε τιποτα, συνεχιζεις το τροπαρι που σας μαθανε να λετε...
παντα φταινε οι αλλοι και ποτε εμεις.
απο αυτους που καταγγελετε δεν εχετε καμια διαφορα.
εχει γινει βαρετο το ολο θεμα, μου φαινεται θα το κλεισω το τοπικ, τα ιδια και τα ιδια λεμε...
fast-enough (08-06-12), Thomelef (08-06-12)
Ήταν λάθος του Μπαλάφα, είμαι ξεκάθαρος σε αυτό.
Ότι ο τύπος ασχολείται με το αν υπάρχει στο πάνελ εκπρόσωπος της ΧΑ βέβαια, τη στιγμή που δεν υπάρχει ούτε του ΚΚΕ, είναι δείγμα του τι υποστηρίζει αλλά και πάλι ο Μπαλάφας έπρεπε να κρατήσει την ψυχραιμία του από τη στιγμή που ο συνομιλητής του δεν ήταν προκλητικός.
Και ξαναείπα πως αν στη θέση της Κανέλλη ήταν ο Κασιδιάρης και πάλι θα καταδίκαζα το περιστατικό.
Σε αντίθεση με ορισμένους που επειδή έχουν άχτι την Κανέλλη δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα.
Γεια σου Φωτοπουλε ΜΑΓΚΑ....
Υπεγράφη απόψε η νέα τριετής Συλλογική Σύμβαση Εργασίας των εργαζομένων στη ΔΕΗ, μεταξύ του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της επιχείρησης, Αρθούρου Ζερβού, και του προέδρου και του γενικού γραμματέα της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, Ν. Φωτόπουλου και Κ. Κατσαρού αντίστοιχα.
Η σύμβαση προβλέπει αλλαγές στο καθεστώς κρίσεων, μεταθέσεων και πειθαρχικού ελέγχου των εργαζομένων, εξορθολογισμό των επιδομάτων έπειτα από νέες διαπραγματεύσεις που θα ακολουθήσουν, καθώς και δυνατότητα επιστροφής των μειώσεων στους μισθούς, εφόσον λήξει η ισχύς του μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής.
Προβλέπει, επίσης, αναστολή των καταβολών από την επιχείρηση προς τη ΓΕΝΟΠ και τον Οργανισμό Κοινωνικών Δραστηριοτήτων (ΟΚΔΕ).
Η ΓΕΝΟΠ κάνει λόγο για «πραγματική κατάκτηση για τους χιλιάδες εργαζόμενους της Επιχείρησης», ύστερα από τρεις μήνες εντατικών διαβουλεύσεων.
Θα ακολουθήσει η υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων στις θυγατρικές διαχείρισης των δικτύων μεταφοράς και διανομής (ΔΕΔΔΗΕ και ΑΔΜΗΕ).
ΠΗΓΗ -Ζουγκλα
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
nikos1400 (08-06-12)
Σε τι να απαντήσω?
Και τι πάει να πει ότι δικαιολογείς την αντίδραση σαν αντίδραση? Το ότι η αντίδραση είναι δυσανάλογη της δράσης δεν λέει τίποτα? Αρκεί που είναι αντίδραση?
Επίσης, όπως δεν λέω ότι παπαγαλίζεις ό,τι λέει η Κάπιταλ, ο Παπαδημητρίου και οι λοιποί οσφυοκάμπτες των ΜΜΕ σεβόμενος την "ανεξαρτησία" της προσωπικής σου άποψης, το ίδιο θεωρώ πως πρέπει να κάνεις κι εσύ.
Ούτε στο κατηχητικό πάω ούτε έχω προσυλητιστεί πουθενά για να μου λένε τι να πω.
Μιλάω εκ μέρους του εαυτού μου και μόνο.
Τέλος, δικαίωμά σου να κλείσεις το τόπικ μιας και είσαι admin.
Αν και πιο σωστό είναι να μη συμμετέχουμε σε κάτι που το βαριόμαστε, όχι να στερούμε και στους άλλους το δικαίωμα να συμμετέχουν.
saulm3 (08-06-12)
Το κ@λοσυστημα θα αλλαξει καθολου..?
Απολαυστικος Κρητικος στο Ι.Κ.Α Ηρακλειου...
ετσι θελουν οι καρεκλοκενταυροι....
Απολαυστικο Βιντεο!!
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=rhSOYOPtTqw
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
farmgeo (08-06-12), katsaraios (08-06-12)
katsaraios (08-06-12)
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Driver M (08-06-12), Nick bmwlover (08-06-12), Ptboul (08-06-12), tmilatos (08-06-12)
Πραγματικα σημερα μου λυθηκε η απορια γιατι στο επικεντρο της οικονομικης κρισης ειμαστε εμεις.
Σημερα, 3-4 κωλ0καναλα μας κανουν οτι θελουν.
Σφαλιαρισε καποιος, καποιον αλλο μπροστα σε καμερες? Συγχαρητηρια Mr dumb and dumber, βρειτε τα στις δικαστικες αιθουσες. Χεστηκαμε.
Τρια τα τινα...
'Η τελικα γουσταρουμε τα ξεκατινιασματα και ειδησεις τυπου Star, (ξεχναμε τα προβληματα μας, μπλα μπλα μπλα...)
'Η ξαφνικα η Χ.Α. ειναι ολο το προβλημα μας, και δεν το ξεραμε τοσο καιρο...
'Η ηδονιζομαστε (το γνωστο fapping) ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΜΑΣ. Μαλλον αυτο ε? Και λιγο το προηγουμενο, αστο αυτο για αλλη φορα.
Για μια μερα ολοκληρη δεν ακουστηκε καμια ειδηση.
Η λεξεις "τροικα", "χρεωκοπια", "νεοι φοροι" ξεχαστηκαν. Δεν βαριεσαι, πειραζει που σημερα η ξενη ειδησιογραφεια εχει ΟΡΓΙΑΣΕΙ για την δραχμη, για την εξοδο μας απο την EU?
Απο το πρωι ακους, αναλυσεις επι αναλυσεων για τι??
Για ενα καβγα.... που δεν ειμαστε και εμπλεκομενοι κιολας!!!
Παρτε το χαμπαρι. Ειμαστε officially και με τη βουλα, Ο ΠΙΟ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΙΜΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!
-Θεοφιλος-
*Πι.Ες. Αμα αφιερωναμε ολη αυτη τη φαια ουσια που καταναλωσαμε ΣΗΜΕΡΑ μονο, για να κρινουμε 2 ηλιθιους που τσακωθηκαν, στο να λυσουμε το προβλημα της χωρας μας, ΔΕΝ θα ειμασταν στα χαλια που ειμαστε σημερα.
Ευγε Νεοελληνα!
katsaraios (08-06-12), Nick bmwlover (08-06-12), Ptboul (08-06-12), Skyline_IS (08-06-12), Stathis (08-06-12)