Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 602

Θέμα: [E90] Conversion Μ3

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #1
    Εγγραφή
    19-05-10
    Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Μηνύματα
    1.855
    Thanked
    3075
    Rides
    1

    Smile ....

    Δεν ξερω αν ξεγελαει η φωτογραφια αλλα πισω δεξια εκει που ενωνεται με το φτερο εχει περισσοτερο κενο απο την αριστερη μερια.Ρεγουλαρε το λιγο να ερθει αλφαδι αν και φανταζομαι οτι μαλλον το προβαρετε ακομα.

    Δειχνει καλη δουλεια και πληρωμενη δεν το συζηταμε.

    Καταλαβε ομως με καλη προθεση ολων φανταζομαι, οπως εγω οτι δεν συμφωνουμε ολοι με τα project των αλλων.Πρεπει να αρεσει μονο στον ///Μητσο.....δηλαδη εσενα.

    Μου αρεσε το 46αρι σου αλλα ΕΓΩ δεν θα εριχνα τοσα λεφτα....(στα @ρχιδι@ σου...καλαταλαβες πως το λεω,εσενα σου αρεσε αυτο εχει σημασια και εμενα πρεπει να μου περισσευει).

    Μου αρεσει αυτο που κανεις τωρα που το βλεπω να το φτιαχνεις ΕΣΥ....εγω δεν θα το εφτιαχνα (παλι στα @ρχιδι@ σου σημασια εχει εσενα τι σου αρεσει.....δεν πρεπει ομως υποχρεωτικα να μου αρεσει εμενα).

    Καποιοι αρεσκονται να το χτιζουνε απο την αρχη απο το μηδεν....δεν θελουνε κατι ετοιμο απο την αρχη...με γεια τους με χαρα τους αλλα δεν αρεσει σε ολους αυτο.

    Καλη συνεχεια φυσικα!!!!!!
    insane in the ///Midbrain

  2. The Following 8 Users Say Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

    aristent (08-06-12), bill_m3 (07-06-12), pilot (07-06-12), steliosm46 (07-06-12), Thomelef (07-06-12), zaharias (07-06-12), ΔημήτρηςΜ3 (08-06-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP