Κώστα μάλλον δε ξέρουν σε ποιο επίπεδο
Είχα φτάσει με το Μ3 και τώρα μου τι λένε επειδή κάνω μετατροπή
Το 90αρι σε λοοκ m3
Αν είναι να συγκρίνουμε αμάξια αστο κάποιοι θα χάσουν
Τη μπάλα
Τέλος πα τζάμπα ασχολούμαστε !!
Πάμε ως έχει !!!
Κώστα μάλλον δε ξέρουν σε ποιο επίπεδο
Είχα φτάσει με το Μ3 και τώρα μου τι λένε επειδή κάνω μετατροπή
Το 90αρι σε λοοκ m3
Αν είναι να συγκρίνουμε αμάξια αστο κάποιοι θα χάσουν
Τη μπάλα
Τέλος πα τζάμπα ασχολούμαστε !!
Πάμε ως έχει !!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΔημήτρηςΜ3 : 06-06-12 στις 20:31
Δημητρη εγω πιστευω οτι ο καθενας εχει την γνωμη του και δεν ειναι κακο να την εκφραζει εκτος αυτου νομιζω οτι εφοσον μπηκες στην διαδικασια και πηρες μια αποφαση να κανεις καποια πραγματα στο αυτοκινητο σου θεωρώ οτι δεν επρεπε να δινεις σημασια σε αυτα που λεμε εμεις γιατι οπως προείπα ο καθενας εχει την αποψη τουΗ αληθεια ειναι ομως οτι κανενας δεν μπορει να πει οτι δεν κανεις καλη δουλεια τουλαχιστον εγω αυτο βλεπω
![]()
ΚΩΣΤΑΣ
Nick bmwlover (06-06-12), Panos 316T (06-06-12), ΔημήτρηςΜ3 (06-06-12)
Το σχολιασα σε ΤΕΛΕΊΩΣ καλοπροαίρετο και φιλικό επίπεδο!ουτε να σκέφτεσαι ότι θελω να μείωσω αυτο που κανείς ισα ισα το θαυμαζω! (αν εννοείς εμενα!)
Και εγω ο ίδιος εχω σκεφτεί ότι θα γουστάρα ένα 320 diesel coupe E92 με look Μ3 άμα γινόταν!!
Συγνώμη αν είπα κατι που σε προσβαλε,
Φιλικά,Χρήστος.
Vassilis ///M (09-06-12), zaharias (07-06-12), ΔημήτρηςΜ3 (08-06-12)
ΔημήτρηςΜ3 (08-06-12)
Vassilis ///M (09-06-12), zaharias (07-06-12), ΔημήτρηςΜ3 (08-06-12)
ΔημήτρηςΜ3 (08-06-12)
Δεν ξερω αν ξεγελαει η φωτογραφια αλλα πισω δεξια εκει που ενωνεται με το φτερο εχει περισσοτερο κενο απο την αριστερη μερια.Ρεγουλαρε το λιγο να ερθει αλφαδι αν και φανταζομαι οτι μαλλον το προβαρετε ακομα.
Δειχνει καλη δουλεια και πληρωμενη δεν το συζηταμε.
Καταλαβε ομως με καλη προθεση ολων φανταζομαι, οπως εγω οτι δεν συμφωνουμε ολοι με τα project των αλλων.Πρεπει να αρεσει μονο στον ///Μητσο.....δηλαδη εσενα.
Μου αρεσε το 46αρι σου αλλα ΕΓΩ δεν θα εριχνα τοσα λεφτα....(στα @ρχιδι@ σου...καλαταλαβες πως το λεω,εσενα σου αρεσε αυτο εχει σημασια και εμενα πρεπει να μου περισσευει).
Μου αρεσει αυτο που κανεις τωρα που το βλεπω να το φτιαχνεις ΕΣΥ....εγω δεν θα το εφτιαχνα (παλι στα @ρχιδι@ σου σημασια εχει εσενα τι σου αρεσει.....δεν πρεπει ομως υποχρεωτικα να μου αρεσει εμενα).
Καποιοι αρεσκονται να το χτιζουνε απο την αρχη απο το μηδεν....δεν θελουνε κατι ετοιμο απο την αρχη...με γεια τους με χαρα τους αλλα δεν αρεσει σε ολους αυτο.
Καλη συνεχεια φυσικα!!!!!!
insane in the ///Midbrain
aristent (08-06-12), bill_m3 (07-06-12), pilot (07-06-12), steliosm46 (07-06-12), Thomelef (07-06-12), zaharias (07-06-12), ΔημήτρηςΜ3 (08-06-12)