Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 471

Θέμα: ΒΜW e30 3.5lt drift project..

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

λοιπον..

επιτελους βλεπουμε φως στο τουνελ (εγω και η νικολουλη...)...

1) η new "πομονα" πηρε μπρος..αντρικα..χωρις εξατμισεις και αηδιες...μονο που δεν επεσε το συνεργειο απο τον συντονισμο..

2) δοκιμασα και τον καινουργιο μου τιμονακι (κρεμαγιερα)...1.5 στροφη σε καθε ακρη!!!ε ρε τι κανει η ζ3 κρεμαγιερα!!!

3) εχει γινει αψογη δουλεια με τα ηλεκτρικα...και στο χωρο του μοτερ δεν φαινεται ουτε καλωδιο να περισσευει..ολα στην θεση τους!!

4) στο ταμπλο εχει καταργηθει ο ενας αεραγωγος απο τους μεσαιους και στην θεση του εχουν μπει οργανα θερμοκρασιας λαδιου-νερου..ετσι για να ξερουμε και τι γινεται στο ταλαιπωρο μοτερακι μας..επισης εχω και οικονομομετρο...(ε ρε κατι κλαματα που θα ριχνω στο τερμα γκαζι....)

5) περα απο τα παραπανω που εχουν τελειωσει..περιμενω να ερθει ο κεντρικος αξονας (6 κυλινδρος σωστος αυτη την φορα..για τον φοβο των ιουδαιων...)..καθως και το σασμαν ηθελε κατι ψιλοπραγματακια..ευτυχως οχι μεσα...

6) μετα τον κεντρικο..θα μπει το διαφορικο..ακομα δεν εχω αποφανθει αν θα βαλω μπλοκε στο υπαρχον μικρο καβουκι...

7) και τελος μπαινει η καινουργια εξατμιση που ειναι ετοιμη..και το αμαξι ειναι ετοιμο να βγει..

το project εχει αργησει..αλλα οσα εχουν γινει..εχουν γινει σωστα και αυτο με χαροποιει ιδιαιτερα...γιατι στο παρελθον οταν ειχα κανει παρομοια δουλεια..δυο μηνες παιδευομουν με παιδικες ασθενειες...οποτε καλλιο γαιδουροδενε παρα γαιδουρογυρευε....

2. The Following 9 Users Say Thank You to nik200 For This Useful Post:

Bassakos (07-06-12), Leonidas_E39 (08-06-12), m-power_01 (07-06-12), manos///3 (07-06-12), mormon (07-06-12), nikos1400 (07-06-12), S8N (07-06-12), Stunt Mike (07-06-12), zaharias (07-06-12)

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Μπραβο ρε Νικ!!!
    Αντε με το καλο να βγει στους δρομους για να το χαρεις...στις πιστες!!

4. The Following User Says Thank You to StratosZ4 For This Useful Post:

nik200 (07-06-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP