Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 72

Θέμα: [Ε46] Οδική συμπεριφορά

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Stradale Guest

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε Στραντάλε.
    - Πήγαινε και έλεγξε/φτιάξε το όχημά σου για αρχή (ανάρτηση, ψαλίδια, συνεμπλοκ, μπαράκια αντιστρεπτικών, ευθυγράμμιση)
    - Χαμήλωσε πίεση, βάλε 2.0 bar εμπρός και 2.2 πίσω
    - Δοκίμασε πάλι και πες μας
    Το αμάξι πλην ευθυγραμμησης ειναι πλήρως ελεγμενο και σε άριστη κατάσταση οπότε απο εκει είμαστε εκτος.εχω μια αμφίβολια στο να χαμηλωσω πίεση στα λάστιχα γιατι τα ΤΟΥΟ Τ1-R έχουν μαλακά πλαινα και θα μαγουλιαζει το ελαστικό. Αυτη την στιγμή τα εχω στο 34 με 36.
    Κατα τα αλλα να το...συνουσιασα ειναι το μόνο σίγουρο ότι το έκανα άλλωστε πως αλλιως θα δεις πως συμπεριφέρεται στο όριο το αυτοκίνητο

Είδες υπόστροφή στην πίστα και όχι στον δρόμο;ισως δεν το πιέζεις αρκετά σε δημόσιο δρομο,να πω την αλήθεια με την μικρή εμπειρία που εχω θα περίμενα να συμβεί το αντίθετο,μια και εντός πίστας και η "αστραφλος" ειναι καλύτερη και παίρνουμε ιδανικές γραμμές εν αντίθετος με τον δημόσιο δρόμο.

Και να απαντήσω στον σκοπό του θέματος, ειναι γιατι δεν θελω να κυνηγαω ανεμομυλους. Τι θελω να πω; Αγοράζεις ένα αμάξι στο οποίο δεν εχεις προηγούμενη εμπειρία,άρα δεν εχεις γνώση της συμπεριφοράς αυτού. Για να μην προσπαθω να λύση ένα πρόβλημα το οποίο ισως δεν είχε λύση, καλύτερα να ξέρω έξ αρχής τι μπορω να ζητήσω και τι θα μου δώσει το αυτοκίνητο

Μέσα στην εβδομάδα πάω και για ευθυγραμμησης και θα επανέλθω δρυμιτερος...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stradale : 04-06-12 στις 17:15

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP