Σελίδα 6 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 110

Θέμα: Νέος και εγώ εδώ,και θέλω την γνώση σας ?

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Christos 330 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν και νομιζω οτι μας δουλευεις,γιατι ακομα και ενα παιδιακι ξερει την

διαδικασια ελεγχου για ενα μεταχειρισμενο αυτοκινητο . . .

Ναι μπορεις να κανεις οτι θες χωρις να το παρεις . . .
    Δεν μου άρεσε η απάντηση σου .Είσαι μεγαλύτερος μου μάλλον και το ποιο λογικό εγώ στον χώρο της αυτοκίνησης τώρα εισέρχομαι εδώ δεν ξέρω ποιο είναι το coupe,sedan η διαφορά τους εάν δεν μου την έλεγε ο Κωνσταντίνος,έλεγχος για μεταχειρισμένο θα έκανα ?
    Δεν ξέρω τίποτα δεν δουλεύω κανένα απλά είμαι και επιφυλακτικός και ρωτάω καλύτερα πριν πω οτιδήποτε εφόσων δεν γνωρίζω προσωπικά απο τέτοια θέματα,για αυτόν τον λόγο μπήκα κιόλας.

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Konstantinos E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εδω ρούχα αγοράζεις και τα δοκιμάζεις πρώτα...
    Ολοκληρο αμάξι στα τυφλά θα το πάρεις? Καινούργιο να το πάρεις ένα test drive θα κάνεις.
    Χμμ ,κατάλαβα.
    Όταν αγοράζω ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο το μόνο που ξέρω απο εσένα είναι οτι κοιτάω αριθμό πλαισίου για να μπορέσω να δω την πραγματική ημερομινία κατασκευής και όχι τις μπαρούφες που λένε οι περισσότεροι.
    Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να δω και να μάθω πράγματα που ίσως ,λέω ίσως είναι "κρυμμένα" ?

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Unknown Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν μου άρεσε η απάντηση σου .Είσαι μεγαλύτερος μου μάλλον και το ποιο λογικό εγώ στον χώρο της αυτοκίνησης τώρα εισέρχομαι εδώ δεν ξέρω ποιο είναι το coupe,sedan η διαφορά τους εάν δεν μου την έλεγε ο Κωνσταντίνος,έλεγχος για μεταχειρισμένο θα έκανα ?
    Δεν ξέρω τίποτα δεν δουλεύω κανένα απλά είμαι και επιφυλακτικός και ρωτάω καλύτερα πριν πω οτιδήποτε εφόσων δεν γνωρίζω προσωπικά απο τέτοια θέματα,για αυτόν τον λόγο μπήκα κιόλας.
    Μια υπόθεση έκανε ο Χρήστος, δεν χρειάζεται ντε και καλά να τον παρεξηγήσεις ...αυτό που μένει είναι το να μην τον επιβεβαιώσεις...

Καλή συνέχεια στην αναζήτησή σου, και φυσικά ποτέ μην πάρεις κάτι αν δεν το δοκιμάσεις/ελέγξεις πρώτα εσύ, ή κάποιος πιό σχετικός από εσένα

Περιοχή
    Salonica . . .
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ειναι λογικο αν δεν σου αρεσει κατι που θα το ελεγξεις να μην το παρεις . . .

Δεν εχει σημασια η ηλικια αυτα τα πραγματα ετσι πανε σε ολες τις ηλικιες . . .

Δηλαδη αν δεις ενα αμαξι που δεν σου αρεσει πρεπει να το παρεις ; ; ;

Σου απαντησα ετσι γιατι το βλεπω αστειο να μην ξερεις την διαδικασια . . .

Πριν την αγορα αυτοκινητου μπαινεις στην διαδικασια της αγορας και βλεπεις

πως λειτουργει . . .

Περιοχή
    Salonica . . .
    Rides
    1

Προεπιλογή

Χμμ ,κατάλαβα.
    Όταν αγοράζω ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο το μόνο που ξέρω απο εσένα είναι οτι κοιτάω αριθμό πλαισίου για να μπορέσω να δω την πραγματική ημερομινία κατασκευής και όχι τις μπαρούφες που λένε οι περισσότεροι.
    Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να δω και να μάθω πράγματα που ίσως ,λέω ίσως είναι "κρυμμένα" ?
    Σε λαμαρινα για να δεις αν ειναι τρακαρισμενο . . .

Σε αντιπροσωπεια για να δεις ακριβες χιλιομετρα του αυτοκινητου . . .

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

πως λειτουργει . . .
    Σε ολα αυτά που σου είπε ο Χρήστος + το οτι δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να πάς να κάνεις αγορά μόνος σου χωρίς κάποιον δικό σου,γνώστη τουλάχιστων βασικών πραγμμάτων.

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μια υπόθεση έκανε ο Χρήστος, δεν χρειάζεται ντε και καλά να τον παρεξηγήσεις ...αυτό που μένει είναι το να μην τον επιβεβαιώσεις...
    Καλή συνέχεια στην αναζήτησή σου, και φυσικά ποτέ μην πάρεις κάτι αν δεν το δοκιμάσεις/ελέγξεις πρώτα εσύ, ή κάποιος πιό σχετικός από εσένα
    Ναι εντάξει απλά δεν θέλω να με παρεξηγούν σαν άτομο εξού και οτι έδωσα εξηγήσεις.

πως λειτουργει . . .
    Ναι αλλά εάν δεν έχεις λεφτά ? τι κάνεις τότε ? μάλλον περιορίζεσε σε ότι έχεις.Και όμως έχει βλέπεις την ηλικία μου ?!Ξέρω μόνο οτι μου αρέσουν τα αυτοκίνητα και τώρα ξεκίνησα να ασχολούμε.

Σε λαμαρινα για να δεις αν ειναι τρακαρισμενο . . .
    Σε αντιπροσωπεια για να δεις ακριβες χιλιομετρα του αυτοκινητου . . .
    Ωραία άλλη μια πληροφορία που σημείωσα.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Konstantinos E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε ολα αυτά που σου είπε ο Χρήστος + το οτι δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να πάς να κάνεις αγορά μόνος σου χωρίς κάποιον δικό σου,γνώστη τουλάχιστων βασικών πραγμμάτων.
    Όμως εδώ είναι το πρόβλημα,οτι μάλλον θα πάω μόνος μου οπότε για αυτό ψάχνομαι ,τι μπορεί να χρειαστεί να ξέρω τι να κοιτάξω ώστε να μην με πιάσουν κοροϊδο.

Όποιος έχει κάποια άλλη πληροφορία που πρέπει να ξέρω,τον παρακαλώ πολύ να μου πεί.

Περιοχή
    Νεο Ηρακλειο, Αθηνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Και η δικη μου συμβουλη ειναι ΝΑ ΜΗΝ πας μονος σου. Καλως η κακως εισαι πιο ευαλωτος με δεδομενη και την ηλικια σου.

Ακομα και καποιος που δεν ξερει ας ερθει, ετσι για το ψυχολογικο της υποθεσης

Rides
    0

Προεπιλογή

ΑΦΜ εχεις; Στο ονομα σου θα το παρεις;

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dimzan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και η δικη μου συμβουλη ειναι ΝΑ ΜΗΝ πας μονος σου. Καλως η κακως εισαι πιο ευαλωτος με δεδομενη και την ηλικια σου.

Ακομα και καποιος που δεν ξερει ας ερθει, ετσι για το ψυχολογικο της υποθεσης
    Χμμ,πιστεύω κατάλαβα.Εντάξει θα προσπαθήσω όταν έρθει η στιγμή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Snoopy Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΑΦΜ εχεις; Στο ονομα σου θα το παρεις;
    Ναι έχω ΑΦΜ,δεν ξέρω με είπαν οτι εάν το πάρω στο όνομα μου θα πρέπει να δηλώσω εισοδήματα κτλ κτλ.

Σελίδα 6 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP