Σελίδα 22 από 88 ΠρώτηΠρώτη ... 1220212223243272 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 211 έως 220 από 875

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...7

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων

In Limbo

Ετοιμαστείτε για τα χειρότερα.

Σε διεθνές επίπεδο.

Σήμερα γίνεται η μεγαλύτερη μάχη, Αμερικής - Γερμανίας

https://www.antinews.gr/2012/05/31/163876/

Rides
    0

Προεπιλογή

https://www.left.gr/index.php

live o Τσιπρας

Rides
    5

4. The Following 2 Users Say Thank You to gnx For This Useful Post:

nikos1400 (01-06-12), S8N (01-06-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Ενα καλο αρθο που αξιζει να διαβαστει.

Ηλίθιοι ή ψεύτες;

Υπάρχουν κάτι γραφεία στο Μανχάταν που λες ότι χτίστηκαν από αγγέλους, ή δαίμονες, μέσα στα σύννεφα. Η διακόσμηση τους κόστισε όσο ένας προϋπολογισμός μικρής χώρας. Κοπάδια ζώων έδωσαν δέρμα για τα έπιπλα και μαλλί για τις μοκέτες που υποδέχονται τακούνια με καλλίγραμμες γραμματείς από πάνω. Γκαλερίστες έγιναν πιο πλούσιοι και καλλιτέχνες κρέμασαν έργα για λίγα μάτια και πολλά λεφτά. Οι άνθρωποι που έχουν το κλειδί τους δεν είναι συνηθισμένοι. Ένας άνθρωπος που κλείνει όλο το Μανχάταν σε μια ματιά, δεν μπορεί να είναι συνηθισμένος. Διαχειρίζεται δισεκατομμύρια και βρίσκει ποίηση μέσα στη στατιστική.

Κάθε πρωί αυτός ο τύπος παίρνει ένα email που θα το διαβάσει όπως και να έχει. Στον υπολογιστή ή στο Blackberry. Στη λιμουζίνα ή στη λεκάνη της τουαλέτας. Είναι το ξεκίνημα της μέρας του, το λίπασμα για τις ιδέες του. Τις τελευταίες μέρες αυτός ο άνθρωπος ενημερώνεται για τις αυξημένες πιθανότητες που συγκεντρώνει η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ. Αν τώρα εσείς πιστεύετε ότι η πληροφόρηση αυτή «εντάσσεται στην εκστρατεία τρομοκράτησης του ελληνικού λαού» μπορείτε να το γράψετε με κεφαλαία στο προφίλ σας και να καμαρώνετε τα like. Απλώς φροντίστε να το μάθει και ο άνθρωπος μας στο Μανχάταν, μην ξοδεύεται άδικα για reports και προνομιακή ενημέρωση.

Λοιπόν αφήστε στην άκρη πρωθυπουργούς, προέδρους κρατών και οργανισμών. Και ας θεωρήσουμε ότι όλοι αυτοί σκοπεύουν, απλώς, να μετατρέψουν τον σοφό λαό μας σε τρομαγμένο κοτόπουλο. Δείτε κάτι άλλο. Τις τελευταίες μέρες οι μεγαλύτεροι οικονομικοί οργανισμοί του πλανήτη ενημερώνουν στελέχη και πελάτες για την ενδεχόμενη αποχώρηση της Ελλάδας από το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα. Και αυτό, ξέρετε, δεν γίνεται για να τρομοκρατήσουν εσάς πριν πάτε στην κάλπη. Είναι ένα σενάριο που συνεχώς ενισχύει τη σχέση του με την πραγματικότητα. Εσείς, πάλι, θα επιμείνετε ότι πρόκειται για σχέδιο «παραπληροφόρησης του ελληνικού λαού τώρα που αποφάσισε να πάρει τις τύχες στα χέρια του.» Θα μπορούσε να ισχύει, αν ο πετρελαιάς στο Ντάλας ψήφιζε στη Β' Αθηνών και σκεφτόταν να το ρίξει στον Καμμένο. Δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο επειδή δεν λες εύκολα ψέματα στον πετρελαιά. Όμως εδώ επιμένουμε στην άρνηση του απλού, του λογικού, του αυτονόητου. Ο πλανήτης ετοιμάζεται για το Grexit, η εικασία γίνεται σταδιακά πεποίθηση, οι άνθρωποι αποδέχονται αυτό που εμείς παριστάνουμε ότι δεν βλέπουμε. Παραδέχομαι βέβαια ότι υπάρχουν στιγμές που αδυνατώ να επιλέξω μεταξύ Citigroup και Βούτση. Είμαι, όμως, σίγουρος γι' αυτό που πιστεύουν όσοι τυχεροί βρίσκονται μακριά από εδώ. Στην πράξη το πιστεύουν και όσοι είναι μαζί μας, έχουν ένα κομπόδεμα και το φυγαδεύουν όπως ή μάνα τα παιδιά της στην καταστροφή της Σμύρνης. Όμως το θέμα μου δεν είναι αυτό. Το θέμα μου είναι η επιμονή ενός μεγάλου τμήματος του δημοσίου λόγου να κατατάσσει όλα αυτά στη σφαίρα του υποβολιμαίου ή του φανταστικού.

Για τον μέσο «αντιμνημονιακό» πανελίστα ακούμε τον επιθανάτιο ρόγχο της συνωμοσίας που σβήνει κάτω από το φως της αλήθειας. Τελεία και παύλα. Διότι «σιγά μη μας διώξουν από το ευρώ και σιγά μη φύγουμε μόνοι μας, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, είναι απειλές προκειμένου να τρομοκρατηθεί ο λαός και να ψηφίσει τους υπαλλήλους της Μέρκελ.» Μετά τα πράγματα γίνονται απλά, εξηγούνται τα πάντα: «αν φύγουμε θα καταρρεύσουν και αυτοί, τους κρατάμε στο χέρι, μπλοφάρουν, δεν θα μας αφήσουν να χρεοκοπήσουμε.» Το εκπληκτικό είναι ότι την μπλόφα την αντιλαμβάνεται ο Παύλος Χαϊκάλης, αλλά αδυνατεί να την πιάσει το καλοπληρωμένο διδακτορικό που συντάσσει reports για τους πελάτες της Morgan Stanley. Βέβαια ο Παύλος Χαϊκάλης εξελέγη από τον ελληνικό λαό, ενώ ο τύπος της Morgan Stanley δεν έχει καν την πολιτική νομιμοποίηση που λέει και ο Τσίπρας. Είναι εξοργιστικά παράλογο. Κάθε μέρα λαμβάνουμε σαφείς προειδοποιήσεις που το «ρεύμα» τις κατατάσσει στις κούφιες απειλές. Ο Ομπάμα και ο Μεντβέντεφ θεωρούνται παπαγάλοι, ο πλανήτης τρέμει μπροστά στον ελληνικό τσαμπουκά και όταν η γροθιά μας χτυπήσει στο τραπέζι θα λερωθούν από τον πικρό καφέ τους. Πόσο βλάκες Θεέ μου, πόσο αδίστακτοι.

https://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=15554

6. The Following User Says Thank You to SuperSonic For This Useful Post:

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

"Αναστάτωση από την εμφάνιση της «ελληνικής δραχμής» στα τερματικά του Bloomberg"

Κωδικός συναλλάγματος με την ένδειξη «ελληνική δραχμή (μετά το ευρώ)» εμφανίσθηκε την Παρασκευή στα τερματικά του Bloomberg.

Ο κωδικός «κατέβηκε» αργότερα, καθώς λόγω του αρνητικού κλίματος που υπάρχει για την Ελλάδα και τα σενάρια για το μέλλον της στην Ευρωζώνη, υπήρχε κίνδυνος να προκληθεί πανικός.

Όπως, πάντως, διευκρίνισαν από το πρακτορείο ειδήσεων και το τμήμα τεχνικής υποστήριξης (helpdesk), επρόκειτο για «μία εσωτερική δοκιμαστική λειτουργία».
    https://news.in.gr/economy/article/?aid=1231198644

Θέλω να ελπίζω πως δεν είναι αυτό το μέλλον μας, κάθε φορά όμως που προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου, μου έρχεται στο νου μια φράση από την ταινία Crimson Tide:

You don't put on a condom unless you're gonna fuck!

8. The Following 3 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

hades7 (01-06-12), nikos1400 (01-06-12), Panos 316T (01-06-12)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    [B]"

You don't put on a condom unless you're gonna fuck!
    γιατι? εμεις πιτσιρικαδες αφου με κοπο καταφερναμε να βρουμε καμια φορα (καποτες) τις φοραγαμε και τον παιζαμε.... αυτο κανουν και αυτοι!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 01-06-12 στις 17:16

10. The Following 3 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

Panos 316T (01-06-12), S8N (01-06-12), tmilatos (01-06-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Τι παπαρια ειναι αυτη;
    Δεν το ειδα καν σημερα να περναει αυτο.
    X gd που γραφει ειναι κωδικος για "ειδικες συναλλαγες" σε χρυσο, κτλ.

Ολες αυτες τις κινησεις δεν τις καταλαβαινω ΚΑΘΟΛΟΥ δεδομενου οτι τα συστηματα των τραπεζων ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ εχουν ΑΚΟΜΑ μεσα τους τα slots και για δραχμες και για μαρκα και για σκατα στα μουτρα τους, καθως ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ δουλευαμε ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΕΥΡΩ.

ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ακριβως που υπαρχουν slots για Γουαν, Γιεν, Δολλαριο, Τουρκικη Λιρα και οτι σκατο κυκλοφορει στην πιατσα.

το ξεσταυρι μου με τους μαλακες.
    Ειτε μας "δουλευουν" ειτε υπαρχει σχεδιο και δυστυχως τον ηπιατε φιλοι μου καλοι καθως ειναι ολα προαποφασισμενα no matter what.

Sent from my iridium device via inmarsat from Princess Kavla en route to the Galapagos Islands.

12. The Following 10 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

bakalos (02-06-12), bill_m3 (01-06-12), Eleni (02-06-12), Leonidas_E39 (05-06-12), Nino (01-06-12), Panos 316T (01-06-12), PANOS-E60 (01-06-12), S8N (01-06-12), Thomelef (01-06-12), tmilatos (01-06-12)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι παπαρια ειναι αυτη;
    Δεν το ειδα καν σημερα να περναει αυτο.
    X gd που γραφει ειναι κωδικος για "ειδικες συναλλαγες" σε χρυσο, κτλ.

Ολες αυτες τις κινησεις δεν τις καταλαβαινω ΚΑΘΟΛΟΥ δεδομενου οτι τα συστηματα των τραπεζων ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ εχουν ΑΚΟΜΑ μεσα τους τα slots και για δραχμες και για μαρκα και για σκατα στα μουτρα τους, καθως ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ δουλευαμε ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΕΥΡΩ.

ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ακριβως που υπαρχουν slots για Γουαν, Γιεν, Δολλαριο, Τουρκικη Λιρα και οτι σκατο κυκλοφορει στην πιατσα.

το ξεσταυρι μου με τους μαλακες.
    Ειτε μας "δουλευουν" ειτε υπαρχει σχεδιο και δυστυχως τον ηπιατε φιλοι μου καλοι καθως ειναι ολα προαποφασισμενα no matter what.

Sent from my iridium device via inmarsat from Princess Kavla en route to the Galapagos Islands.
    εβγαλες το μαρουλι εξω εσυ? αχαχαχα
    σταματη δες μια ματια την διακιμανση της τιμης του χρυσου σημερα κατι δεν παει καλα
    αντε γεια...

Rides
    0

Προεπιλογή

Απο το πρωι στο ειπα.
    ΤΙΠΟΤΑ δεν παει καλα σημερα.
    Και τη δευτερα εχουμε και αργια το κερατο μου.

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

εμείς πάντως κλεισμένη δουλειά για το ντουμπάι, σήμερα πάγωσε...
    ο καταριανός ιδιοκτήτης, μας διαβεβαίωσε ότι η δουλειά θα γίνει μαζί μας no matter what, απλά με την πτώση του ευρώ ήδη βρίσκεται μείον 7% απο τότε που είχε πάρει την προσφορά.όπως καταλαβαίνεις τόμας, θα ήταν τεράστιο λάθος απο την μεριά μου να βιαστώ και να δώσω πράσινο όσο υπάρχει αγώνας δρόμου, ο οποίος είναι στην μέση.
    θα περιμένουμε...πόσο δεν ξέρω ακριβώς, το μόνο που μπορώ να σου εγγυηθώ είναι ότι η δουλειά είναι κλεισμένη μαζί σας.
    πιάστο αυγό και κούρευτο γμτ κοινωνία μου μέσα με τα κωλονομίσματα και την κωλοευρώπη...
    δεν έχει που δεν έχει δουλειά, τώρα θα πρέπει να περιμένουμε για το πότε θα πιάσουμε τις ήδη κλεισμένες.
    ειλικρινά κουράστηκα πια. έτσι όπως έχει γίνει η δουλειά πλέον, είναι σα να γ@μ@ς χωρίς να χύνεις.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

16. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Panos 316T (01-06-12), S8N (01-06-12)

Σελίδα 22 από 88 ΠρώτηΠρώτη ... 1220212223243272 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •