Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 875

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...7

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Οχι βρε Πανο αλλα αρκετα δεν μας εχουν σιχτιρισει ως τωρα? Ελεος πια!!!
    Αυτοι ειμαστε που θελουν να λενε πως ειμαστε? Ειπε τωρα η λαγκαρτ κατι και βαρια γιορτη , πολιτικο παιχνιδι παιζει και αυτη και το ξερεις και εσυ και εγω.
    Οι επαναλαμβανομενες προσβολες και απειλες τους αγγιζουν τα ορια του συνομωτικου σεναριου που κυκλοφορει και ειμαι σιγουρος οτι θα το εχεις ακουσει!!

υγ. αν υποψιαστω οτι οι εραστες της επικαιροτητας ,εμεις δηλαδη επηρρεαζουμε την ψηφο των αναγνωστων θα κανω βιογραφικο για τον capital xaxaxaxaxa
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 28-05-12 στις 19:52

2. The Following 2 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

PANOS-E60 (28-05-12), Ptboul (29-05-12)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Γιάννη, ας μείνουμε στην ουσία των πραγμάτων. Δεν έχω κανένα λόγο να συμπαθώ την όποια κα Λαγκάρντ, ούτε παίρνω υπόψη μου τη γνωμη της. Ξέρω καλύτρα από εκείνην τι συμβαίνει σε τούτη τη χώρα από το 1974 που θυμάμαι καλά τι γίνεται γύρω μου.

Ο Μυαρογιαλούρος του 1962 (πριν 50 χρόνια) είναι πιό επίκαιρος από ποτέ. Το να μας λοιδωρούν οι ξένοι δεν είναι ωραίο, σε κανένα δεν αρέσει, έχει όμως μιά αιτία πολύ συγκεκριμένη. Το να λοιδωρούμε όμως εμείς (κάποιοι από εμας) τους ξένους, που έχασαν την υπομονή τους πλέον, αυτό δεν το χωράει η λογική μου, με εξοργίζει. Δείχνει πως ακόμα δεν καταλάβαμε ...

4. The Following 6 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

gnx (28-05-12), Monsta (28-05-12), Nino (28-05-12), Ptboul (29-05-12), Stathis (28-05-12), Thomelef (28-05-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP