Θα γυαλίσουν με το βερνίκι??Μου αρέσει το χρώμα που έχουν βγεί και δεν νομίζω ότι θα τα ήθελα πιο γυαλιστερά.
Θα γυαλίσουν με το βερνίκι??Μου αρέσει το χρώμα που έχουν βγεί και δεν νομίζω ότι θα τα ήθελα πιο γυαλιστερά.
μπραβο Λαμπρο πολυ καλη δουλεια απο στεγνωμα τι εκανες???????? τα εβαλες κοντα σε καλοριφερ, στον ηλιο η δε χρειαζετε???????
Ωραία δουλειά, μερακλίδικη!
Όταν τελειώσεις, βάλε καμία φωτό και με τα τριμ φορεμένα στο ταμπλώ.
Όσο για τα κλιπ, λογικά η τιμή τους πρέπει να είναι αμελητέα (30-40 λεπτά το ένα) και μπορείς να τα πάρεις από την αντιπροσωπεία (ή να τα παραγγείλεις, αν δεν τα έχουν.
Αν θες, δες και το παρακάτω σχεδιάγραμμα https://www.realoem.com/bmw/showpart...32&hg=51&fg=30
που έχει όλα τα part numbers για τα κλιπ. Ανάλογα με το ποιο κλιπ έσπασες, τους δίνεις το ακριβές part number και στο παραγγέλνουν.
Lambros46 (24-05-12)
Το είπαμε Λάμπρο, αν ακολουθήσεις τις οδηγίες και ψεκάσεις απαλά στο επόμενο λεπτό αφού περάσεις το σπρέυ βαφής, ΔΕΝ θα γυαλίσει.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΕ - ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ (θυμήσου το, ξέρω τι σου λέω και ναι, η βαφή σε σπρέυ γρατζουνίζεται όταν δεν έχει καθόλου βερνίκι)
Χρόνια πείρα σε βαψίματα με σπρέυ....
![]()
Lambros46 (24-05-12)
ποιος εχει χρονο να μου πει λιγο την διαδικασια ολη να βαψω και εγω τα δικα μου? αφου δεν βρισκω καποιον για ανταλλαγη ας μπω και εγω στην διαδικασια, τα δικα μου ειναι carbon.....................μου ειχε πει πριν απο καιρο ο φιλος monsta αλλα δε θυμαμαι,![]()
Δημήτρη, βάλτα σε αγγελία στο car ή αλλού - ξέρεις, τα carbon έχουν το δικό τους πάχος υλικού και "κούρμπες", διαφορετικές από το πλαστικό.
Μπορεί κάποιος να τα θέλει, κάνε λίγο υπομονή.
(πάντως να ξέρεις ότι θα χρειαστεί σίγουρα τριψιματάκι με γυαλόχαρτο και μετά καλό καθάρισμα για να πιάσει καλά η βαφή- προσωπικά πάντως δεν θα το έκανα)
dimtz (24-05-12)
120ie87 (24-05-12)
dimtz (24-05-12)
Το ίδιο το υλικό είναι που ντύνουμε τα αυτοκίνητα για αλλαγή χρώματος το λεγόμενο ''car wrapping''. . .
Εγώ χρησημοποίησα της 3Μ το μαύρο γυαλιστερό μεταλλικό. . .
Δεν χρειάστηκα πολύ νομίζω αγόρασα 1m x 1.5m και το πλήρωσα γύρω στα 50 ευρώ και μου έμεινε κιόλας. . .
Έντυσα όλα τα εσωτερικά τριμ, ακόμη και τα χερούλια της πόρτας εμπρός-πίσω αλλά και το diffuser. . .
Eδώ το diffuser:
Κοίτα πως γυαλίζει δεν ξεχωρίζεις διαφορά....![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Vassilis ///M : 24-05-12 στις 14:24