Εδω είναι η λύση που ψάχνεις https://store.bimmerworld.com/e36-fu...-kits-p39.aspx
Fuel starvation in E36 cars occurs in sweeping right hand turns and has a similar effect to lifting in the middle of the turn, sometimes with over 1/2 tank of fuel! Since most sweeping turns are high speed, this can have disastrous results when driving the car at or near its limits. Additionally, starvation causes a lean condition in the engine leading to possible detonation and expensive engine damage.
Our race proven kits eliminate this problem. Constructed mostly from Genuine BMW parts, these kits are completely streetable and operate invisibly. Complete packages for this modification include new fuel pumps and senders, lines, fittings, and instructions. We no longer offer the Stage I kit with one pump - this system relying on a passive siphon effect to pull fuel from the left side of the tanks is not always effective and our customer feedback has not been fully positive.
Kit uses genuine OEM Siemens fuel pump assemblies. Fits all 92-99 323/325/328/M3 cars.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 23-05-12 στις 14:22
deepBLUE (23-05-12), ghost-rider (23-05-12), gnx (23-05-12), Kostas Maras (23-05-12), Kostas_1 (23-05-12), m-power_01 (23-05-12), nikos1400 (23-05-12), Panos 316T (23-05-12), VanVIC (23-05-12), Vassilis ///M (23-05-12), zaharias (24-05-12)
Γνωστο προβλημα???Ειτε ολοι εσεις τρεχετε με ημισλικια στο δρομο,ειτε η αναρτηση σας παιρνει τρελες κλισεις!Μονο σε πισταδικα Ε36 εχει παρατηρηθει και μονο σε δεξιες(δεν ξερω γιατι) πολυυυυ κλειστες,αποτομες στροφες.Μια φορα μονο το'χω ξανακουσει αυτο το προβλημα απο παλικαρι με Ε36 325,που ομως δεν ειχε αντιστρεπτικη πισω και του το'κανε και σε ''πεταλα''.Εβαλε την σωστη αντιστρεπτικη και δεν το ξανακανε......
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
Μιχάλη σε δεξιές γίνεται γιατί η τρόμπα βρίσκεται δεξιά άρα ξενερίζει.
Αυτο γίνεται σε αρκετά αυτοκίνητα. Δεν ξέρω για το 36αρι.
Σαν λύσεις πάντως είναι ή άλλο ντεποζιτο με διαφράγματα ή δεύτερη τρόμπα στην αριστερή ταπα. Και κύκλωμα
Kostas Maras (23-05-12)
Μιχαλη το αμαξι μου φοραει αμορτισερ pss, h&r αντιστρεπτικες, powerflex παντου, μπαρα θολων, χιαστή στην γεφυρα εμπρος και χαμηλωμενο οσο πρεπει κι ομως οταν το ζοριζω σε δεξιες στροφες και ιδιαιτερα σε και λιγο παρατεταμενες μενει απο καυσιμο! Με γεματο ρεζερβουαρ.....κανενα προβλημα!
Σε αλλα αυτοκινητα το'χω ακουσει συχνα(μου το'κανε πχ το πουντακι μου) αλλα σπανιως σε Ε36....λαμπακι λαδιου εχω δει ν'αναβει καμια φορα σε βιαιη μεταφορα βαρους αλλα διακοπες απο καυσιμο ποτε.Βεβαια τωρα παρατηρησα οτι του Κωστα τ'αμαξι ειναι κομπακτ Ε36....Μηπως το ντεποζιτο ειναι ιδιο με των Ε30??
Βεβαια παιζουν κι αλλα ρολο για να παρατηρησεις ενα τετοιο φαινομενο κι ενα βασικο ειναι το στυλ του οδηγου:Αν πχ ο ενας οδηγος μπαινει σε μια στροφη με Α χλμ και συνεχιζει επιταχυνομενος ισως νιωσει τα κοψιματα,ενω ο αλλος οδηγος που μπαινει με Α++ χλμ και με αφημενο το γκαζι και επιταχυνει στην εξοδο δεν θα καταλαβει τιποτα γιατι ηδη το αμαξωμα αρχιζει να ισορροπει....Παντως ντριφταροντας δεν μας εχει συμβει..αλλα εκει ειναι σαφως λιγοτερα τα πλευρικα g....
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
Το κομπακτ φοράει άλλο ντεποζιτο απο τα κουπε και δεν είναι απο ε30.
Ειναι μόνο για κομπακτ
BILL007 (23-05-12), Stunt Mike (23-05-12)
στο δικο μου Ε30 εαν η βενιζνη ειναι κοντα στην κοκκινη γραμμη ή πανω στην κοκκινη γραμμη δλδ λιγο πριν την ρεζερβα, σε δεξιες ΕΝΤΟΝΕΣ παρατεταμενες στροφες (στριψιμο κοντα στο οριο του αυτοκινητου δλδ) εχω τα ιδια συμπτωματα ΑΛΛΑ μονο οταν η βενιζνη ειναι στα ορια της ρεζερβας, οποτε το θεωρω λογικο , να μου συμβαινει αυτο , μιας και η τρομπα ειναι στην δεξια πλευρα , τα ντεποζιτα των Ε30 ειναι 2 κομματια (ενα αριστερα, ενα δεξια) και συνδεονται μεταξυ τους με ενα μεταλλικο σωληνακι
Εχω πιασει δυο τρεις φορες το 46αρι μου να ξενερωνει με βενζινη κοντα στο 1/4.
Ολες τις φορες σε μια συγκεκριμενη παρατεταμενη δεξια, που σφιγγει στα τελειωματα, στην Πατρα(μπαινοντας περιμετρικη προς Ριο απο τον κομβο των καρφουρ)...
Αλλα αυτοκινητα που ειχα κατα καιρους στα χερια μου, ξενερωναν με μισο κ βαλε τεποζιτο, οποτε δε μου ειχε φανει περιεργο.
Τωρα για λυση, τι να κανεις...
Προσωπικα αποφευγω να το δουλευω κοντα στο αδειο.
Οχι μονο για να μην ξενερωνει, αλλα για να ψυχεται κ η τρομπα βενζινης...
BILL007 (23-05-12)