Αρχικό μήνυμα απο
m-power_01
Μιχάλη σε δεξιές γίνεται γιατί η τρόμπα βρίσκεται δεξιά άρα ξενερίζει.
Αυτο γίνεται σε αρκετά αυτοκίνητα. Δεν ξέρω για το 36αρι.
Σαν λύσεις πάντως είναι ή άλλο ντεποζιτο με διαφράγματα ή δεύτερη τρόμπα στην αριστερή ταπα. Και κύκλωμα

Αρχικό μήνυμα απο
Kostas Maras
Μιχαλη το αμαξι μου φοραει αμορτισερ pss, h&r αντιστρεπτικες, powerflex παντου, μπαρα θολων, χιαστή στην γεφυρα εμπρος και χαμηλωμενο οσο πρεπει κι ομως οταν το ζοριζω σε δεξιες στροφες και ιδιαιτερα σε και λιγο παρατεταμενες μενει απο καυσιμο! Με γεματο ρεζερβουαρ.....κανενα προβλημα!
Σε αλλα αυτοκινητα το'χω ακουσει συχνα(μου το'κανε πχ το πουντακι μου) αλλα σπανιως σε Ε36....λαμπακι λαδιου εχω δει ν'αναβει καμια φορα σε βιαιη μεταφορα βαρους αλλα διακοπες απο καυσιμο ποτε.Βεβαια τωρα παρατηρησα οτι του Κωστα τ'αμαξι ειναι κομπακτ Ε36....Μηπως το ντεποζιτο ειναι ιδιο με των Ε30??
Βεβαια παιζουν κι αλλα ρολο για να παρατηρησεις ενα τετοιο φαινομενο κι ενα βασικο ειναι το στυλ του οδηγου:Αν πχ ο ενας οδηγος μπαινει σε μια στροφη με Α χλμ και συνεχιζει επιταχυνομενος ισως νιωσει τα κοψιματα,ενω ο αλλος οδηγος που μπαινει με Α++ χλμ και με αφημενο το γκαζι και επιταχυνει στην εξοδο δεν θα καταλαβει τιποτα γιατι ηδη το αμαξωμα αρχιζει να ισορροπει....Παντως ντριφταροντας δεν μας εχει συμβει..αλλα εκει ειναι σαφως λιγοτερα τα πλευρικα g....
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....