Σελίδα 97 από 150 ΠρώτηΠρώτη ... 47879596979899107147 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 961 έως 970 από 1491

Θέμα: Επικαιρότητα και προβληματισμοί Ver. 7.5.1

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή Τι απίστευτο μπάχαλο που είμαστε τελικά

https://odromos.wordpress.com/2012/0...C%CE%B4%CE%B1/

ΣΆευχαριστώ, Ελλάδα!

Συμπλήρωσα 20 χρόνια στην Ελλάδα και μπήκα αισίως στον εικοστό πρώτο. Από τότε που ήρθα, εργάστηκα σε διάφορες δουλειές. Μετά από πολύ κόπο και κυρίως πολύ διάβασμα, έμαθα την ελληνική γλώσσα κι έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα, που ήταν η δημοσιογραφία. Σήμερα είμαι δημοσιογράφος στα ελληνικά ΜΜΕ. Σε πιο βαθμό καταφέρνω να κάνω καλή δημοσιογραφία, το κρίνουν αυτοί που διαβάζουν αυτά που γράφει η ταπεινότητά μου. Μεγαλώνω δυο κόρες που σήμερα είναι 18,5 και 17,5 ετών. Η μεγάλη μου κόρη ήρθε στην Ελλάδα 5 μηνών, η μικρή γεννήθηκε στην Ελλάδα και δεν γνώρισε άλλη χώρα για πατρίδα της.

Προσέφερα λίγα ή πολλά δεν το ξέρω, το μόνο σίγουρο είναι ότι δούλεψα και δουλεύω τίμια. Ποτέ και για κανένα λόγο, δεν απασχόλησα τις Αρχές της χώρας. Αφοσιώθηκα στο επάγγελμά μου αλλά και στην προσφορά υπέρ των δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Είμαι μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου. Αυτά με εκφράζουν, αυτά κάνω. Στην άνοδο της Χρ. Αυγής, την είσοδό της στη Βουλή και τις απειλές που δέχομαι για τη ζωή μου, ήρθε να προστεθεί ένα άλλο γεγονός, εξίσου άσχημο. Αν για το πρώτο κομμάτι ανησυχούμε πολλοί, το σίγουρο είναι ότι το δεύτερο με πονά εξίσου προσωπικά.

Χθες, 17 Μαΐου 2012, το ελληνικό κράτος, με ειδοποίησε ότι εντός 30 ημερών, πρέπει να εγκαταλείψω την Ελληνική Επικράτεια, επειδή το έτος 2007-2008, περίοδο την οποία είχα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, δεν μπόρεσα να συγκεντρώσω τον απαιτούμενο αριθμό ενσήμων για να ανανεώσω την άδεια παραμονής μου. Στην ίδια μοίρα με μένα, βρίσκονται και πολλοί άλλοι μετανάστες. Άνθρωποι που έχουν συνδέσει τη ζωή τους με τη χώρα αυτή, που έφτιαξαν τις οικογένειές τους εδώ, που τα παιδιά τους γεννήθηκαν, φοίτησαν και μεγαλώνουν στην Ελλάδα. Οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι για όλους και για μερικούς, τέτοια ζητήματα είναι “πολυτέλεια”. Πράγματι, έτσι είναι. Για μερικούς άλλους όμως, είναι θέμα ύπαρξης και αξιοπρέπειας.

Ακόμα και να μην μπορέσω να κερδίσω την παραμονή μου δικαστικά – τη στιγμή που σφοδρή μου επιθυμία είναι να αποκτήσω την ελληνική υπηκοότητα και να συνεχίσω να προσφέρω σε αυτό τον τόπο – θα παραμείνω το ίδιο φιλέλληνας, ακόμα και στην άκρη της γης να καταλήξω. Ωστόσο, το θέμα αυτό ας χρησιμεύσει σε όλους μας για να δούμε επιτέλους πως τα στραβά που μας συμβαίνουν, πολλές φορές τα προκαλούμε εμείς οι ίδιοι. Είχα γράψει κάποτε ένα κείμενο με τίτλο “Σου χρωστάω ένα ευχαριστώ, Ελλάδα”, το ίδιο μπορώ να επαναλάβω και σήμερα αλλά τούτη τη φορά, γεμάτος πίκρα: ΣΆευχαριστώ Ελλάδα!

2. The Following 2 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

gnx (19-05-12), Κωνσταντίνος (19-05-12)

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αλέξη μου, καλός ο παραβολικός λόγος αλλά νομίζω χαθήκαμε λίγο στα μεταφρρικά σχήματα. Και μάλλον εγώ φταίω γιά αυτό.

Ασθενής είναι η οικονομία μας αλλά και η κοινωνία μας που ενσαρκώνει σε φυσικά πρόσωπα τον βασικό συντελεστή της οικονομίας, δηλαδή όλους εμάς. Ολοι μας λειτουργήσαμε λάθος τα τελευταία 35 χρόνια, ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ, και δεν θέλαμε να ακούσουμε κουβέντα γιά λάθος δρόμο. Ημασταν απόλυτα σίγουροι ότι στραβός ήταν ο γυαλός. Πες μου γιά ποιό λόγο δεν αναρωτηθήκαμε ποτέ το εξής απλό. Οι περισσότεροι από μας έχουμε ταξιδέψει στη δυτική Ευρώπη. Προβλήματιστήκαμε ποτέ στα σοβαρά, πως είναι δυνατόν, η Ελλάδα και το Βέλγιο να βρίσκονται στην ίδια οικονομική οικογένεια ? Μη μου πεις ότι δεν ήταν αξιοπερίεργο ! Πήγαμε, μετά το ταξίδι στο Βέλγιο, στο μαξιλάρι μας πριν κοιμηθούμε και ξενυχτήσαμε με τη σκέψη ότι κάτι κάνουμε λάθος σε τούτη τη γωνιά της ευρωζώνης ? Φοβάμαι πως δεν το κάναμε οι περισσότεροι. Αρα δεν πήραμε χαμπάρι ότι ήμασταν πολύ άρρωστοι.

Επρεπε να μας στείλουν οι αγορές αδιάβαστους γιά να μάθουμε τι συνέβαινε σε αυτή τη χώρα ? Δεν ξέραμε ? Πιστεύαμε τους προσινομπλέ που μιλάγανε γιά "την ισχυρή Ελλάδα" ? Μπράβο μας. Ποιός φταίει για αυτό ? Ανήλικα έχει μόνο τούτος ο τόπος ? Οσοι πίστεψαν το "λεφτά υπάρχουν", αγράμματοι είναι ?

Λοιπόν, έχουμε προ πολλού παραδεχτεί όλοι ότι το φάρμακο είναι λανθασμένο γιά την περίπτωσή μας. Ο γιατρός όμως είναι πολύ έμπειρος (τροϊκα) και το ξέρει εδώ και πολύ καιρό αυτό. Θα την αλλάξει αισθητά την συνταξή μόλις γίνουμε πιό συνεργάσιμοι ασθενείς. Και γιά κόψω τις παρομοιώσεις, ξαναλέω πως ασθενής είναι ο λαός που ενσαρκώνει την οικονομία μας, όχι η πολιτική ηγεσία του. Αυτή είναι άχρηστη, καταργήθηκε ήδη από την τρόΙκα, η συνέχεια της θεραπείας περνάει εξ ολοκλήρου στα χέρια των ξένων πιά. Ας προσέχαμε. Πέρασαν και σοβαροί άνθρωποι από την πολιτική σκηνή αλλά έλεγαν δυσάρεστα πράγματα και τους μαυρίσαμε. Σωστά ?

Ελεύθερη χώρα είμαστε, αν δεν μας αρεσει η συνταγή του επιστημονα γιατρού, υπάρχουν και οι γυρολόγοι κομπογιαννίτες, υπάρχουν και η μάγοι της φυλής ζουλου, διαθέτουν αρίστης ποιότητος ξόρκια, ας διαλέξουμε τι προτιμάμε. Επειδή γύρω μου ακούω την πλειοψηφία να επιμένει ότι μιά χαρά ήμασταν και η ρουφιάνα η τρόικα μας χάλασε το κέφι, no problem, ας κάνουμε τη βουτιά στο κενό. Είναι ηρωική πραξη, αλλά όχι έξυπνη.

Και ένα τελευταίο. Προτείνω να αναβάλλουμε το κρέμασμα στο Σύνταγμα των 5 - 10.000 πρασινομπλέ που τα φαγανε, γιά το φθινόπωρο. Το θεάμα θα είναι αντιαισθητικό γιά τους τουρίστες, από το λίγο συνάλλαγμα των οποίων θα μπορέσουμε να εισαγουμε το ελάχιστο πετρέλαιο που θα κάψουμε τον ερχόμενο χειμώνα.
    Πανο μου,απο τοσες χωρες της Ευρωπης,το Βελγιο βρηκες να φερεις σαν παραδειγμα,ε αυτο μας ελειπε τωρα,να συγκρινουμε μια μη...... χωρα με την Ελλαδα.
    Οι αγορες μας εστειλαν αδιαβαστους,αφου ομως πρωτα μας δανειζαν αερα-πατερα,με αποτελεσμα οι πολλοι να πιστεψουμε, οτι αυτη η ευημερια που ζουσαμε ηταν η εξελιξη της ζωης.
    Εγω ποτε δεν μιλησα για κρεμαλες,αλλα μην αναφερεις την φραση "5 - 10.000 πρασινομπλέ που τα φαγανε",γνωριζεις πολυ καλα οτι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ,ο καθενας φυσικα με τον δικο του τροπο.....και στο ποσοστο..... που μπορουσε.
    Θα συμφωνουσα απολυτα σε αυτα που λες,εαν το προβλημα το ειχε μονο η Ελλαδα,ειναι ομως σε ολη την Ευρωπη-Κοσμο και μεχρι το 2008 δεν ειχε παρει χαμπαρι κανενας τη γινετε,εκτος απου αυτους που ρυθμιζουν οικονομικα τους κυκλους της ζωης.
    Οσο για την τροικα,παντα θα εχει και αυτη,το δικο της χρονικο κομματι σε αυτους τος κυκλους.......

4. The Following 5 Users Say Thank You to alexm For This Useful Post:

gant (19-05-12), katsaraios (19-05-12), nikos1400 (19-05-12), Nino (19-05-12), Panos 316T (19-05-12)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πανο μου,απο τοσες χωρες της Ευρωπης,το Βελγιο βρηκες να φερεις σαν παραδειγμα,ε αυτο μας ελειπε τωρα,να συγκρινουμε μια μη...... χωρα με την Ελλαδα.
    Οι αγορες μας εστειλαν αδιαβαστους,αφου ομως πρωτα μας δανειζαν αερα-πατερα,με αποτελεσμα οι πολλοι να πιστεψουμε, οτι αυτη η ευημερια που ζουσαμε ηταν η εξελιξη της ζωης.
    Εγω ποτε δεν μιλησα για κρεμαλες,αλλα μην αναφερεις την φραση "5 - 10.000 πρασινομπλέ που τα φαγανε",γνωριζεις πολυ καλα οτι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ,ο καθενας φυσικα με τον δικο του τροπο.....και στο ποσοστο..... που μπορουσε.
    Θα συμφωνουσα απολυτα σε αυτα που λες,εαν το προβλημα το ειχε μονο η Ελλαδα,ειναι ομως σε ολη την Ευρωπη-Κοσμο και μεχρι το 2008 δεν ειχε παρει χαμπαρι κανενας τη γινετε,εκτος απου αυτους που ρυθμιζουν οικονομικα τους κυκλους της ζωης.
    Οσο για την τροικα,παντα θα εχει και αυτη,το δικο της χρονικο κομματι σε αυτους τος κυκλους.......
    ειναι γεγονος, και το οτι δεν φτανουν πολλα στα mainstream μμε δε σημαινει οτι ο κοσμος (εξω) δεν το εχει καταλαβει.
    η Ελλαδα βεβαια ειναι αυτη τη στιγμη στο στοχαστρο.
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

6. The Following 2 Users Say Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

alexm (19-05-12), Panos 316T (19-05-12)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

..."Εμένα με διαβεβαίωναν ότι είναι θωρακισμενη η υγεία μου και ότι μπορώ και πρέπει να κάνω extreme sports...

Αγόραζα τους"εξοπλισμούς" για τα αθλήματα φτηνά απο εισαγωγεις που και αυτοί αγόραζαν φτηνά. Μέχρι που βγήκε έτσι απο το πουθενά ένας τεχνικός και είπε<< μάγκες τα μηχανήματα ήταν χαλασμενα και οσεσ εξετάσεις κάνατε είναι λάθος, δεν είσαστε υγιείς >>
    Απο εκει ξεκίνησαν ολα Και μετα τα πάντα άλλαξαν.
    Έφερε άλλους γιατρούς και συνταγογραφησαν απο κοινου φαρμακευτική αγωγή που μόνο παρενέργειες είχε και όχι ωφέλη.
    Τώρα λοιπόν που όλοι έχουν γίνει γιατροί εκ των υστέρων ας αναλογιστούν ότι το καθήκον τους είναι να σώσουν την ανθρώπινη Ζωη και όχι να παρουσιάσουν επιτυχημένες ερευνητικές εργασίες στα συνέδρια.
    Απλά θέλει προσπάθεια υπομονή και επιμονή και πάνω απο ολα προτεραιότητα την ιερότητα της ανθρώπινης ζωής.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 19-05-12 στις 07:27

8. The Following 6 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

alexm (19-05-12), aristent (19-05-12), gant (19-05-12), ghost-rider (19-05-12), katsaraios (19-05-12), Panos 316T (19-05-12)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Aγαπητοι ασθενεις/ψηφοφοροι,
    δυστυχως εχετε σπατλισει απειρη φαια ουσια για να ανακαλυψετε την λυση στα οικονομικα προβληματα της χωρας μας (και οχι μονο)καθως και την "διαδρομη" που εγινε για να φτασουμε ως εδω.
    ....η λυση ειναι η καλπη .....
    ....και οπως εγινε στις 6 Μαίου, ελπιζω και στις 17 Ιουνιου, .....να δωθει το μηνυμα οτι δεν υπαρχει εμπιστοσυνη να κανει "ενας" κουμαντο στο δημοσιο πορτοφολι!!!ναι!!!,να συνεργαστουνε και να βρουνε λυσεις για το δημοσιο καλο!!!

....τι πιο αυτονοητο απο το μηνυμα του λαου???

10. The Following 10 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

alexm (19-05-12), gant (19-05-12), katsaraios (19-05-12), Konstantinos E60 (19-05-12), Kostas_1 (19-05-12), nikos1400 (19-05-12), Nino (19-05-12), Panos 316T (19-05-12), PANOS-E60 (19-05-12), Thomelef (19-05-12)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ενα κρατος Μπουρδελο...

Κραυγή αγωνίας από τον δήμαρχο Σκοπέλου για την τοπική αυτοδιοίκηση

Η ανοιχτή επιστολή του Δημάρχου Σκοπέλου είναι η εξής:

Ένας απελπισμένος Δήμαρχος

«Είμαι Δήμαρχος ενός μικρού νησιού. Εκλέχτηκα για πρώτη φορά και άρχισα τη θητεία μου την 1.1.2011. Είμαι δηλαδή ένα από τα θύματα του «Καλλικράτη». Στην προηγούμενη ζωή μου θήτευσα σε σημαντικές θέσεις του τραπεζικού τομέα, ενώ στην αρχή της επαγγελματικής μου καριέρας ήμουν καθηγητής οικονομικών στις Η.Π.Α., όντας κάτοχος διδακτορικού στις οικονομικές επιστήμες. Πίστεψα βασίμως ότι είχα αρκετές εμπειρίες και γνώσεις να γίνω δήμαρχος του νησιού που γεννήθηκα, μεγάλωσα και εξακολουθώ να υπεραγαπώ. Έπεσα έξω.

Το σημερινό μου πρόβλημα είναι οι εκλογές, το κερασάκι στην τούρτα της απογοήτευσης. Από τη στιγμή που προκηρύχτηκαν οι πρώτες εκλογές, πάγωσαν τα πάντα. Λόγω της απόλυτης εξάρτησης των δήμων από την κεντρική διοίκηση, όταν σταματά το κράτος να λειτουργεί, σταματούν όλα και στους δήμους. Δεν υπάρχουν συνομιλητές, παρότι όλοι είναι στις θέσεις τους!

Μεταξύ των θεμάτων που πάγωσαν είναι και οι προσλήψεις των εποχικών υπαλλήλων, που τα καλοκαίρια, σε δήμους που τριπλασιάζουν τον πληθυσμό τους λόγω τουρισμού, ασχολούνται με την καθαριότητα. Χωρίς αυτούς, σκουπίδια δεν είναι δυνατόν να συλλεχτούν.

Οι εκλογές της 6ης Μαίου δεν ανέδειξαν κυβέρνηση και ξαναπροκηρύχθηκαν για τις 17 Ιουνίου. Αν στις 17 Ιουνίου προκύψει κυβέρνηση, υπολογίζω ότι, κάτω από τις καλύτερες συνθήκες, θα μας δοθεί έγκριση να προχωρήσουμε στη διαδικασία πρόσληψης των εποχικών (αποφάσεις αποκεντρωμένης διοίκησης, εμπλεκόμενα υπουργεία) γύρω στις 17 Ιουλίου. Οι διαδικασίες πρόσληψης (προκήρυξη θέσεων, διαδικασίες ΑΣΕΠ, κλπ) θα κρατήσουν ένα με ενάμισυ μήνα. Άρα, αν υπάρξει κυβέρνηση στις 17 Ιουνίου, οι εποχικοί θα έχουν προσληφθεί γύρω στις 30 Αυγούστου! Μέχρι τότε οι τουρίστες θα έχουν φύγει, κρατώντας καλά στο μυαλό τους ένα νησί πνιγμένο στα σκουπίδια. Καμμιά κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να σβύσει την εικόνα αυτή, κανείς δεν θα μπορέσει να πείσει κανέναν ότι ο τουρισμός είναι η βαριά βιομηχανία του τόπου μας.

Γνωρίζω ότι πολλοί δήμαρχοι συμμερίζονται αυτή μου την αγωνία. Επίσης ξέρω ότι είναι αρκετοί οι δήμαρχοι που πιστεύουν ότι το σημερινό πρότυπο της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι όχι μόνο ξεπερασμένο, αλλά τελείως ατελέσφορο και ξεκομμένο από τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, αλλά και της εθνικής οικονομίας. Αυτό που δεν ξέρω είναι ποιός από εμάς θα παραδόσει πρώτος τα κλειδιά του δήμου του στην κεντρική διοίκηση και σε όλους αυτούς που ασχολούνται με τις εκλογές, τις ψήφους και τους συσχετισμούς, αγνοώντας πλήρως τις ανάγκες των πολιτών και της χώρας».
    https://www.newsbeast.gr/greece/arth...enos-dimarhos/
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

12. The Following 3 Users Say Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

katsaraios (19-05-12), Monsta (19-05-12), Panos 316T (19-05-12)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων

Αλλά και πάλι το αποτέλεσμα δεν θα αλλάξει.

Θέλει δουλειά και επιμονή. Η (οποιαδήποτε) Αριστερά δεν είναι προκοπή για καμία χώρα, τα χουν γράψει κι άλλοι, αλλά προπαντός η Ιστορία το χει αποδείξει.

Αν κάτσεις και σκεφτείς λογικά και σταματήσεις να πιστεύεις τα υποκριτικά, αδιαφανή και ξύλινα λόγια, θα καταλάβεις ότι πίσω από τις κουρτίνες κρύβεται η ίδια και χειρότερη βρώμα και δυσωδία που ρήμαξε το τόπο από τα 80s. Όλοι θέλουμε την αλλαγή Άρη, δε νομίζω να υπάρχει ένας άνθρωπος σε τούτο το φόρουμ που μας διαβάζει και εξακολουθεί να ψηφίζει τους ίδιους, εκτός βέβαια κι αν έχει συμφέροντα (διόλου απίθανο κι αυτό).

Όμως η λύση που προτείνεις για αλλαγή μέσα από τα όμορφα ποστ σου, δυστυχώς δεν είναι εκείνη που θα πάει το τόπο μπροστά. Ούτε είναι εκείνη που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα εξολοθρέψει μια και καλή τα βαμπίρ του κατεστημένου που ρουφάνε με λαιμαργία το αίμα τούτου του τόπου. Η αλλαγή θα γίνει όταν επιτέλους αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο από όοοοοολο το απόβρασμα που μας κυβερνούσε όλα αυτά τα χρόνια (συμπεριλαμβανομένης και της Αριστεράς).

Αλλά όπως είπα και στην αρχή, ακόμα θέλει πολύ δουλειά και πάνω απ όλα καθαρά και ΝΕΑ μυαλά.

14. The Following 7 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

chrisgiapz3 (19-05-12), gnx (19-05-12), joseph (20-05-12), Kostas_1 (19-05-12), Panos 316T (19-05-12), Samaro (19-05-12), Stathis (19-05-12)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όλοι θέλουμε την αλλαγή Άρη, δε νομίζω να υπάρχει ένας άνθρωπος σε τούτο το φόρουμ που μας διαβάζει και εξακολουθεί να ψηφίζει τους ίδιους, εκτός βέβαια κι αν έχει συμφέροντα (διόλου απίθανο κι αυτό).

.
    Κωστα καταρχην ολοι ψηφιζουν με βαση αυτο που θεωρουν συμφερον τους, μακαρι να εβαζαν ολοι το κοινο καλο πριν απο το προσωπικο...
    Δευτερον και κυριοτερο οι πολιτικες αλλα και οι γενικοτερες κοινωνικες αποψεις ειναι εκ διαμετρου αντιθετες μεταξυ μας.
    Η μαγεια βεβαια ειναι οτι σε πεισμα της παραδοσιακης συμπεριφορας που επηρεαζεται απο τις πολιτικες πεποιθησεις εμεις συνεχιζουμε να ειμαστε μια παρεα!!!και φιλοι μεταξυ μας!!

16. The Following 9 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

alexm (19-05-12), bakalos (19-05-12), Driver M (19-05-12), gant (19-05-12), katsaraios (19-05-12), Monsta (19-05-12), Panos 316T (19-05-12), Samaro (19-05-12), Z4 DCT (19-05-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    Aγαπητοι ασθενεις/ψηφοφοροι,
    δυστυχως εχετε σπατλισει απειρη φαια ουσια για να ανακαλυψετε την λυση στα οικονομικα προβληματα της χωρας μας (και οχι μονο)καθως και την "διαδρομη" που εγινε για να φτασουμε ως εδω.
    ....η λυση ειναι η καλπη .....
    ....και οπως εγινε στις 6 Μαίου, ελπιζω και στις 17 Ιουνιου, .....να δωθει το μηνυμα οτι δεν υπαρχει εμπιστοσυνη να κανει "ενας" κουμαντο στο δημοσιο πορτοφολι!!!ναι!!!,να συνεργαστουνε και να βρουνε λυσεις για το δημοσιο καλο!!!

....τι πιο αυτονοητο απο το μηνυμα του λαου???
    +1000000000
    αυτό ήθελε ο λαός, αυτό πρέπει να γίνει. τι εξυπνάδα ήταν αυτή δλδ???δεν συμφωνούμε, άρα δεν μας αρέσει το αποτέλεσμα, άρα ξαναπάμε για εκλογές. τι μπούρδες είναι αυτές μωρέ που τα θεωρούμε και λογικά πράγματα.
    άμα ήταν έτσι, και τα παιδάκι που βάζουν υποψηφιότητα για το 15μελές, όσοι δεν βγαίνουν πρώτοι, να ξαναζητήσουν εκλογές.
    τι βλακείες είναι αυτές που πρέπει να τις ακολουθούμε.
    να βάλουν τον πάτο τους όλοι κάτω, και να βρούνε άκρη επιτέλους. 7 μυαλά είναι πολύ καλύτερα απο ένα.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

18. The Following 4 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

aristent (19-05-12), Kostas_1 (19-05-12), nikos1400 (19-05-12), Panos 316T (19-05-12)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

AXAXAXAXA τώρα σωθήκανε.

https://news.in.gr/greece/article/?aid=1231196582

Συντονιστής του προεκλογικού αγώνα της ΝΔ στη Β.Ελλάδα ο Π.Ψωμιάδης

20. The Following 2 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

gant (19-05-12), Panos 316T (19-05-12)

Σελίδα 97 από 150 ΠρώτηΠρώτη ... 47879596979899107147 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές