Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1491

Θέμα: Επικαιρότητα και προβληματισμοί Ver. 7.5.1

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    παει και κανει κοντρες με πυτζαμα...!
    τα ξεχασες τα χαϊρια του? χαχαχαχα

ρε γιωργακη μου φαινεται θα ερθω να πιουμε ενα καφε, ειναι θολα τα πραγματα μεσα στο μυαλο σου.
    οχι δεν θα σωσουν την ελλαδα οι τραπεζες, αλλα δεν γινεται να υπαρξει οικονομια χωρις αυτες.
    αναγκαιο κακο (ή καλο, οπως θες παρτο).
    απλα.
    να γινουν οι καφεδες πριν μου βαλετε κανα γκαζακι με τον Προεδρο στη ρεσεψιον
    Δεν τα μπερδευω ρε Σταθη ολα εχουν μια συνεχεια και μια αλληλουχια ,ειδες τωρα το ποστ με το λινκ που εβαλε ο Πανος ..μιλαει απο μονο του ποιοι ειναι πραγματικα αυτοι που κοπτονται και ορεγονται την δραχμη και το φαγοποτι ...
    Απλα μην με δουλευουν ,δεν με σωζει καμια τραπεζα επειδη θα δωσει (ψεματα) χρηματα ,τα χρηματα αυτα τα εχει παρει 100 φορες σε κερδος .

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    παει και κανει κοντρες με πυτζαμα...!
    τα ξεχασες τα χαϊρια του? χαχαχαχα

ρε γιωργακη μου φαινεται θα ερθω να πιουμε ενα καφε, ειναι θολα τα πραγματα μεσα στο μυαλο σου.
    οχι δεν θα σωσουν την ελλαδα οι τραπεζες, αλλα δεν γινεται να υπαρξει οικονομια χωρις αυτες.
    αναγκαιο κακο (ή καλο, οπως θες παρτο).
    απλα.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    να γινουν οι καφεδες πριν μου βαλετε κανα γκαζακι με τον Προεδρο στη ρεσεψιον
    Δεν τα μπερδευω ρε Σταθη ολα εχουν μια συνεχεια και μια αλληλουχια ,ειδες τωρα το ποστ με το λινκ που εβαλε ο Πανος ..μιλαει απο μονο του ποιοι ειναι πραγματικα αυτοι που κοπτονται και ορεγονται την δραχμη και το φαγοποτι ...
    Απλα μην με δουλευουν ,δεν με σωζει καμια τραπεζα επειδη θα δωσει (ψεματα) χρηματα ,τα χρηματα αυτα τα εχει παρει 100 φορες σε κερδος .

Δεν σε δουλεύουν Γιωργο....στο λενε ωμά.....αν εμείς πεθάνουμε....εσυ θα εξαφανιστείς!!!.....τι προτιμάς??

Εγω προς στιγμήν προτιμώ να επιβιώσω .....μετά είμαι σίγουρος οτι θα βρεθεί και ο τρόπος να πληρώσουν και αυτοί....θελει πολυ ώριμη σκέψη....και η πίκρα και η αγανάκτησή δεν ειναι καθόλου καλός σύμβουλος!!
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

3. The Following 2 Users Say Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

joseph (15-05-12), Kostas_1 (15-05-12)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν σε δουλεύουν Γιωργο....στο λενε ωμά.....αν εμείς πεθάνουμε....εσυ θα εξαφανιστείς!!!.....τι προτιμάς??

Εγω προς στιγμήν προτιμώ να επιβιώσω .....μετά είμαι σίγουρος οτι θα βρεθεί και ο τρόπος να πληρώσουν και αυτοί....θελει πολυ ώριμη σκέψη....και η πίκρα και η αγανάκτησή δεν ειναι καθόλου καλός σύμβουλος!!
    Ενταξει ρε συ κουβεντα κανουμε δεν πυροβολησα κανενα
    Εγω εχω παρει τα μετρα μου δεν φοβαμαι

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ενταξει ρε συ κουβεντα κανουμε δεν πυροβολησα κανενα
    Εγω εχω παρει τα μετρα μου δεν φοβαμαι
    Στη ντουλάπα με ναφθαλίνη και εσύ μωρη κελεμπία?

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gnx Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η ανακεφαλαιοποίηση στις τράπεζες δε γίνεται για τους τραπεζίτες. Αυτοί καταστράφηκαν. Μου έλεγε στέλεχος της EFG, της μαμας τράπεζας της Eurobank δηλαδή, ότι υπολογίζουν ότι με το PSI θα χάσουν ΜΟΝΟ 250,000,000 ευρω ακριβώς διότι όλα τα χρόνια αυτά εισέπρατταν μερίσματα. Και το ποσοστό συμμετοχής θα πέσει απο το 48% στο 5%.

Αντίστοιχα, τα ίδια ισχύουν και για τις άλλες τράπεζες. Άρα οι μέτοχοι των τραπεζών σωρρευτικά τα τελευταια 14-15 χρόνια θα έχουν χάσει λόγω του PSI.

Θα έχουν χάσει επειδή το κράτος με διάφορους τρόπους τους ανάγκαζε να αγοράζουν ομόλογα. Άρα δεν καταλαβαίνω το "καλά να πάθουν" τη στιγμή που ΚΑΙ αυτοί θύματα είναι, και στο κάτω κάτω η σωτηρία των τραπεζών είναι αναγκαία και ικανή συνθήκη για να ΜΗ χάσουμε τα λεφτά μας.

Τα μπονους των τραπεζών που διάβασα να αναφέρει ο ΚΑΤΣ δεν εβάρυναν το κράτος, αυτό αφορά τις διοικήσεις και τους μετόχους των τραπεζών και μόνον αυτούς.

Αλλά δεν υπάρχει κοινή λογική στην κοινή γνώμη.

Θυμάστε που το ΤΤ εθεωρείτο χρυσορυχείο; Θυμάστε που κατηγορήθηκε η διοίκηση της τράπεζας απο τα ΜΜΕ ότι¨"πόνταρε" στη χρεωκοπία της χώρας διότι είχε αγοράσει ασφάλιστρα κινδύνου για να καλυφθεί για τα Ελληνικά ομόλογα που κατείχε; Ποιό ήταν το αποτέλεσμα; Να κλείσει η τράπεζα τις θέσεις λόγω της κατακραυγής και με το PSI να εχει μία τρύπα που θα καλυφθεί από το ταμείο στήριξης δηλαδή, θα καλυφθεί απο το κράτος, ΑΠΟ ΕΜΑΣ!

Δεν είναι παράλογο αυτό;

Όλοι ασχολούνται με τα λεφτά που έχουν φύγει στο εξωτερικό. Δεν ειναι 70 δις που λέγεται. 18 δις ήταν μέχρι πρότεινος. Κανείς δεν αναφέρει ότι τα 45 δις έχουν ξοδευτεί 3 χρόνια τώρα, ενώ τα υπόλοιπα είναι σε σπίτια, λαγούμια κλπ.

Φανταστείτε λοιπόν να μήν υπήρχε η στήριξη στις τράπεζες τί θα είχαμε ξοδέψει αντί αυτών των 45 δις ευρώ.

Κάτι τελευταίο. Καπιταλισμός δεν έχει εφαρμοστεί ποτέ στην Ελλάδα. Οι μετοχοποιήσεις, οι "ιδιωτικοποιήσεις" χωρίς τη δυνατότητα μετάταξης υπαλλήλων σε άλλη υπηρεσία της ΔΕΗ επειδή οι συνδικαλιστές έλεγαν προσλάβετε και άλλους, η εικόνα διάλυσης του επενδυτικού βραχίονα και της διαχείρισης κεφαλαίων της Εθνικής Τράπεζας διότι δεν μπορείς να διώξεις αντιπαραγωγικούς υφιστάμενους, η πώληση της ΟΑ που μας φόρτωσε στην πλάτη 1.5 δις ευρώ είναι γιαλαντζί σοσιαλισμός.

Είναι μία ΑΦΙΛΟΤΙΜΗ εργασιακή κουλτούρα που γονάτισε τη χώρα.

Η ελληνική χαλυβουργία εχει κοστίσει στον μέτοχο της 30 εκ ευρώ για κάθε από τα τελευταια 3 χρονια. Τι πρέπει να γίνει, να πτωχεύσει και αυτός για να επιτρέψει το συνδικάτο να ξαναλειτουργήσει το εργοστάσιο; Πως θα λειτουργήσει όμως όταν θα έχει πτωχεύσει;

Ποτε θα τελειώσει η καραμελα με τους πολιτικους που τα έκλεψαν;

Έχετε βάλει νούμερα κάτω να δείτε ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;;;;;;

Κουράστηκα...
    απο τα καλυτερα που εχω διαβασει εδω...
    εξαιρω το "κατστραφηκαν οι τραπεζιτες"
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε χατζηκαβλίδη, δεν είπε κανείς ότι δεν είχαν κέρδη οι τράπεζες.
    Απλά αυτά τα κέρδη, (12 ετών συγκεκριμένα) εξαφανίστηκαν με το PSI.
    Φέτος με το κούρεμα, έγραψαν ζημιά ίση με 12 χρόνια κέρδη.
    Θα μου πείς, κερδίζουν εδώ και 100 χρόνια.
    ΟΚ, αλλά αμα έχανες εσύ 12 χρόνια μισθούς θα ήσουν έξαλλος.
    Τό ίδιο είναι και τα golden boys - και μάντεψε ποιός θα το πληρώσει....

Μ αρεσει το επιθετο

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP