Σελίδα 62 από 150 ΠρώτηΠρώτη ... 1252606162636472112 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 611 έως 620 από 1491

Θέμα: Επικαιρότητα και προβληματισμοί Ver. 7.5.1

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

ας αναγνωρίσει καθένας που ανήκει, εδώ :

Τι κοινό έχουν το club της δραχμής και το 1 εκατ άνεργοι;
    Τι κοινό έχουν οι ξένοι που αντιμετωπίζουν θετικά την έξοδο της Ελλάδος από το ευρώ με το 1 εκατ ανέργους;

Η πλέον παράδοξη συμπόρευση μεταξύ των πολύ πλουσίων ελλήνων και των πολύ φτωχών για προφανώς διαφορετικούς λόγους είναι γεγονός.

Πρώτα από όλα τι είναι το περιβόητο club της δραχμής; Πρόκειται για κάποια λέσχη μασονικών χαρακτηριστικών ή ένας γενικός προσδιορισμός για όσους πλουσίους επιδιώκουν την δραχμή;

Προφανώς και δεν πρόκειται για κάποια λέσχη αλλά αποτελεί ένα τρόπο αυθαίρετης ομαδοποίησης όσων δεν είναι αρνητικοί στο ευρώ αλλά σίγουρα δεν είναι αρνητικοί και στην δραχμή.

Είναι γεγονός ότι οι μεγάλοι παραδοσιακοί επιχειρηματίες με έντονη εξαγωγική δραστηριότητα θέλουν την δραχμή.
    Τα πολλά κέρδη δεν βγαίνουν στα οριοθετημένα πλαίσια του ευρώ αλλά στο παιχνίδι των συναλλαγματικών ισοτιμιών.
    Οι έλληνες επιχειρηματίες γνωρίζουν πολύ καλά ότι έβγαλαν δισεκατομμύρια με τις συναλλαγματικές ισοτιμίες.
    Την δραχμή επιζητούν και όσοι έλληνες επιχειρηματίες έχουν μεταφέρει τα χρήματα τους στο εξωτερικό.
    Πλειάδα ευκατάστατων ελλήνων δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα επιστροφής στην δραχμή για ένα
    μόνο λόγο.
    Η υποτίμηση του εθνικού νομίσματος κατά 50% θα διπλασιάσει την αξία των δικών τους χρημάτων.
    Θα μπορούν να αγοράζουν Ελλάδα σε μισή τιμή.
    Στην ομάδα αυτή εντάσσονται και όσοι έλληνες επιχειρηματίες ή managers κατάφεραν στην περίοδο του ευρώ να δημιουργήσουν τεράστιες περιουσίες.
    Χωρίς να εξαιρεθούν και έλληνες τραπεζίτες οι οποίοι τα τελευταία 10 χρόνια κέρδισαν πολλά εκατομμύρια ευρώ.
    Όλοι αυτοί είναι εύλογο να ποντάρουν και στο σενάριο της δραχμής με την προοπτική ότι η αξία των χρημάτων τους στην νέα Ελλάδα της δραχμής θα είναι πολύ μεγαλύτερη.
    Άρα αυτοί που ήσαν οι μεγάλοι κερδισμένοι του ευρώ θέλουν να είναι και οι μεγάλοι κερδισμένοι της δραχμής.

Στον αντίποδα θιασώτες έστω και έμμεσα της δραχμής είναι και οι άνεργοι που ξεπερνούν το 1 εκατ.
    Ο άνεργος έχασε την δουλειά του ή δεν βρίσκει δουλειά με το ευρώ άρα δεν έχει να χάσει τίποτε αν επιστρέψει η Ελλάδα στην δραχμή.
    Ο άνεργος ο οποίος είναι δημιούργημα του καταρρέοντος πολιτικού συστήματος είναι διατεθειμένος να πάρει τεράστια ρίσκα.
    Ένας άνεργος που ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας δεν έχει να χάσει πολλά.
    Αυτό το απίστευτα ετερόκλητο σχήμα συμφωνούντων με την δραχμή συνεχίζει να μην αποτελεί την πλειοψηφία της κοινωνίας.
    Η μεσαία αστική τάξη π.χ. στην Ελλάδα επιδιώκει την παραμονή στο ευρώ.
    Θιασώτες του ευρώ είναι και η μεγαλύτερη μερίδα του δυνητικού εργατικού δυναμικού της χώρας.
    Έχουμε λοιπόν από την μια πλευρά τους πολύ πλούσιους που θέλουν την δραχμή για να αγοράσουν….την Ελλάδα φθηνά και οι άνεργοι που δεν έχουν να χάσουν τίποτε άλλο αφού με το ευρώ έχασαν την δουλειά τους.
    Από την άλλη όμως η πλειοψηφία της κοινωνίας και η μεσαία κοινωνική τάξη είναι καθαρά υπέρ του ευρώ.

Ίσως για μια ακόμη φορά το στίγμα της επόμενης μέρας το δώσει στην Ελλάδα η μεσαία αστική τάξη.
    www.bankingnews.gr

2. The Following 6 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

katsaraios (15-05-12), Kostas_1 (15-05-12), Monsta (15-05-12), Panos 316T (15-05-12), S8N (15-05-12), Stathis (15-05-12)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    και γιατί να σηκώνεσαι 3 η ώρα δλδ???
    παει και κανει κοντρες με πυτζαμα...!
    τα ξεχασες τα χαϊρια του? χαχαχαχα

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τελικα οι τραπεζες θα σωσουν την Ελλαδα αυτο το εκπληκτικο συμπερασμα ειναι ολη η ουσια των τρομερα φοβισμενων πολιτικων και των ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ που εκλιπαρουν τωρα για κυβερνηση με ορους, με ανοιγματα, χωρις ορους, με συναινεση, με απειλες,με μηχανοραφιες,με αποστροφη των δικων τους ευθυνων ..τι ωραια.....
    ρε γιωργακη μου φαινεται θα ερθω να πιουμε ενα καφε, ειναι θολα τα πραγματα μεσα στο μυαλο σου.
    οχι δεν θα σωσουν την ελλαδα οι τραπεζες, αλλα δεν γινεται να υπαρξει οικονομια χωρις αυτες.
    αναγκαιο κακο (ή καλο, οπως θες παρτο).
    απλα.

4. The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post:

Eleni (15-05-12)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για να μην φανεί ότι υπερασπίζομαι τις τράπεζες επειδή εργάζομαι σε τράπεζα - άρα σκέφτομα το μισθό μου - πρακτικά χέστηκα και να κλείσουν και να μην κλείσουν και να κάνουν ότι θέλουν.
    Δουλειά ΘΑ ΒΡΩ, εδώ εκεί στο τζιμπουτί, δουλίτσα θα έχω.
    Το καθαρίσαμε αυτό λοιπόν.

Πάμε τώρα στο θέμα.
    Να πληρώσουν τα λεφτά λοιπόν οι τράπεζες.
    Τα λεφτά στις τράπεζες τίνος είναι ρε Γιώργο?
    της τράπεζας η δικά σου?
    Σταματη καταρχην ελπιζω να μην παιρνεις προσωπικα οτι γραφω ,το οτι δουλευεις σε τραπεζα δεν σημαινει οτι εισαι εσυ ο κλεφταρος η υπολογος ασσφαλως οχι...
    Ναι φιλε μου στην συνειδηση μου και σε ολων οσων σκεφτονται ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙΣτα ιδρυματα αυτα πρεπει να πληρωσουν τα σπασμενα ,ειχαν και το ξερεις καλα τρομερα ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ καλυπτομενοι και συναλασομενοι με το πολιτικο συστημα που στην Γαμημ@νη αυτη χωρα ΕΦΤΙΑΞΕ τα στοιχεια να μπω σαν εκπορθητης στην Ενωση με το ευρω ..
    Αυτοι ξεγελασαν (σιγα μην) τους ΕυρωΠεους η εγω??
    Που να πιασεις κατι και να μην βρωμισει δυσωδια??
    Δεν ηξεραν οτι δεν παει το καραβι και καποια στιγμη η ξερα ειναι μονοδρομος??
    Τα λεφτα που πρεπει να πληρωθουν δανεικα η οχι τα εχω δουλεψει και εγω καλε μου φιλε οπως πολυ ωραια εγραψες χθες για τα 22 χρονια σου (προσωπικα δεν χαιρομαι με κανενος τον πονο ) οποτε δεν εχω διλλημα του ποιος μας κοροιδεψε ,εκει εστιαζω στην τραγικα ξεφτιλισμενη απελπιδα προσπαθεια της διασωσης που Πρεπει να επιφερει και ολα τα υπολοιπα δεινα (π.χ ξεπουλημα - πλιατσικο).

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων

ρε γιωργακη μου φαινεται θα ερθω να πιουμε ενα καφε, ειναι θολα τα πραγματα μεσα στο μυαλο σου.
    οχι δεν θα σωσουν την ελλαδα οι τραπεζες, αλλα δεν γινεται να υπαρξει οικονομια χωρις αυτες.
    απλα.
    να γινουν οι καφεδες πριν μου βαλετε κανα γκαζακι με τον Προεδρο στη ρεσεψιον
    Δεν τα μπερδευω ρε Σταθη ολα εχουν μια συνεχεια και μια αλληλουχια ,ειδες τωρα το ποστ με το λινκ που εβαλε ο Πανος ..μιλαει απο μονο του ποιοι ειναι πραγματικα αυτοι που κοπτονται και ορεγονται την δραχμη και το φαγοποτι ...
    Απλα μην με δουλευουν ,δεν με σωζει καμια τραπεζα επειδη θα δωσει (ψεματα) χρηματα ,τα χρηματα αυτα τα εχει παρει 100 φορες σε κερδος .

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων

απλα.
    να γινουν οι καφεδες πριν μου βαλετε κανα γκαζακι με τον Προεδρο στη ρεσεψιον
    Δεν τα μπερδευω ρε Σταθη ολα εχουν μια συνεχεια και μια αλληλουχια ,ειδες τωρα το ποστ με το λινκ που εβαλε ο Πανος ..μιλαει απο μονο του ποιοι ειναι πραγματικα αυτοι που κοπτονται και ορεγονται την δραχμη και το φαγοποτι ...
    Απλα μην με δουλευουν ,δεν με σωζει καμια τραπεζα επειδη θα δωσει (ψεματα) χρηματα ,τα χρηματα αυτα τα εχει παρει 100 φορες σε κερδος .

Δεν σε δουλεύουν Γιωργο....στο λενε ωμά.....αν εμείς πεθάνουμε....εσυ θα εξαφανιστείς!!!.....τι προτιμάς??

Εγω προς στιγμήν προτιμώ να επιβιώσω .....μετά είμαι σίγουρος οτι θα βρεθεί και ο τρόπος να πληρώσουν και αυτοί....θελει πολυ ώριμη σκέψη....και η πίκρα και η αγανάκτησή δεν ειναι καθόλου καλός σύμβουλος!!
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

8. The Following 2 Users Say Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

joseph (15-05-12), Kostas_1 (15-05-12)

Rides
    5

Προεπιλογή

Η ανακεφαλαιοποίηση στις τράπεζες δε γίνεται για τους τραπεζίτες. Αυτοί καταστράφηκαν. Μου έλεγε στέλεχος της EFG, της μαμας τράπεζας της Eurobank δηλαδή, ότι υπολογίζουν ότι με το PSI θα χάσουν ΜΟΝΟ 250,000,000 ευρω ακριβώς διότι όλα τα χρόνια αυτά εισέπρατταν μερίσματα. Και το ποσοστό συμμετοχής θα πέσει απο το 48% στο 5%.

Αντίστοιχα, τα ίδια ισχύουν και για τις άλλες τράπεζες. Άρα οι μέτοχοι των τραπεζών σωρρευτικά τα τελευταια 14-15 χρόνια θα έχουν χάσει λόγω του PSI.

Θα έχουν χάσει επειδή το κράτος με διάφορους τρόπους τους ανάγκαζε να αγοράζουν ομόλογα. Άρα δεν καταλαβαίνω το "καλά να πάθουν" τη στιγμή που ΚΑΙ αυτοί θύματα είναι, και στο κάτω κάτω η σωτηρία των τραπεζών είναι αναγκαία και ικανή συνθήκη για να ΜΗ χάσουμε τα λεφτά μας.

Τα μπονους των τραπεζών που διάβασα να αναφέρει ο ΚΑΤΣ δεν εβάρυναν το κράτος, αυτό αφορά τις διοικήσεις και τους μετόχους των τραπεζών και μόνον αυτούς.

Αλλά δεν υπάρχει κοινή λογική στην κοινή γνώμη.

Θυμάστε που το ΤΤ εθεωρείτο χρυσορυχείο; Θυμάστε που κατηγορήθηκε η διοίκηση της τράπεζας απο τα ΜΜΕ ότι¨"πόνταρε" στη χρεωκοπία της χώρας διότι είχε αγοράσει ασφάλιστρα κινδύνου για να καλυφθεί για τα Ελληνικά ομόλογα που κατείχε; Ποιό ήταν το αποτέλεσμα; Να κλείσει η τράπεζα τις θέσεις λόγω της κατακραυγής και με το PSI να εχει μία τρύπα που θα καλυφθεί από το ταμείο στήριξης δηλαδή, θα καλυφθεί απο το κράτος, ΑΠΟ ΕΜΑΣ!

Δεν είναι παράλογο αυτό;

Όλοι ασχολούνται με τα λεφτά που έχουν φύγει στο εξωτερικό. Δεν ειναι 70 δις που λέγεται. 18 δις ήταν μέχρι πρότεινος. Κανείς δεν αναφέρει ότι τα 45 δις έχουν ξοδευτεί 3 χρόνια τώρα, ενώ τα υπόλοιπα είναι σε σπίτια, λαγούμια κλπ.

Φανταστείτε λοιπόν να μήν υπήρχε η στήριξη στις τράπεζες τί θα είχαμε ξοδέψει αντί αυτών των 45 δις ευρώ.

Κάτι τελευταίο. Καπιταλισμός δεν έχει εφαρμοστεί ποτέ στην Ελλάδα. Οι μετοχοποιήσεις, οι "ιδιωτικοποιήσεις" χωρίς τη δυνατότητα μετάταξης υπαλλήλων σε άλλη υπηρεσία της ΔΕΗ επειδή οι συνδικαλιστές έλεγαν προσλάβετε και άλλους, η εικόνα διάλυσης του επενδυτικού βραχίονα και της διαχείρισης κεφαλαίων της Εθνικής Τράπεζας διότι δεν μπορείς να διώξεις αντιπαραγωγικούς υφιστάμενους, η πώληση της ΟΑ που μας φόρτωσε στην πλάτη 1.5 δις ευρώ είναι γιαλαντζί σοσιαλισμός.

Είναι μία ΑΦΙΛΟΤΙΜΗ εργασιακή κουλτούρα που γονάτισε τη χώρα.

Η ελληνική χαλυβουργία εχει κοστίσει στον μέτοχο της 30 εκ ευρώ για κάθε από τα τελευταια 3 χρονια. Τι πρέπει να γίνει, να πτωχεύσει και αυτός για να επιτρέψει το συνδικάτο να ξαναλειτουργήσει το εργοστάσιο; Πως θα λειτουργήσει όμως όταν θα έχει πτωχεύσει;

Ποτε θα τελειώσει η καραμελα με τους πολιτικους που τα έκλεψαν;

Έχετε βάλει νούμερα κάτω να δείτε ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;;;;;;

Κουράστηκα...

10. The Following 15 Users Say Thank You to gnx For This Useful Post:

alexk (15-05-12), alexm (15-05-12), Eleni (15-05-12), joseph (15-05-12), katsaraios (15-05-12), Kostas_1 (15-05-12), Monsta (15-05-12), PANOS-E60 (15-05-12), Ptboul (15-05-12), S8N (15-05-12), Stamatis (15-05-12), Stathis (15-05-12), Thomelef (15-05-12), Z4 DCT (15-05-12), Κωνσταντίνος (15-05-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Σταματη καταρχην ελπιζω να μην παιρνεις προσωπικα οτι γραφω ,το οτι δουλευεις σε τραπεζα δεν σημαινει οτι εισαι εσυ ο κλεφταρος η υπολογος ασσφαλως οχι...
    Ναι φιλε μου στην συνειδηση μου και σε ολων οσων σκεφτονται ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙΣτα ιδρυματα αυτα πρεπει να πληρωσουν τα σπασμενα ,ειχαν και το ξερεις καλα τρομερα ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ καλυπτομενοι και συναλασομενοι με το πολιτικο συστημα που στην Γαμημ@νη αυτη χωρα ΕΦΤΙΑΞΕ τα στοιχεια να μπω σαν εκπορθητης στην Ενωση με το ευρω ..
    Αυτοι ξεγελασαν (σιγα μην) τους ΕυρωΠεους η εγω??
    Που να πιασεις κατι και να μην βρωμισει δυσωδια??
    Δεν ηξεραν οτι δεν παει το καραβι και καποια στιγμη η ξερα ειναι μονοδρομος??
    Τα λεφτα που πρεπει να πληρωθουν δανεικα η οχι τα εχω δουλεψει και εγω καλε μου φιλε οπως πολυ ωραια εγραψες χθες για τα 22 χρονια σου (προσωπικα δεν χαιρομαι με κανενος τον πονο ) οποτε δεν εχω διλλημα του ποιος μας κοροιδεψε ,εκει εστιαζω στην τραγικα ξεφτιλισμενη απελπιδα προσπαθεια της διασωσης που Πρεπει να επιφερει και ολα τα υπολοιπα δεινα (π.χ ξεπουλημα - πλιατσικο).
    Ρε χατζηκαβλίδη, δεν είπε κανείς ότι δεν είχαν κέρδη οι τράπεζες.
    Απλά αυτά τα κέρδη, (12 ετών συγκεκριμένα) εξαφανίστηκαν με το PSI.
    Φέτος με το κούρεμα, έγραψαν ζημιά ίση με 12 χρόνια κέρδη.
    Θα μου πείς, κερδίζουν εδώ και 100 χρόνια.
    ΟΚ, αλλά αμα έχανες εσύ 12 χρόνια μισθούς θα ήσουν έξαλλος.
    Τό ίδιο είναι και τα golden boys - και μάντεψε ποιός θα το πληρώσει....

12. The Following 6 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

Eleni (15-05-12), katsaraios (15-05-12), Kostas_1 (15-05-12), m-power_01 (15-05-12), Panos 316T (15-05-12), Stathis (15-05-12)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν σε δουλεύουν Γιωργο....στο λενε ωμά.....αν εμείς πεθάνουμε....εσυ θα εξαφανιστείς!!!.....τι προτιμάς??

Εγω προς στιγμήν προτιμώ να επιβιώσω .....μετά είμαι σίγουρος οτι θα βρεθεί και ο τρόπος να πληρώσουν και αυτοί....θελει πολυ ώριμη σκέψη....και η πίκρα και η αγανάκτησή δεν ειναι καθόλου καλός σύμβουλος!!
    Ενταξει ρε συ κουβεντα κανουμε δεν πυροβολησα κανενα
    Εγω εχω παρει τα μετρα μου δεν φοβαμαι

Rides
    1

Προεπιλογή

Μια φορά ήταν δύο άνθρωποι και εκεί που λογομαχούσαν έντονα, περνάει ο χόντζας και τους ρωτάει γιατί τσακώνονται.

Του εξηγεί ο πρώτος και του λέει ο χόντζας "έχεις δίκιο"
    Του λέει την άποψή του και ο δεύτερος και λέει ο χόντζας "έχεις δίκιο" !

Εκείνη την στιγμή περνάει και ένας περαστικός όπου κατηγορεί τον χόντζα γιατί ανακατεύεται και ο χόντζας λέει "και εσύ έχεις δίκιο" ....
    τούρμπο και πράσινα άλογα

15. The Following 9 Users Say Thank You to Panos 316T For This Useful Post:

bill_m3 (15-05-12), ghost-rider (15-05-12), katsaraios (15-05-12), Kostas_1 (15-05-12), m-power_01 (15-05-12), S8N (15-05-12), Stamatis (15-05-12), Stathis (15-05-12), Z4 DCT (15-05-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Ενταξει ρε συ κουβεντα κανουμε δεν πυροβολησα κανενα
    Εγω εχω παρει τα μετρα μου δεν φοβαμαι
    Στη ντουλάπα με ναφθαλίνη και εσύ μωρη κελεμπία?

Σελίδα 62 από 150 ΠρώτηΠρώτη ... 1252606162636472112 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP