Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 103

Θέμα: Η χρυση αυγη στον ευαγγελατο

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Και σε εμένα να απευθύνεσαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν αλλάζει κάτι, έχω μειώσει αρκετά τον ευατό μου, και ΕΠΙΔΙΩΚΩ την οποιαδήποτε κριτική ως μέσο αυτοδιάγνωσης.

Το θέμα είναι να έχουμε τα μάτια τα αυτιά μας και κυρίως το μυαλό μας ανοιχτό, τα βέλη μου ΔΕΝ πεφτουν στο ΚΚΕ, αυτό και η ΧΑ ΚΑΛΑ κάνουν την δουλειά τους, εκεί που βγαίνω έξω από τα ρούχα μου (και δεν είναι και το καλύτερο θέαμα) είναι το γιατί ΕΜΕΙΣ ο κοινός κόσμος, ο κάθε ένας και κάθε μια γιατί αφήνει τον ευατό του να παρασυρθεί.

Δεν θα ξαναγράψω στο παρών νήμα, εξοργίζομαι, όχι με τα πρόσωπα αλλά με τις καταστάσεις, που πέφτουν σαν πυρηνικές γύρω μας κάθε μέρα (και κάθε λεπτό) και καθόμαστε και ασχολιόμαστε με το τι είπε και τι έκανε η ΧΑ, και στο μεταξύ χάνονται ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ώρες ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ διακυβέρνησης.

ΧΙΛΙΑ ευχαριστώ ΟΠΟΙΟΝ ξόδεψε έστω και μισό δευτερόλεπτο από τη ζωή του για να μου δώσει αυτό το βήμα.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

2. The Following 8 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

Eleni (15-05-12), joseph (15-05-12), katsaraios (12-05-12), Konstantinos E60 (13-05-12), Skyline_IS (13-05-12), spar@ (12-05-12), Stathis (12-05-12), Vasilis (13-05-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP