Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 471

Θέμα: ΒΜW e30 3.5lt drift project..

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Talking ....

Υπαρχουνε και καποιες αναφορες για 1,002 εκ και για 0,998εκ αλλα πολυ λενε οτι εξερταται απο τη χρονολογια του Ε30 (μαλλον στο facelift μπορει να αλλαξε ελαφρως).Αν δεν κανω λαθος παλι το 1,001εκ πρεπει να ειναι για Μ3 Ε30 για αυτο το θυμομουνα.Μην ξεχναμε οταν σχεδιαστηκε το Ε30 (1983 και πισω) δεν υπηρχε CAD/CAM νομιζω.

Παντως ακομα και οι ξενοι με τους εκπληκτικους δρομους αναφερουνε οτι ακομα και μετα απο σαμαρακι ή μεγαλη λακουβα εχουνε δει διαφορες ζημιες.Γενικως οποιος ασχοληθει με Ε30 να ετοιμαζεται να γνωρισει το νεο του κολλητο......τον προσωπικο του,καταδικο του.......φανοποιο του!
    insane in the ///Midbrain

2. The Following User Says Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

Stunt Mike (12-05-12)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Γιαννη καπου πρεπει να'ναι ποσταρισμενο και το εγγραφο με τις αποστασεις. Θα το ψαξω σε λιγο.
    Και εγω οταν ανεβηκα για το δικο μου (πλεον) κρατουσα ενα μετρο
    και μετρησα τις μεσα βιδες των θολων, και την πιο μεσα προς τη γωνια μεχρι τη γωνια.
    Εγω τα βρηκα μια χαρα, βεβαια ενας φανοποιος που συζητουσαμε για μπαρα θολων μου ειπε οτι βρηκε μια διαφορα 5-6 χιλιοστα.
    Δεν με ανησυχει η διαφορα, (και δεν εχω κανενα παραπονο απο το αμαξι) αλλα ακομα με προβληματιζει ΤΙ ενισχυση ειναι προτιμοτερη.

Βεβαια ειμαστε οφφ-τοπικ...
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

4. The Following User Says Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

m_power_lunatic (12-05-12)

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Smile

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos1400 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιαννη καπου πρεπει να'ναι ποσταρισμενο και το εγγραφο με τις αποστασεις. Θα το ψαξω σε λιγο.
    και μετρησα τις μεσα βιδες των θολων, και την πιο μεσα προς τη γωνια μεχρι τη γωνια.
    Εγω τα βρηκα μια χαρα, βεβαια ενας φανοποιος που συζητουσαμε για μπαρα θολων μου ειπε οτι βρηκε μια διαφορα 5-6 χιλιοστα.
    Δεν με ανησυχει η διαφορα, (και δεν εχω κανενα παραπονο απο το αμαξι) αλλα ακομα με προβληματιζει ΤΙ ενισχυση ειναι προτιμοτερη.

Νικολα πολλοι βαζουνε του cabrio τις ενισχυσεις στους θολους,τις εβαλε φιλος σε Μ3 Ε30 με V8 M5 E39 κινητηρα.

6. The Following User Says Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

Bassakos (12-05-12)

Περιοχή
    Πειραιας
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m_power_lunatic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νικολα πολλοι βαζουνε του cabrio τις ενισχυσεις στους θολους,τις εβαλε φιλος σε Μ3 Ε30 με V8 M5 E39 κινητηρα.
    + 100000!

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

ακουσα και την αποψη για αποφυγη απο "κολλησεις-συγκολλησεις", και καλα να μην μπει "θερμοκρασια" στο αμαξι,
    αλλα δεν το συζητησα ακομα σε βαθος και με αλλους. ητανε ενας απο τους "παλιους" φανοποιους που μου το ειπε αυτο.
    δεν μου διευκρινισε ΠΩΣ θα "φτιαξει" το θολο και για να μπει η μπαρα,
    αλλα ουτως ή αλλως δεν ξαναπαω σε αυτον. ειμαι τυχερος στο θεμα μηχανικου, αλλα δε βρηκα ακομα αντιστοιχο φανοποιο.

παντως προσωπικα θα προτιμησω μπαρες θολων μπρος-πισω συν την κατω μπαρα απο το καμπριο που λες, μετα, τις υπολοιπες ενισχυσεις του καμπριο και καποια χιαστι κατω.
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Smile ......

Για να παραμεινουμε στο θεμα της ενισχυσης στα Ε30 που φορανε τα δυνατα μοτερ οπως ολοι εδω μεσα εγω απο την μικρη μου εμπειρια θα πω το εξης.

Το δικο μου το πηρα μονο με μπροστινη διπλη μπαρα θολων.Στη συνεχεια εβαλα την πισω (αισθητη διαφορα,εγινε μονοκοματο ολο το αμαξι) και προσφατα εβαλα την απο κατω στα τουνελ απο το cabrio.Aυτα θεωρω οτι ειναι απαραιτητα και η διαφορα ειναι αισθητη και στα 3.

Μετα για πιο εντονες ενισχυσεις,οι ενισχυσεις του cabrio στους θολους,η μπροστινη χιαστι που πιανει σε ραμφη και γεφυρα μπροστα (χωρις να ξερω,η λογικη και οι κριτικες απο το εξωτερικο ειναι πολυ καλες) και τελος για να μην ανοιγει η γεφυρα πισω (η ιδια η γεφυρα,οχι το πατωμα) (οπως και στα Ζ3) μπαρα ενισχυσης πισω γεφυρας.Αυτα θεωρω θωρακιζουνε στο μεγιστο καθε Ε30 ακομα και χωρις ραψιμο,εξτρα πονταρισμα.

Θα βαλω φωτογραφιες σε αυτο το thread απο εξτρα πονταρισμα απο αγωνιστικα DTM αυτοκινητα για να δουμε ολοι μαζι ποια θεωρει το εργοστασιο ευπαθη σημεια.

Επισης αν ο κανονισμος στην κατηγορια του Νικου στο drift απαιτει cage,το καλυτερο θα ητανε Νικο να περασεις το cage μεχρι τους θολους.Εκει εισαι παρα πολυ δυνατος μπροστα και δεν θελεις καν μπαρα θολων,αυτο το σκεπτικο εχουνε και τα DTM M3 E30 μπροστα.To cage να πιανει μεχρι τους θολους (και στα 106 RALLYE) και σε αλλα πολλα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη m_power_lunatic : 12-05-12 στις 17:09

10. The Following 5 Users Say Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

alexk (14-05-12), nik200 (12-05-12), nikos1400 (12-05-12), NS-conv (12-05-12), Panos 316T (17-05-12)

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

Το δικο μου το πηρα μονο με μπροστινη διπλη μπαρα θολων.Στη συνεχεια εβαλα την πισω (αισθητη διαφορα,εγινε μονοκοματο ολο το αμαξι) και προσφατα εβαλα την απο κατω στα τουνελ απο το cabrio.Aυτα θεωρω οτι ειναι απαραιτητα και η διαφορα ειναι αισθητη και στα 3.

Μετα για πιο εντονες ενισχυσεις,οι ενισχυσεις του cabrio στους θολους,η μπροστινη χιαστι που πιανει σε ραμφη και γεφυρα μπροστα (χωρις να ξερω,η λογικη και οι κριτικες απο το εξωτερικο ειναι πολυ καλες) και τελος για να μην ανοιγει η γεφυρα πισω (η ιδια η γεφυρα,οχι το πατωμα) (οπως και στα Ζ3) μπαρα ενισχυσης πισω γεφυρας.Αυτα θεωρω θωρακιζουνε στο μεγιστο καθε Ε30 ακομα και χωρις ραψιμο,εξτρα πονταρισμα.

Θα βαλω φωτογραφιες σε αυτο το thread απο εξτρα πονταρισμα απο αγωνιστικα DTM αυτοκινητα για να δουμε ολοι μαζι ποια θεωρει το εργοστασιο ευπαθη σημεια.

Επισης αν ο κανονισμος στην κατηγορια του Νικου στο drift απαιτει cage,το καλυτερο θα ητανε Νικο να περασεις το cage μεχρι τους θολους.Εκει εισαι παρα πολυ δυνατος μπροστα και δεν θελεις καν μπαρα θολων,αυτο το σκεπτικο εχουνε και τα DTM M3 E30 μπροστα.To cage να πιανει μεχρι τους θολους (και στα 106 RALLYE) και σε αλλα πολλα.
    μπραβο ρε lunatic..πολυ σωστα και ψαγμενα πραγματα λεει το παιδι...σημειωστε τα οι 30αριδες!!!!!!

θα τα εγραφα και εγω αλλα με καλυψες απολυτα..

Περιοχή
    Πειραιας
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos1400 Εμφάνιση μηνυμάτων

ενα μετρο ειναι Νικο, στους θολους ειναι ενα μετρο οπως ειπε ο Γιαννης, απο κεντρο σε κεντρο, τωρα αν εχεις φυγει ενα ποντο δεν λεει κατι

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP