Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 199

Θέμα: Μ3 Ε30 PROJECT

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο TSAF Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω τα ξερω Johnny. Του Σταματη παντως θα γινει οπλο. Για την ιστορια παντως ξερω οτι ο Τσουτρας εχει ενα κομπλε Alpina οργανακι αλλα πλεον στην Merkel τα ψαγμενα Ε30 βαζουνε τα https://www.awron-shop.de/displaysysteme/e30dga. Φοβερο και 4000 φορες καλυτερο απο το προιστορικο Alpina

Μην φοβασαι φιλε μου το χρωμα που εχω διαλεξει ειναι bmw και πιστευω ειναι οτι καλυτερο για αυτο το αμαξι,σε συνδιασμο με τις λεπτομεριες γυρω γυρω πιστευω θανκανουν τον τελειο συνδιασμο.

Για οτι αφορα το μοτερ πιστευω οτι και εκει θα υπαρχει ενα καλο αποτελεσμα μιας και οσο θα κοστισει η ανακατασκευη εχει κοστισει μονο το καπακι του χωρις χταποδια....

Το οργανακι ειναι ηδη καβατζωμενο....θα κρατησουμε λιγο ρετρο χαρακτηρα...
    Τα ζαντολαστιχα ειναι ετοιμα γυαλισμενα με καινουργια παπουτσακια ,το μοτερωεχει ερθει απο το ζυγισμα και μαζι φτιαξαμε και διπλη σφηνα στον στροφαλο για πιο πολυ σιγουρια μιας κι θα στροφαρουμε υψηλα....
    Και μπαινει πλεον στον παγκο για μονταρισμα
    Την αλλη βδομαδα η την επομενη πιστευω να ειναι και η καροτσα πανω και να αρχιζουμε να. Μπαινουμε στην τελικη ευθεια...

Να εχουμε υγεια και δουλιτσα και ολα θα γινουν.....

2. The Following 3 Users Say Thank You to stamatis m3 e30 For This Useful Post:

BILL007 (09-05-12), Panos 316T (09-05-12), TSAF (10-05-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP