Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο Stradale Ζαχαρία ωραίος φωτισμός στο εσωτερικο!Πως το έκανες; Led ειναι φιλε με φωτισμο τυπου xenon.. Ειναι λαμπακια μακροστενα (βγαλε ενα να μετρησεις) τα οποια εχουν πολλα Led πανω..
ΧΙΟΣ-CHIOS
Vassilis ///M (08-05-12)
Αρχικό μήνυμα απο zaharias Led ειναι φιλε με φωτισμο τυπου xenon.. Ειναι λαμπακια μακροστενα (βγαλε ενα να μετρησεις) τα οποια εχουν πολλα Led πανω.. Μετράει,το βάζω στην to do list
zaharias (08-05-12)
Αρχικό μήνυμα απο Stradale Μετράει,το βάζω στην to do list Το έχω κάνει στο cabrio όλο led το εσωτερικό....ακόμη και στο hardtop έχω βάλει...
Αρχικό μήνυμα απο Vassilis ///M Το έχω κάνει στο cabrio όλο led το εσωτερικό....ακόμη και στο hardtop έχω βάλει... Τέλεια,να μου δείξεις πως!Ψήνομαι άγρια...
Αρχικό μήνυμα απο Stradale Τέλεια,να μου δείξεις πως!Ψήνομαι άγρια... Ειναι πανευκολο, υπαρχουν βιντεακια στο youtube που σου δειχνουν ακριβως πως να το κανεις κ μονος σου! Το οπτικο αποτελεσμα ειναι πολυ καλο, εχω βαλει κ εγω!
Αρχικό μήνυμα απο Stradale Τέλεια,να μου δείξεις πως!Ψήνομαι άγρια... https://www.youtube.com/watch?v=ghtJXhfAyyw
beliris (13-05-12), BILL007 (08-05-12), Panos 316T (09-05-12), saulm3 (08-05-12), Vassilis ///M (08-05-12)
Κανονισμός του Φόρουμ