Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 159

Θέμα: Ν43 επισημα πλεον ΔΩΡEΑΝ αντικατασταση πολλαπλασιαστων!!!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Andri Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μόλις γύρισα από την αλλαγή λαδιών-φίλτρου, μου είπαν πως δεν έχει έρθει ακόμα ανάκληση για το δικό μου αλλά λογικά θα έρθει με την επόμενη που θα τους έρθει...Μου φάνηκε πως δεν πήγε να μου κρύψουν κάτι (τον έναν τον γνωρίζω κάπως) ...Θα δείξει με το αν χτυπήσει το τηλ μου και μου πούνε έλα για αλλαγή...
    ...ισως εισαι τυχερος και εχεις ηδη τους νεους πολλαπλασιαστες πανω στο οχημα σου λογο της νεοτερης ημερ.παραγωγης,οποτε δεν χρειζεις αλλαγης τους.

....και ακομα καλυτερα ισως εχεις και τα νεα μπεκ .....δυστυχως και αυτα σε καποιες σειρες παραγωγης,βρεθηκαν ακαταλληλα και πρεπει να αντικαταστασθουν!!!

Θα ηταν ευχης εργο να μαθαιναμε ακριβως τι λεει η "μαμα" εταιρεια απο Γερμανια στην εδω επισημη BMW Hellas.........αφου δεν υπαρχει επισημη ενημερωση για τους πελατες της, παρα μονο η καμπανια που εσταλει στους επισημους επισκευαστες....

....αλλα μαλλον θα πρεπει να συμβιβαστουμε με το ασχημο συναισθημα και την ταλαιπωρια να μενεις απο μοτερ στην μεση του δρομου!!!

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...ισως εισαι τυχερος και εχεις ηδη τους νεους πολλαπλασιαστες πανω στο οχημα σου λογο της νεοτερης ημερ.παραγωγης,οποτε δεν χρειζεις αλλαγης τους.

....και ακομα καλυτερα ισως εχεις και τα νεα μπεκ .....δυστυχως και αυτα σε καποιες σειρες παραγωγης,βρεθηκαν ακαταλληλα και πρεπει να αντικαταστασθουν!!!

Θα ηταν ευχης εργο να μαθαιναμε ακριβως τι λεει η "μαμα" εταιρεια απο Γερμανια στην εδω επισημη BMW Hellas.........αφου δεν υπαρχει επισημη ενημερωση για τους πελατες της, παρα μονο η καμπανια που εσταλει στους επισημους επισκευαστες....

....αλλα μαλλον θα πρεπει να συμβιβαστουμε με το ασχημο συναισθημα και την ταλαιπωρια να μενεις απο μοτερ στην μεση του δρομου!!!
    4ος του 09 είναι οπότε δεν νομίζω να φοράω τους 777 για να μην μου βγάλει πρόβλημα...
    όσο για τα μπεκ ρώτησα και για τον άσσο (2ος του 09) (έβγαλε ήδη πρόβλημα στους πολ/πλες αλλά το πλήρωσα από την τσέπη μου-δεν είχε έρθει ανάκληση τότε) Αλλά δεν μου είπαν κάτι...
    ΑΝ χρειάζονται αλλαγή(και πάνε να το κρύψουν-ή δεν ενημερώθηκε ο υπολογιστής τους(λίγο απίθανο βέβαια) ) πως το ελέγχω για να μην πάθω κάτι στη μέση του πουθενά είτε εγώ με το 3αρι είτε ο αδερφός μου με τον άσσο?

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Andri Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......
    ΑΝ χρειάζονται αλλαγή(και πάνε να το κρύψουν-ή δεν ενημερώθηκε ο υπολογιστής τους(λίγο απίθανο βέβαια) ) πως το ελέγχω για να μην πάθω κάτι στη μέση του πουθενά είτε εγώ με το 3αρι είτε ο αδερφός μου με τον άσσο?
    ....ΑΓΝΩΣΤΟ!!!!

....εαν καποιος απο το φορουμ ειναι επισημος επισκευαστης, θα μπορουσε, εαν ηθελε, να μας πει τι ακριβως ισχυει ........

....εγω οτι εμαθα, οπως το εχω γραψει και αρχικα,το εμαθα απο τον Αλεξη(alexm) απο Πατρα και εκεινος φυσικα με τη σειρα του απο επισημο ντηλερ/επισκευαστη.....και η αληθεια ειναι οτι μου ειπε αρκετα πραγματα που αφορουν το δικο μου οχημα,οποτε δεν μπορω να πω τι ισχυει για ολους......

.....ειπα να τα κανω με τη σειρα που πρεπει και ετσι περιμενω τηλ/μα(απο εχτες Δευτερα μου ειπαν οτι θα επικοινωνουσαν....σημερα Τριτη τιποτα!!!... και ακομη περιμενω.....) απο την εδω αντιπροσωπεια ,για το ραντεβου της αντικαταστασης και να μαθω επιπλεον οτι μπορω για το θεμα.....

Εαν ο Αλεξης, που εχει καποια "προσβαση" ,μπορει να μας πει περισσοτερα, θα ηταν πολυ χρησιμο.

4. The Following 2 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

Andri (08-05-12), nautikos32 (09-05-12)

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    ....ΑΓΝΩΣΤΟ!!!!

....εαν καποιος απο το φορουμ ειναι επισημος επισκευαστης, θα μπορουσε, εαν ηθελε, να μας πει τι ακριβως ισχυει ........

....εγω οτι εμαθα, οπως το εχω γραψει και αρχικα,το εμαθα απο τον Αλεξη(alexm) απο Πατρα και εκεινος φυσικα με τη σειρα του απο επισημο ντηλερ/επισκευαστη.....και η αληθεια ειναι οτι μου ειπε αρκετα πραγματα που αφορουν το δικο μου οχημα,οποτε δεν μπορω να πω τι ισχυει για ολους......

.....ειπα να τα κανω με τη σειρα που πρεπει και ετσι περιμενω τηλ/μα(απο εχτες Δευτερα μου ειπαν οτι θα επικοινωνουσαν....σημερα Τριτη τιποτα!!!... και ακομη περιμενω.....) απο την εδω αντιπροσωπεια ,για το ραντεβου της αντικαταστασης και να μαθω επιπλεον οτι μπορω για το θεμα.....

Εαν ο Αλεξης, που εχει καποια "προσβαση" ,μπορει να μας πει περισσοτερα, θα ηταν πολυ χρησιμο.
    Αλέξη(alexm) δώσε μας φώτα να μην μας φορτώσουν κανένα βράδυ...

6. The Following User Says Thank You to Andri For This Useful Post:

aristent (08-05-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP