Συγχαρητήρια ! Πάντα επιτυχίες με το πανέμορφο όχημα σου ...Να το χαίρεσαι και να σου δίνει πρωτιές...
Συγχαρητήρια ! Πάντα επιτυχίες με το πανέμορφο όχημα σου ...Να το χαίρεσαι και να σου δίνει πρωτιές...
Ευγε, κανα νεο απο την αλλη γιαιγα σου (Ε30 Μ3)????? Σου εχω πει την ιστορια της καροτσας αυτης ετσι?
WRC is for boys
GROUP B was for men
stamatis m3 e30 (07-05-12)
BILL007 (07-05-12)
στην εχω πει αλλα θα στην ξαναπω. Το παλιο σου Μ3 το κοκκινο ξεκινησε στην κατοχη του καντινιερη του Γιωργου Παντελεακη πολυ πριν ξεκινησει τους αγωνες (Clio) σαν ενα απλο Ε30. Το αυτοκινητο φτιαχτηκε στον Βουδουρη full E30 M3 και ηταν η πρωτη σωστη μετατροπη σε S38 B38 (ψυξη απο Ε28 Μ5, πολλαπλη απο Ε28 Μ5, σωστες βασεις μηχανης ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΡΑΜΦΗ), με σαλονι παγου Ε30 Μ3, οργανα, κλπ, 6 πιστονα tarox και ζαντες OZ, black hella φωτα και χρωμα κυπαρισσι μεταλλικο. Το αυτοκινητο ειχε βεβαια το φοβερο american spec προφυλακτηρες αλλα και το πολυποθητο πανακριβο καπο απο evo II το οποιο ειναι παναλαφρο σε σχεση με τα απλα Μ3. Τοτε ο Γιωργος τσακιζε οτι υπηρχε στον δρομο γιατι το μοτερ φορουσε εκκεντροφορους, καπακι, προγραμμα, κλπ και για της αρχες του 90 ηταν απλα ΟΠΛΟ!!! Το αυτοκινητο αργοτερα το πουλησε σε εναν ξαδελφο του ο οποιος ηταν/ειναι αστυνομικος γιατι οι Παντελεακηδες ξεκινησαν να φτιαχνουν το αλλο οπλο ενα Ε36 Μ3 turbo στο Αργος. Ο ανθρωπος αθελα του το ψιλοχαρχαλεψε το αυτοκινητο λογω κοστους συντηρησης και εκει εμφανιζεται ο ξαδελφος μου ο οποιος το γνωριζε το αυτοκινητο απο τον Γιωργο και πανω στον χαβαλε μαθαινει οτι ο αλλος θελει να το πουλησει. Την επομενη κιολας ημερα το αγορασε το αυτοκινητο και το στειλαμε στον Μητση για να το φτιαξει γιατι τοτε στο team του Βουδουρη που εφτιαξε το αυτοκινητο ο Μητσης ητανε βασικος παιχτης. Μετα απο αρκετα χιλιαρικα και αρκετες επισκεψεις το αυτοκινητο ξανα ελαμψε και αυτη τη φορα με ζαντες τσεκουρια απο Ε34 Μ5. Καποια στιγμη μετα απο 3 χρονια ο ξαδελφος μου αφου παντρευτηκε και αφου η γυναικα του αρχισε την γκρινια αποφασισε να πουλησει το αυτοκινητο και αμεσως εμφανιστηκε ο Μακης ο Βουδουρης και το αγορασε. Δυστυχως μετα απο λιγο το μοτερ εσπασε οποτε ο Μακης αφου το ξηλωσε το αυτοκινητο (φρενα, σαλονι, οργανα, καπο, ζαντες κλπ) βαφτηκε το αυτοκινητο κοκκινο και τοποθετηθηκε ενας S14 και ετσι εφτασε στα χερια σου Σταματη η ετσι φανταζομαι εγω. Το μοτερ ξαναφτιαχτηκε απο την αρχη και μαζι με ολα τα καλα πραγματα τοποθετηθηκαν στο Ε30 Μ3 του Δονατου (το παλιο μαυρο του Πατσουρεα – εποχης πλατεια Πολητειας – Υγεια, κλπ) ενος φιλου απο την Αναβυσο μαζι με τα υπολοιπα καλουδια.
Μετα στα δικα σου χερια εξελιχτηκε περαιτερω τα οποια ειναι γνωστα, οποτε το αμαξι αυτο εχει μακρα κοντρο-ιστορια και χαιρομαι απιστευτα που το ξανα αγορασες. Να εισαι καλα και να το κανεις παλι ΟΠΛΟ φοβερο η τελειως stock M3.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη TSAF : 07-05-12 στις 11:37
WRC is for boys
GROUP B was for men
alexk (07-05-12), BILL007 (07-05-12), Monsta (07-05-12), Panos 316T (07-05-12), panose30 (07-05-12), Vassilis ///M (07-05-12)
Εγω πρασινο το πηρα! με το καπο το καλο πανω.. απλα φοραγε ενα 2300 μοτερακι οπου το εκανα ανταλαγη + την διαφορα με τον μητση και εβαλα πανω ενα 2500 τετρακυλινδρο.
απο εκει και μετα το εβαψα και το εκανα κοκκινο,και αρχισα να βελτιωνω το μοτερ εως το σημειο που το εφτασα με πολυ χρημα στα 296 αλογα ατμοσφαιρικο και να στροφαρει 9000... το μοτερ μετεπειτα πουληθηκε στον κουμπαρο μου οπου δυστηχως απο ενα χαλασμενο μπεκ χασαμε το μοτερ οπου ανακατασκευαστηκε και πουληθηκε μαζι με το αμαξι του κουμπαρου μου.
μετεπειτα αγοραστηκε ενα 6 κυλινδρο 2500 οπου τοποθετηθηκε κομπρεσσορας και απεδωσε 375 αλογα και μετεπειτα ψεκαστηκε και 170 αλογα νιτρο.
το αμαξι πουληθηκε εξ ολοκληρου οπου το 2012 ξανααγοραστηκε χωρις μοτερ.
alexk (07-05-12), BILL007 (07-05-12), Monsta (07-05-12), Panos 316T (07-05-12), TSAF (07-05-12), Vassilis ///M (07-05-12)
α μαλιστα, εισαι σιγουρος για το καπο ο λογος που σε ρωταω ειναι οτι το καπο μετα το ειχα δει στου Δονατου οπου μετα ο Δονατος το πουλησε στον κολλητο μου και αυτος πουλησε ολη την μετατροπη κομπλε (s38 b38) και φορεσε μοτερ S62 V8 με μαμα "ξεκλειδωμενο" εγκεφαλο. Ολα καλα, θα το φτιαξεις μαμα S14 2.5 η παμε για αλλα.....?
WRC is for boys
GROUP B was for men
το μ5 το καλο που φτιαχνω...
ΑΡΧΟΝΤΙΚΑ, αμα θες την γνωμη μου να ψαξεις να βρεις ψυξη και πολλαπλη απο Ε28 Μ5 και μπομπα αζωτου, ωστε να μην κανεις πατεντες σε τιποτα. Μπραβο ρε φιλε, μπραβο.
WRC is for boys
GROUP B was for men
BILL007 (07-05-12)
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stamatis m3 e30 : 08-05-12 στις 12:55
alexk (08-05-12), Panos 316T (08-05-12), saulm3 (08-05-12), Thomelef (08-05-12), VanVIC (08-05-12), Vassilis ///M (08-05-12)
Μπράβο Σταμάτη!!!
Φοβερό εργαλείο του Δονάτου το αμάξι....
Μόλις φτιαχτεί το Μ3,πάρε και τον TSAF και πάμε για καφέ-ουζάκι στον φίλο Δονάτο μαζί και με άλλα φουσκωτά!![]()