Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ?

Ψήφισαν
64. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • ΝΑΙ

5 7,81%
  • ΟΧΙ

58 90,63%
  • Δεν απαντώ

1 1,56%
Σελίδα 6 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 130

Θέμα: ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ?

Περιοχή
    Νεο Ηρακλειο, Αθηνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μηπως ομως απλα ελπιζεις? no offence δηλαδη , αλλα αν μιλαμε για τους δυο μεγαλους ειναι προφανες πως το μονο που θελουν εινια να διατηρησουν τις πελατειακες τους σχεσεις. Δεν θελο0υν να αλλαξουν την ελλαδα γιατι θα αναγκαστουν να γκρεμισουν το κρατος διαφθορεα που τους πριμοδοτει...

2. The Following 2 Users Say Thank You to Dimzan For This Useful Post:

Driver M (05-05-12), Kostas_1 (06-05-12)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dimzan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μηπως ομως απλα ελπιζεις? no offence δηλαδη , αλλα αν μιλαμε για τους δυο μεγαλους ειναι προφανες πως το μονο που θελουν εινια να διατηρησουν τις πελατειακες τους σχεσεις. Δεν θελο0υν να αλλαξουν την ελλαδα γιατι θα αναγκαστουν να γκρεμισουν το κρατος διαφθορεα που τους πριμοδοτει...
    Οποιοσδήποτε και να βγει αύριο, ακόμη και η Παπαρήγα, αν δεν εφαρμόσει αυτά που έχουν συμφωνηθεί θα μας οδηγήσει σε τραγικό αδιέξοδο. Η γραμμή που θα ακολουθήσουμε είναι προδιαγεγραμμένη από την τρόικα. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να τηρηθεί. Αν δεν τηρηθεί, ο αυριανός απλούστατα δε θα προλάβει καν να μπει σε ελικόπτερο. Και το πρώτο μνημόνιο ήταν λάθος, αλλά αν είχε τουλάχιστον εφαρμοστεί ίσως να ήμασταν καλύτερα τώρα. Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, δεν ψηφίζω ΠΑΣΟΚ.

4. The Following 5 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

alexm (06-05-12), aristent (05-05-12), dark knight (06-05-12), joseph (06-05-12), nikos1400 (06-05-12)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ευτυχώς που το παρόν θρεντ θα ανήκει στην Ιστορία σε λιγότερο από 24 ώρες.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οποιοσδήποτε και να βγει αύριο, ακόμη και η Παπαρήγα, αν δεν εφαρμόσει αυτά που έχουν συμφωνηθεί θα μας οδηγήσει σε τραγικό αδιέξοδο. Η γραμμή που θα ακολουθήσουμε είναι προδιαγεγραμμένη από την τρόικα. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να τηρηθεί. Αν δεν τηρηθεί, ο αυριανός απλούστατα δε θα προλάβει καν να μπει σε ελικόπτερο. Και το πρώτο μνημόνιο ήταν λάθος, αλλά αν είχε τουλάχιστον εφαρμοστεί ίσως να ήμασταν καλύτερα τώρα. Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, δεν ψηφίζω ΠΑΣΟΚ.
    Στο αδιέξοδο οδηγούμαστε από την πολιτική που ακολουθείται.
    Και αυτό θα φανεί με τον πλέον τραγικό τρόπο τον Ιούνιο όπου έρχονται μέτρα που ούτε τα φαντάζονται οι περισσότεροι.

ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και οι παρατρεχάμενοί τους κατέστρεψαν τη χώρα και είναι οι τελευταίοι που μπορούν να ζητούν την ψήφο του λαού υποσχόμενοι ένα καλύτερο μέλλον.
    Αυτοί με τις επιλογές και τις αποφάσεις τους μας το στερήσανε και πρέπει να το πληρώσουν.
    Τα περι ακυβερνησίας είναι παραμύθια των ΜΜΕ.
    Λες και 3 χρόνια τώρα με τον ΓΑΠ είχαμε καμια κυβέρνηση (εκτός και αν το να βάζεις υπογραφή σε ό,τι σου πουν θεωρείται ισχυρή και υπεύθυνη διακυβέρνηση) ή είχαμε πριν με τον Κωστή.

Εύχομαι αύριο να πάνε στον αγύριστο.
    Δύσκολο, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.
    Είναι και οι δύο τους οι πλέον ανάξιοι, αναξιόπιστοι και διεφθαρμένοι.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

7. The Following 3 Users Say Thank You to Driver M For This Useful Post:

120ie87 (06-05-12), chrisgiapz3 (06-05-12), Panos 316T (06-05-12)

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

εγω ενα προβλημα εχω.
    εχω να ψηφισω απο το 99 αν δεν κανω λαθος που ημουν φανταρος και πηγα αναγκαστικα.

καθε φορα που ειχαμε εκλογες σκεφτομουν οτι δεν θελω να συμμετεχω σε αυτη τη λαλακια που λεγεται εκλογες.
    δεν με εκφραζει τιποτα και κανενας.δεν εχω ιδιεταιρες πολιτικες γνωσεις και δεν ταυτιζομαι με κανεναν.

απλα ημουν μερος της αποχης.
    αυτο ενιωθα σωστο και αυτο εκανα.

το θεμα ειναι οτι τωρα θελω να ψηφισω και μη εχοντας ασχοληθει με τα πολιτικα δρωμενα δεν ξερω τι σκατα να κανω!!!

ολοι στα ματια μου φαινονται ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
    κανεις δεν μπορει να παρει απο το μυαλο μου οτι ολοι οι πολιτικοι προσκυνανε το ΧΡΗΜΑ και την ΔΟΞΑ.

πραγματικα δεν μπορω να παρω κανενα στα σοβαρα και τις περισσοτερες φορες που τους βλεπω στην τηλεοραση ευχομαι να πεθανουν το ιδιο λεπτο

μπορει καποιος να με βοηθησει?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη z3 2.2 : 06-05-12 στις 00:04
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

9. The Following 5 Users Say Thank You to z3 2.2 For This Useful Post:

hades7 (06-05-12), Kostas_1 (06-05-12), Panos 316T (06-05-12), S8N (06-05-12), Thomelef (06-05-12)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3 2.2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγω ενα προβλημα εχω.
    εχω να ψηφισω απο το 99 αν δεν κανω λαθος που ημουν φανταρος και πηγα αναγκαστικα.

καθε φορα που ειχαμε εκλογες σκεφτομουν οτι δεν θελω να συμμετεχω σε αυτη τη λαλακια που λεγεται εκλογες.
    δεν με εκφραζει τιποτα και κανενας.δεν εχω ιδιεταιρες πολιτικες γνωσεις και δεν ταυτιζομαι με κανεναν.

απλα ημουν μερος της αποχης.
    αυτο ενιωθα σωστο και αυτο εκανα.

το θεμα ειναι οτι τωρα θελω να ψηφισω και μη εχοντας ασχοληθει με τα πολιτικα δρωμενα δεν ξερω τι σκατα να κανω!!!

ολοι στα ματια μου φαινονται ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
    κανεις δεν μπορει να παρει απο το μυαλο μου οτι ολοι οι πολιτικοι προσκυνανε το ΧΡΗΜΑ και την ΔΟΞΑ.

πραγματικα δεν μπορω να παρω κανενα στα σοβαρα και τις περισσοτερες φορες που τους βλεπω στην τηλεοραση ευχομαι να πεθανουν το ιδιο λεπτο

τη Δοξα οχι, γιατι η ιστορια θα δειξει οτι ειναι (το λιγοτερο) για φτυσιμο.

αλλα και η αποχη ρε Μητσο δεν ειναι λυση...
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Η πολιτική θεση πάντα ήταν συνάρτηση της κοινωνικοικονομικης κατάστασης που ανήκε ο καθένας. Πάντα οι μεν πίστευαν ότι είναι οι ποιο σωστοί απο του δε και πάντα μα πάντα προσπαθούσαν να επιβάλλουν τις απόψεις τους.
    Ακόμα και σήμερα το ίδιο συμβαίνει και ας είναι τα τελευταία φτερουγισματα ενός πολιτικού συστήματος με τη μορφή που ως τώρα γνωρίζαμε.
    Απειλές καταστροφολογια,ευχολόγια αλλα και τα γνωστά ΘΑ , όλα για την αλιευση και του τελευταίου ψήφου.
    Γιατί άραγε τόση μανία προς τη διαχείριση (κυβρνηση) μιας χώρας που υποτίθεται ότι είναι κλινικά νεκρή και ζει με μηχανική υποστήριξη που αν τραβήξουν τη "πρίζα"θα τελειωσει;
    Δεν περιμένω απαντήσεις αλλα αυτο που ξέρω είναι οτι ξεπέρασα το σοκ και δεν μπορούν να με φοβισουν άλλο.
    Ίσως είμαι αφελής,για κάποιους, αλλα οι απειλές τους πια δεν περνάνε, ασε που αμφισβητηθηκαν και απο τα ίδια τους τα αφεντικά ( βλέπε Μέρκελ).
    Στο φιναλε αν θα πρέπει βάση μνημονίου να φτάσουν οι μισθοί στα επίπεδα της Βουλγαρίας! Τι κάνει οποιονδήποτε να πιστεύει ότι θα με τρομάζε η μη πάραμονη στο ευρω !
    Αυτα και τέλος απο εμένα που δεν θα δώσω τη συγκατάθεση μου στο να αποτελειωσουν την πατρίδα μου.
    Ότι και να γίνει τουλάχιστο θα μπορω να κοιταω τα παιδια μου στα ματια χωρίς ντροπή ,
    Γιατί αυτή την χώρα δεν τη κληρονομησαμε αλλα την έχουμε δανειστεί απο αυτα.

12. The Following 3 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

aristent (06-05-12), Driver M (06-05-12), Panos 316T (06-05-12)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3 2.2 Εμφάνιση μηνυμάτων

Μήτσο,

Μπορείς να ξεκινήσεις απόψε με το θρεντ ....."Επικαιρότητα / Προβληματισμοί 1". Τον ύπνο βέβαια τον ξεχνάς. Μέχρι να φτάσεις στο 3 ή στο 4 (ούτε που θυμάμαι που είμαστε τώρα), παίζει να μη προλάβεις να πας καν στις κάλπες.

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Θες να πεις Άρη ότι όσοι αυθαίρετα και φασιστικά κλείνουν λιμάνια και εθνικές οδούς δεν έχουν ευθύνη? Ή όσοι καταλαμβάνουν ιστορικούς χώρους αναρτώντας ανορθόγραφα πανώ? Το ΚΚΕ δεν έχει κλείσει επιχειρήσεις? Δεν έχει απολύσει εργαζομένους? Ο Σύριζα δεν έχει απλήρωτους υπαλλήλους? Εδώ περίμενε τις κομματικές επιχορηγήσεις της προηγούμενης εβδομάδας για να δώσει μισθούς 3 μηνών στον 105.5... Αδέρφι μας είναι ο Πακιστανός όταν πεθαίνει της πείνας στο Μέγαρο Υπατία ή όταν χαμογελάει σαν πούστρα την ώρα που καθαρίζει το παρμπρίζ μας αλλά όχι όταν κατεβαίνει στο Σύνταγμα με πράσινες σημαίες υποστηρίζοντας εκείνους που τον ελληνοποίησαν?

Όσο για τα νέα μέτρα, είναι προαποφασισμένο εδώ και καιρό. Ας κάνει κυβέρνηση η Παπαρήγα να μας πει που θα βρει τα χρήματα. Ακόμη και το απλήρωτο χρέος της Σοβιετικής Ένωσης πληρώθηκε στο ακέραιο δεκαετίες αργότερα από τον Γέλτσιν. Αυτά για όσους παραμυθιάζουν τον κόσμο με θεωρίες περί λογιστικού ελέγχου και επαχθούς χρέους.

Δεν απολογούμαι και δεν δικαιολογώ κανέναν. Όλοι τα ίδια σκατά είναι. Απλώς πιστεύω πως αυτό που θα ψηφίσω είναι η κουράδα που επιπλέει τη δεδομένη χρονική στιγμή.

15. The Following 6 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

alexm (06-05-12), aristent (06-05-12), dark knight (06-05-12), joseph (06-05-12), PANOS-E60 (06-05-12), Thomelef (06-05-12)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ....
    Γιατί άραγε τόση μανία προς τη διαχείριση (κυβερνηση) μιας χώρας που υποτίθεται ότι είναι κλινικά νεκρή και ζει με μηχανική υποστήριξη που αν τραβήξουν τη "πρίζα"θα τελειωσει;
    ......
    αντε ντε?

Σελίδα 6 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP