Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ?

Ψήφισαν
64. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • ΝΑΙ

5 7,81%
  • ΟΧΙ

58 90,63%
  • Δεν απαντώ

1 1,56%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 130

Θέμα: ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ?

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

https://www.youtube.com/watch?v=4j0iCYQeQlg

φυσικά τα τηλεοπτικά σκουπίδια δεν λείπουν, και δεν σταματούν ποτέ να καθοδηγούν τον τηλεθεατή...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following 5 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

aristent (05-05-12), Dimzan (05-05-12), nikos1400 (05-05-12), Panos 316T (06-05-12), saulm3 (05-05-12)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

μεσα στα κομματα χρονια τωρα γινεται ιδεολογικη παλη

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ !!!!!!

(στο βιντεο που ποσταρε ο Θωμας)
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

[QUOTE=Thomelef;270744
    φυσικά τα τηλεοπτικά σκουπίδια δεν λείπουν, και δεν σταματούν ποτέ να καθοδηγούν τον τηλεθεατή...[/QUOTE]

Μόλις χθες βράδυ βλέποντας το τέλος της ομιλίας του Μπένυ στην τv πήρε το μάτι μου στιγμιαία ένα γνωστό παπαγαλάκι, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ το κανάλι που εργάζεται, ακριβώς πίσω απ τα κομματόσκυλα με τις σημαίες να χαμογελά με τις ιαχές των σφιγγοκλάριων.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Είμαι ένας απ' τους λίγους που με μισή καρδιά θα ψηφίσουν το ίδιο κόμμα αλλά διαφορετικά πρόσωπα. Ποτέ δε ζήτησα ρουσφέτι, ποτέ δεν ευνοήθηκα από αυτούς που ψήφιζα, ένιωσα πολλές φορές προδωμένος και εξακολουθώ να είμαι αγανακτισμένος.

Αλλα...

Δεν πείθομαι από τυπάκια που έγιναν μάγκες με τα λεφτά του πεθερού τους και λαϊκίζουν ενώ κυκλοφορούν με cayenne και ferrari, δεν πείθομαι από αριστερούς που χαϊδεύουν αυτιά έχοντας καβάντζα τα πάκα του μπαμπά, δεν πείθομαι από γλυκανάλατους σοφιστικέ τύπους που δεν έχουν συνεισφέρει ποτέ και δεν έχουν δημιουργήσει τίποτα, πάνω απ' όλα όμως δε θέλω να υπάρχει ακυβερνησία τη Δευτέρα.

Προφανώς και δεν περιμένω άμεσα βελτίωση στην κατάσταση. Ούτως ή άλλως, το τι πρέπει να γίνει και το τι πρόκειται να γίνει το γνωρίζουμε όλοι. Κάποιοι πιστεύουν πως είναι καλύτερα να βγούμε απο την ευρωζώνη. Κάποιοι άλλοι εμμένουν στις Γερμανικές αποζημειώσεις. Ορισμένοι θα προτιμούσαν να γίνουμε η Βόρειος Κορέα της Νοτίου Ευρώπης. Εγώ πιστεύω ότι ο ******* που θα ψηφίσω αύριο αποτελεί τη λιγότερο επώδυνη επιλογή. Ελπίζω τουλάχιστον η κοινοβουλευτική του ομάδα να είναι πολύ διαφορετική από τη σημερινή.

6. The Following 6 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

alexm (06-05-12), BILL007 (05-05-12), dark knight (06-05-12), joseph (06-05-12), PANOS-E60 (06-05-12), sophie (06-05-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP