Είχε συμβεί στον βενζινά μου σε Ζ4 2λιτρο.Το κυνηγούσε πολύ καιρό με δικηγόρους για να του τον βάλουν τσάμπα και θα έπαιρνε και αποζημίωση νομίζω.Του είχε ανοίξει σε λακούβα στην εθνική ο πλαινός του συνοδηγού.
Είχε συμβεί στον βενζινά μου σε Ζ4 2λιτρο.Το κυνηγούσε πολύ καιρό με δικηγόρους για να του τον βάλουν τσάμπα και θα έπαιρνε και αποζημίωση νομίζω.Του είχε ανοίξει σε λακούβα στην εθνική ο πλαινός του συνοδηγού.
και σε γνωστο μου Saxo vts χαμηλωμενο εσκασαν οι μπροστινοι αεροσακοι,οταν με ταχυτητα 40-50χλμ επεσε με τις μπροστινες ροδες σε (καθετο στο δρομο)χαντακι που ειχε ξεθαφτει απ'την εντονη βροχοπτωση...Ομως μιλαμε οτι εγινε σοβαρη ζημια και στ'αυτοκινητο,με σπασμενα ψαλιδια,ζαντες,λαστιχα,το αμαξι στοπαρε αποτομα,οποτε μαλλον για τοιχο το εκλαβανε οι αισθητηρες των αεροσακων
Η επισκευη εγινε δωρεαν απ'την τοπικη Citroen(των αεροσακων μονο),ενω κερδισε και το δικαστηριο με τον τοπικο δημο και αποζημιωθηκε μετα απο περιπου 4 χρονια!
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
Το έχω πάθει και εγώ στο Ε30
oldcarskickass (29-04-12), Ptboul (30-04-12)
το έχει πάθει και η αδελφή μου με λακούβα σε focus πρώτης γενιάς. Άνοιξε όμως ο πλαινός απο το κάθισμα του οδηγού
Αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε, δεν θα πας ούτε με 500
BILL007 (29-04-12)
oldcarskickass (29-04-12)
συντηρηση δεν χρειαζεται.μην ανησυχεις.
αλλα για φαντασου...καθε 150.000 εξω αεροσακοι,πλυσιμο-σιδερωμα και παλι μεσα!!! χαχαα!!!
Βασιλη αυτο γινοταν γενικως σε καποια πιο παλια αυτοκινητα με πρωτες γενιες αεροσακων.και παλι ηταν πολυ λιγα αυτα
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
katsaraios (29-04-12)