Ρε παιδια στο φιλο εδω δεν αναψε λαμπακι abs αλλα του χειροφρενου σε κιτρινο χρωμα(μαζι με το αντισπιν),μην μπερδευεστε....το λαμπακι abs αναβει ξεχωριστα αν εχει προβλημα το συστημα...
Ρε παιδια στο φιλο εδω δεν αναψε λαμπακι abs αλλα του χειροφρενου σε κιτρινο χρωμα(μαζι με το αντισπιν),μην μπερδευεστε....το λαμπακι abs αναβει ξεχωριστα αν εχει προβλημα το συστημα...
Dathanaso (24-04-12)
Στα 46αρια πιο πιθανή αιτία είναι
1) αισθητηρας abs
2) δυναμό
3) ευθυγράμμιση αλλά με γεωμετρία κουκουρουκου. Είτε απο λακκούβες , καβαλημα, αλλαγή ψαλιδιου κλπ
4) μονάδα abs
Σε εμένα λόγω σκόνης απο τα φερμουΐτ του χειροφρένου πίσω,
Αφαίρεσα τους αισθητήρες του abs απο τα άκρα τους καθάρισα
Και όλα ΟΚ!!
Βρε μην ψαχνεις ακομη.. ασε να δεις αν θα το ξανακανει.. Ωστοσο μπορεις να κουμπωσεις το αμαξι σε ενα διαγνωστικο (κατα προτιμηση καποιο καλο πχ Bosch ή τυπου GT1 οπως ειναι το γνησιο, αν δεν θελεις να πας αντιπροσωπεια) και να δεις τις βλαβες που εχει κρατησει στη μνημη ο εγκεφαλος..
Κι εμενα το εκανε μια φορα.. μετα απο πλυσιμο οπου ο μ@λ@ξ εριχνε με το τουλουμι νερο μεσα απο τις ζαντες και τους θολους.. Και μολις ξεκιναω απο το πλυντηριο μου αναβουν τα 2 λαμπακια (+ το EML) και σταματω στην ακρη και αρχισε να ανεβοκατεβαζει στροφες.. Το σβηνω, το αφηνω κανα λεπτο, ξαναβαζω μπροστα και ολα μια χαρα.. απο τοτε.. πανε 4-5 χρονια τωρα..
Γιαυτο σου λεω, μην κανεις τιποτα ακομα.. μπορει και να μην το ξανακανει..
ΧΙΟΣ-CHIOS
Χμ ... Να σημειωθεί αυτό το ελάττωμα στο αμάξι του Ζαχαρία που κατά τύχη πωλείται !
BILL007 (24-04-12), Vassilis ///M (26-04-12), zaharias (24-04-12)
m-power_01 (24-04-12), tzanis320si (25-04-12)
BILL007 (24-04-12)
m-power_01 (24-04-12), Vassilis ///M (19-05-12)
BILL007 (24-04-12), m-power_01 (24-04-12)
Εγω ειχα το ιδιο ακριβως προβλημα.. λαμπακι DSC+Χειροφρενου αναμενα μονιμα σε κιτρινο χρωμα. Το εβαλα σε εγκεφαλο κ η ενδειξη ηταν στον αισθητηρα γωνιας τιμονιου. Με τα πολλα κ με τα λιγα παω αντιπροσωπεια το βαζουν πανω το βλεπουν κ μου λενε κοστος μαζι με τα εργατικα 400 ευρω..! Επειδη δουλευα πηγα να κλεισω ραντεβου για αλλη μερα γιατι ηθελε κ κανα 2ωρο στο χαλαρο.. Οταν το πηρα το αμαξι για να παω στην δουλεια ολα δουλευαν ρολοϊ χωρις κανενα προβλημα.. Φυσικα το ακυρωσα το ραντεβου κ γλυτωσα κ 400 μαρουλια!! Τι ακριβως εκαναν δεν ξερω κ εσβησαν. Μεχρι στιγμης (εχει περασει κανα 6μηνο+ δεν εχει εμφανιστει κ καλα θα κανει να μην εμφανιστει ποτε!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SoNiC_77Gr : 24-04-12 στις 17:01