Kostas_1 (23-04-12)
ε άντε ρε χαντέ να ούμε!!!μην μας κ@υλώνεις τζάμπα ρε μλκ...βρές μας ένα ρημάδι μπρασελεδάκι για το ορολότζιο ρε κολλητέ να ούμε!!!
sympether with chiefτης
Προς το παρόν πάντως, περιμένω το ωραιοτατο chase durer που παρηγγειλα...και καλο, και φτηνό. Τα συνδυάζει όλα!!!και μου έρχεται πιο φθηνά απο τον αντιπρόσωπο, απ'οτι αν το αγόραζα απο το επίσημο site του κατασκευαστή. Αν ενδιαφέρεται κανείς, ας μου πει να του στείλω στοιχεία...η δουλεια γίνεται online, με την διάφορα ότι μπορείς να ζητήσεις σαν τροπο πληρωμής, αντικαταβολη...
sympether with chiefτης
ντί μπέστεν κουαλιτάτ (μα'ι' ας)
αντε γεια...
sympether with chiefτης
![]()
αντε γεια...
https://www.youtube.com/watch?v=32-FuKrduiA
https://www.youtube.com/watch?v=8cB8...eature=related
....ειναι λιγο "ανατριχιαστικο" να βλεπεις τα "σωθικα" του ρολογιου....αλλα εξισου και εντυπωσιακο!!!![]()
hades7 (27-04-12)
πριν απο κανενα χρονο που επεσα με τη λαμπρετα, ενα ρολοϊ που φοραγα γλιτωσε ως εκ θαυματος με μια μικροζημια (που την αποκατεστησα).
ετσι αποφασισα να φοραω καθημερινα και ειδικα πανω στη μοτοσικλετα κατι απλο.
εψαξα ειδα διαφορα και τελικα κατεληξα σε μια σειρα της πορσε (οχι porsche design).
καθε χρονο η πορσε βγαζει ενα ρολοϊ αυτης της σειρας σε περιορισμενα αντιτυπα (συνηθως 911) και το πουλαει μεσα απο τις εκθεσεις της, δεν πωλειται σε καταστηματα ωρολογοποιείας οπως η πιο ακριβη σειρα που προανεφερα.
εχουν μηχανισμο quartz ετσι οπως το ηθελα για να μη χρειαζεται κουρδισμα και να μη χανει οταν δεν το φοραω.
πηρα λοιπον αυτο το ρολοϊ, το οποιο φορεσα ολο το καλοκαιρι και το ευχαριστηθηκα πολυ:
στη συσκευασια ειχε και ενα αυτοκινητακι 911 RSR.
μιας και το βολευτηκα προχωρησα και σε δευτερο:
το οποιο εχει εκτος απο τη μινιατουρα 936, δυο λουρακια ενα υφασματινο και ενα καουτσουκ.
μιας και καποια στιγμη βρηκα στο ebay ενα ακομα σε καλη τιμη το τσιμπησα κι αυτο:
απο ολα αυτα που εχουν βγει μου αρεσουν ακομα το "GT2", το "RS SPYDER" και το "917".
αν καπου τα βρω σε καλη τιμη ισως τα παρω κι αυτα για να ολοκληρωσω αυτη τη μικρη συλλογη ρολογιων porsche...![]()