Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 22

Θέμα: μπαταρια Ε46- κουμπι πορτμπαγκαζ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

ετσι λεω οτι ξερω χαχαχαχ.ναι ρε ξερω και μου κανει εντυπωση οτι μετα απο αρκετες ωρες σκετη και παλι δεν εχει φορτισει ακομα. κατι παιζει με την μπαταρια πιστευω και ειναι ασχετο με το κουμπι πισω

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πάνο παίζει να είναι από το μπουτόν ρε συ,αφού μετά από 20 λεπτά κόβεται η παροχή ρεύματος στο αυτοκίνητο εκτός από αλάρμ-ψείρες-κεντρικό κλείδωμα.Και εφόσον λες ότι
    τελευταία σου κάνει και νούμερα το ξεκλείδωμα του πορτ-μπαγκαζ γενικά κάτι γίνεται εκεί.

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    ετσι λεω οτι ξερω χαχαχαχ.ναι ρε ξερω και μου κανει εντυπωση οτι μετα απο αρκετες ωρες σκετη και παλι δεν εχει φορτισει ακομα. κατι παιζει με την μπαταρια πιστευω και ειναι ασχετο με το κουμπι πισω
    Πανό κάποτε το είχα κι εγώ αυτό το πρόβλημα και ήταν απο τη δίαιτα του πορτ μπαγκαζ άνοιξε την και δες μήπως σπασανε τα καλώδια και βραχηκυκλωνουν.

4. The Following User Says Thank You to Kostase46 For This Useful Post:

BILL007 (23-04-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οι συνήθεις διαρροές ρεύματος σε Ε46 είναι από το πάνελ του κλιματισμού , και από το κοντέρ. Επίσης και από συναγερμους εμπορίου.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Kostase46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πανό κάποτε το είχα κι εγώ αυτό το πρόβλημα και ήταν απο τη δίαιτα του πορτ μπαγκαζ άνοιξε την και δες μήπως σπασανε τα καλώδια και βραχηκυκλωνουν.
    Σπυρο φακιρη εχω αλλαξει τελευταια οποτε δεν ειναι απ το πανελ δλδ δεν μενει τπτ να δουλευει. το κοντερ δεν θα μου εκανε κατι?διαρροη απο κει πως θα την τσεκαρω?ο συναγερμος αν ειναι πιστευω θα ειχε θεμα γενικα.
    κωστα τι ειναι αυτη η δίαιτα???????εμενα σε πορτμπαγκαζ μου κανει μιας και πλεον το κουμπι πισω ειναι νεκρο ενο παλαιοτερα δουλευε

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    πλεον το κουμπι πισω ειναι νεκρο ενο παλαιοτερα δουλευε
    Αυτό είναι το πρόβλημα Πάνο... Ανοιξε πίσω στο πορτ μπαγκάζ και ψάξε τα καλώδια όσο πιο καλά γίνεται

Eγω είχα θέμα με το carpc, που μου ρούφαγε το τροφοδοτικό του όταν ήταν κλειστό λίγο μεν,αλλά ικανό να μου φάει την μπαταρία με 5 μέρες ακινησία (έβαλα ρελέ και βρήκα την ησυχία μου).Το ίδιο είχε πάθει και Ζαχαρίας με τον ενισχυτή του και έβαλε κουμπί,αν θυμάσαι.

Απο την στιγμή που δεν έχεις κάτι τέτοια (ενισχυτές,carpc κτλπ) και αφού λες ότι ο διακόπτης δεν λειτουργεί, έχει θέμα με βραχυκύκλωμα.

Και όσο περίεργο και να σου φανεί,εγώ όταν μέτραγα για να βρω την διαρροή, τα ρεύματα ήταν πολύ μικρά σε σημείο που έλεγα σιγά που μπορούν να ξελιγώσουν την μπαταρία.Και όμως το βρήκα απο που είχα θέμα μέσω δοκιμών πρακτικά...

Για εμένα ξεκίνα με τον διακόπτη που δεν λειτουργεί και τα καλώδια που πάνε σε αυτόν

Επίσης τσέκαρε αν το δυναμό σου λειτουργεί σωστά
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 23-04-12 στις 12:03

7. The Following User Says Thank You to BILL007 For This Useful Post:

Kostas_1 (23-04-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP