ετσι λεω οτι ξερω χαχαχαχ.ναι ρε ξερω και μου κανει εντυπωση οτι μετα απο αρκετες ωρες σκετη και παλι δεν εχει φορτισει ακομα. κατι παιζει με την μπαταρια πιστευω και ειναι ασχετο με το κουμπι πισω
ετσι λεω οτι ξερω χαχαχαχ.ναι ρε ξερω και μου κανει εντυπωση οτι μετα απο αρκετες ωρες σκετη και παλι δεν εχει φορτισει ακομα. κατι παιζει με την μπαταρια πιστευω και ειναι ασχετο με το κουμπι πισω
Πάνο παίζει να είναι από το μπουτόν ρε συ,αφού μετά από 20 λεπτά κόβεται η παροχή ρεύματος στο αυτοκίνητο εκτός από αλάρμ-ψείρες-κεντρικό κλείδωμα.Και εφόσον λες ότι
τελευταία σου κάνει και νούμερα το ξεκλείδωμα του πορτ-μπαγκαζ γενικά κάτι γίνεται εκεί.
BILL007 (23-04-12)
Σπυρο φακιρη εχω αλλαξει τελευταια οποτε δεν ειναι απ το πανελ δλδ δεν μενει τπτ να δουλευει. το κοντερ δεν θα μου εκανε κατι?διαρροη απο κει πως θα την τσεκαρω?ο συναγερμος αν ειναι πιστευω θα ειχε θεμα γενικα.
κωστα τι ειναι αυτη η δίαιτα???????εμενα σε πορτμπαγκαζ μου κανει μιας και πλεον το κουμπι πισω ειναι νεκρο ενο παλαιοτερα δουλευε
Αυτό είναι το πρόβλημα Πάνο...Ανοιξε πίσω στο πορτ μπαγκάζ και ψάξε τα καλώδια όσο πιο καλά γίνεται
![]()
Eγω είχα θέμα με το carpc, που μου ρούφαγε το τροφοδοτικό του όταν ήταν κλειστόλίγο μεν,αλλά ικανό να μου φάει την μπαταρία με 5 μέρες ακινησία (έβαλα ρελέ και βρήκα την ησυχία μου).Το ίδιο είχε πάθει και Ζαχαρίας με τον ενισχυτή του και έβαλε κουμπί,αν θυμάσαι.
Απο την στιγμή που δεν έχεις κάτι τέτοια (ενισχυτές,carpc κτλπ) και αφού λες ότι ο διακόπτης δεν λειτουργεί, έχει θέμα με βραχυκύκλωμα.
Και όσο περίεργο και να σου φανεί,εγώ όταν μέτραγα για να βρω την διαρροή, τα ρεύματα ήταν πολύ μικρά σε σημείο που έλεγα σιγά που μπορούν να ξελιγώσουν την μπαταρία.Και όμως το βρήκα απο που είχα θέμα μέσω δοκιμών πρακτικά...
Για εμένα ξεκίνα με τον διακόπτη που δεν λειτουργεί και τα καλώδια που πάνε σε αυτόν
Επίσης τσέκαρε αν το δυναμό σου λειτουργεί σωστά![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 23-04-12 στις 12:03
Kostas_1 (23-04-12)