Σελίδα 4 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 100

Θέμα: Επαναπρογραμματισμός εγκέφαλου

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Να καταθεσω κι εγω την προσωπικη μου εμπειρια απο επαναπρογραμματισμο εγκεφαλου . Πριν 2 χρονια λοιπον πηγα σε καποιον αντιπροσωπο γνωστου Ελβετικου οικου που φτιαχνει προγραμματα. Βαζω το προγραμμα και μου λεει ο προγραμματιστης οτι θελει 500 χιλ. για να πατησει σωστα το προγραμμα ! Παιρνω το αυτοκινητο γεματος χαρα να δω τις διαφορες...! Μου φαινοταν οτι το αμαξι ειχε παρει λιγο ροπη αλλα μπορει να ηταν και το ψυχολογικο επειδη ειχα σκασει 550 ευρω....! Για να μην τα πολυλογω ,οχι μονο δεν ''πατησε'' το προγραμμα αλλα το αμαξι δεν τραβαγε οπως πριν ,ανοιγαν λαμπακια κινητηρα, εβγαζε τρελα καυσαερια κλπ. Τελος παντων, οσων αφορα το οτι δεν τραβαγε το αμαξι ,ελεγα μπορει να ειναι ψιχολογικο επειδη συνηθησα το γκαζι ! Οσων αφορα τα καυσαερια ,ελεγα θα φταιει ο καταλυτης επειδη τον ειχα αλλαξει με μεταλλικο...Οταν αρχησα να τα ψαχνω ενα ενα κατεληξα στο προγραμμα. Παω στην bmw , περναμε το εργοστασιακο προγραμμα και τα updates, μετραμε καυσαερια ,φυσιολογικοτητα επιπεδα! Λεω απο μεσα μου ωραια ,αλλα δεν θα πηγαινει το αυτοκινητο...! Παιρνω το αυτοκινητο, και απο την πρωτη γκαζια βλεπω αλλο αυτοκινητο....το αμαξι δουλευε σωστα και δυνατα ! Συμπερασμα, μην πετατε λεφτα σε προγραμματα και ειδικα σε ατμοσφαιρικα αυτοκινητα ! Τα πιο πεταμενα λεφτα ever....! Και να ειναι καλο το προγραμμα δεν παιρνεις αυτα που δινεις.............
    bbs rules ....

2. The Following User Says Thank You to georggge46 For This Useful Post:

Samaro (21-02-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Ολα ειναι σχετικα φιλε μου, οπως εσενα δεν πετυχε....εμενα υποθετω οτι πετυχε....ουτε καυσαερια βγαζει, ουτε λαμπακια αναβουν, η μαλλον αναβουν (απο ενα οπελ αστρα 1600 τουρμπο).......
    Κοιτα φιλε μου οπως εσυ εισαι δυσαρεστημενος απο αυτο που εκανες καποιος αλλος ειναι το αντιθετο......
    Οποτε το πεταμενα λεφτα ειναι σχετικο.......εγω θεωρω οτι τα τοποθετησα καπου χωρις να μου αποδιδουν τοκο...απλα καθε μερα χανουν την αξια τους.....
    μου αποδιδουν ομως ευχαριστηση...πραγμα ανεκτιμητο..
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Rides
    1

Προεπιλογή

Ειναι γεγονός ότι υπάρχουν πολλές τρομο-ιστορίες με αλλαγές προγραμμάτων , θεωρητικές βελτιωσεις με ασχημη κατάλληξη.

Από την άλλη εχω υπόψη μου και αρκετούς ευχαριστημένους κατόχους που έχουν περάσει προγράμματα.

Οπότε:
    α) Δεν πρεπει να βαζουμε ολους τους βελτιωτες αλλά και ουτε ολες τις περιπτώσεις στο ιδιο "τσουβαλι"
    β) Κανουμε καλή έρευνα και μετά αποφασίζουμε, βασει ευχαριστημένων πελατών, αξιοπιστία εταιρείας κλπ (χωρις βεβαια να σημαινει οτι αυτο ειναι πανάκεια και μας εξασφαλίζει, αλλα τουλάχιστον συγκεντρωνουμε στοιχεία πρώτα)
    γ) Κανουμε δυναμομέτρηση ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ εν γνωσει και με συμφωνια του βελτιωτη, (με τις ιδιες προϋποθεσεις δυναμομετρησης βεβαια), ωστε να δουμε τη διαφορα και αν δεν υπάρξει να εχουμε εξασφαλίσει τυχον διεκδικησεις...

5. The Following 4 Users Say Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

bimmer-corfu (19-02-10), deepBLUE (19-02-10), Stathis (19-02-10), Vasilis (19-02-10)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο konas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ειναι γεγονός ότι υπάρχουν πολλές τρομο-ιστορίες με αλλαγές προγραμμάτων , θεωρητικές βελτιωσεις με ασχημη κατάλληξη.

Από την άλλη εχω υπόψη μου και αρκετούς ευχαριστημένους κατόχους που έχουν περάσει προγράμματα.

Οπότε:
    α) Δεν πρεπει να βαζουμε ολους τους βελτιωτες αλλά και ουτε ολες τις περιπτώσεις στο ιδιο "τσουβαλι"
    β) Κανουμε καλή έρευνα και μετά αποφασίζουμε, βασει ευχαριστημένων πελατών, αξιοπιστία εταιρείας κλπ (χωρις βεβαια να σημαινει οτι αυτο ειναι πανάκεια και μας εξασφαλίζει, αλλα τουλάχιστον συγκεντρωνουμε στοιχεία πρώτα)
    γ) Κανουμε δυναμομέτρηση ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ εν γνωσει και με συμφωνια του βελτιωτη, (με τις ιδιες προϋποθεσεις δυναμομετρησης βεβαια), ωστε να δουμε τη διαφορα και αν δεν υπάρξει να εχουμε εξασφαλίσει τυχον διεκδικησεις...
    Σε ''πειραγμενα'' αυτοκινητα [δεν μιλαω για μια εξατμιση και ενα φιλτρο...] αξιζει η μαλλον επιβαλλεται να ψαχτεις [πολυ...] με πραγραμμα....αλλα σε καθημερινα ατμοσφαιρικα αυτοκινητα, οσο καλα και σωστα να δουλεψει ενα προγραμμα ,αντικειμενικα βασει αναλογιας κοστους αποδοσης δεν συμφερει ! Οσων αφορα την δυναμομετρηση, το μονο ευκολο ειναι να ''αλλαχτουν'' οι τιμες.....
    bbs rules ....

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

Νομιζω οτι μια μετρηση ''στο δρομο'' θα μας πεισει ολους....!!

Γιαννη...ποτε κανονισες να τα ''πατε'' με τον γιαννηV?

ιδια αυτοκινητα...μεχρι ιδια ζαντολαστιχα....νομιζω θα χουμε πολυ καλο μετρο συγκρισης....!
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bmw330vasilis Εμφάνιση μηνυμάτων

ιδια αυτοκινητα...μεχρι ιδια ζαντολαστιχα....νομιζω θα χουμε πολυ καλο μετρο συγκρισης....!
    Βασιλη μολις μπει το τελικο θα γινει την αλλη εβδομαδα μαλλον.....
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

9. The Following User Says Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

Vasilis (19-02-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο georggge46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε ''πειραγμενα'' αυτοκινητα [δεν μιλαω για μια εξατμιση και ενα φιλτρο...] αξιζει η μαλλον επιβαλλεται να ψαχτεις [πολυ...] με πραγραμμα....αλλα σε καθημερινα ατμοσφαιρικα αυτοκινητα, οσο καλα και σωστα να δουλεψει ενα προγραμμα ,αντικειμενικα βασει αναλογιας κοστους αποδοσης δεν συμφερει !
    Γιώργο ως Κωστας συμφωνω μαζι σου και δεν θα το εκανα, ουτε το εχω κανει ποτε, αλλα μη ξεχνας αυτο:

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΑΝΝΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    ..........μου αποδιδουν ομως ευχαριστηση...πραγμα ανεκτιμητο..
    που δεν παυει να ειναι ενας σημαντικός παραγοντας στη ζωη μας....

Οσον αφορα την δυναμομετρηση, το μονο ευκολο ειναι να ''αλλαχτουν'' οι τιμες.....
    ε' ας εχουμε και το νου μας ομως...

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο konas Εμφάνιση μηνυμάτων
    αλλα μη ξεχνας αυτο:
    που δεν παυει να ειναι ενας σημαντικός παραγοντας στη ζωη μας....
    Σιγουρα, δεν αντιλεγω ! Ουτως η αλλως δεν κανω τον εξυπνο, μιλαω πρωτα ως παθων....!
    bbs rules ....

12. The Following 2 Users Say Thank You to georggge46 For This Useful Post:

BILL007 (20-02-10), Kostas_1 (19-02-10)

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

να πω την ταπεινη μου γνωμη......?

υπαρχουν προγραμματα που πουλανε πολλοι ''συναδελφοι'' του Σκανδαλη...που ειναι κονσερβα.....Πας...κουμπωνει τις φυσες...περιμενεις...σου πεταει ''κατι'' επανω στο αμαξι....κ μετα ειτε ψυχολογικα ειτε για καποιον αλλο λογο...το αμαξι παει καλυτερα....!Επειδη ειμαι παθων....θεωρω οτι ειναι πατατες!!!!
    Υπαρχουν κ Σκανδαληδες ,(χωρις να θελω να φωτογραφησω τον Δημητρη,απλα για να γινομαι πιο κατανοητος το λεω ετσι) που διαβαζουν τον εγκεφαλο σου....!
    θεωρω οτι ειναι νοητο....ενα Ε46 320 Ελληνικο με ενα Ε46 320 Γερμανικο....να χουν την ιδια χαρτογραφηση....αλλα σε αλλο κλιμα το ενα κ σ αλλο το αλλο.....!
    Αρα νομιζω.... οτι το κονσερβα προγραμμα σε τετοιες περιπτωσεις ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ!!!

2ον....αφου μιλαμε για το συγκεκριμενο αμαξι του φιλου ΓΙΑΝΝΗ......μην αμελουμε οτι εχουν αφαιρεθει κ οι προκαταλυτες....αρα ειναι παλι σωστο να χαρτογραφηθει διαφορετικα το αμαξι....!Επομενο ειναι να δει μεγαλη διαφορα ο ΓΙΑΝΝΗΣ κ απο αφαιρεση προκαταλυτων κ απο το προγραμμα...!

Δεν τα λεω με σιγουρια για το οτι ειναι σωστα αυτα που αναφερω...αλλα ετσι εκλαμβανω εγω τα πραγματα για το συγκεκριμενο θεμα....

καλη συνεχεια...!!!
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bmw330vasilis Εμφάνιση μηνυμάτων

Το πατημα αυτο δεν ειναι αντικειμενικο, αν ο yannisv ειναι εντελως μαμα και ο ΓΙΑΝΝΗΣ εχει βγαλει τους προκατ. + προγραμμα !

Σελίδα 4 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP