Σελίδα 5 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 100

Θέμα: Επαναπρογραμματισμός εγκέφαλου

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το πατημα αυτο δεν ειναι αντικειμενικο, αν ο yannisv ειναι εντελως μαμα και ο ΓΙΑΝΝΗΣ εχει βγαλει τους προκατ. + προγραμμα !

Γι αυτο θα μετρησουμε Φανη...να δουμε ποση? διαφορα θα εχουν στο δρομο...
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΑΝΝΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γι αυτο θα μετρησουμε Φανη...να δουμε ποση? διαφορα θα εχουν στο δρομο...
    Η διαφωνια τοση ωρα ειναι στο αν τελικα προσαρμοζεται και "παταει" το προγραμμα ή οχι. Με τη διαφορα των προκατ. μαλλον πισω ειναι ο yannisv, υποθετω.

Το πατημα θα ειχε ενδιαφερον αν η μονη διαφορα σας ειναι το προγραμμα, και ακομα πιο ενδιαφερον να ξαναπαταγατε μετα απο καιρο για να δειτε αν υπαρχει ακομα - η οποια - διαφορα.

Rides
    0

Προεπιλογή

Η διαφωνια τοση ωρα ειναι στο αν τελικα προσαρμοζεται και "παταει" το προγραμμα ή οχι. Με τη διαφορα των προκατ. μαλλον πισω ειναι ο yannisv, υποθετω.

Το πατημα θα ειχε ενδιαφερον αν η μονη διαφορα σας ειναι το προγραμμα, και ακομα πιο ενδιαφερον να ξαναπαταγατε μετα απο καιρο για να δειτε αν υπαρχει ακομα - η οποια - διαφορα.

Κοιτα οταν πατησω με τον Γιαννη θα εχω το προγραμμα πανω ενα μηνα+.....
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Περιοχή
    Athens-Τrikala
    Rides
    1

Προεπιλογή

Κοιτα ομως Φανη, μπορουν να βγουν συμπερασματα για το αν στο συνολο η αφαιρεση προκαταλυτων,το τελικο καζανακι κ το προγραμμα κανουν ουσιαστικη κ ποση διαφορα στο δρομο με ενα stock 320...
    Ι donut understeer...

Περιοχή
    Larisa
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο georggge46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να καταθεσω κι εγω την προσωπικη μου εμπειρια απο επαναπρογραμματισμο εγκεφαλου . Πριν 2 χρονια λοιπον πηγα σε καποιον αντιπροσωπο γνωστου Ελβετικου οικου που φτιαχνει προγραμματα. Βαζω το προγραμμα και μου λεει ο προγραμματιστης οτι θελει 500 χιλ. για να πατησει σωστα το προγραμμα ! Παιρνω το αυτοκινητο γεματος χαρα να δω τις διαφορες...! Μου φαινοταν οτι το αμαξι ειχε παρει λιγο ροπη αλλα μπορει να ηταν και το ψυχολογικο επειδη ειχα σκασει 550 ευρω....! Για να μην τα πολυλογω ,οχι μονο δεν ''πατησε'' το προγραμμα αλλα το αμαξι δεν τραβαγε οπως πριν ,ανοιγαν λαμπακια κινητηρα, εβγαζε τρελα καυσαερια κλπ. Τελος παντων, οσων αφορα το οτι δεν τραβαγε το αμαξι ,ελεγα μπορει να ειναι ψιχολογικο επειδη συνηθησα το γκαζι ! Οσων αφορα τα καυσαερια ,ελεγα θα φταιει ο καταλυτης επειδη τον ειχα αλλαξει με μεταλλικο...Οταν αρχησα να τα ψαχνω ενα ενα κατεληξα στο προγραμμα. Παω στην bmw , περναμε το εργοστασιακο προγραμμα και τα updates, μετραμε καυσαερια ,φυσιολογικοτητα επιπεδα! Λεω απο μεσα μου ωραια ,αλλα δεν θα πηγαινει το αυτοκινητο...! Παιρνω το αυτοκινητο, και απο την πρωτη γκαζια βλεπω αλλο αυτοκινητο....το αμαξι δουλευε σωστα και δυνατα ! Συμπερασμα, μην πετατε λεφτα σε προγραμματα και ειδικα σε ατμοσφαιρικα αυτοκινητα ! Τα πιο πεταμενα λεφτα ever....! Και να ειναι καλο το προγραμμα δεν παιρνεις αυτα που δινεις.............
    Mηπως ο γνωστος ελβετικος οικος ειναι αυτος της digital tuning?Kαι μηπως το προγραμμα στο περασε ο Ρωσσος που λεει εχει σχεση με lorinser προιοντα και αλλα τετοια?Αν ναι δυστυχως εισαι ενα ακομη θυμα μαζι με εμενα...Τα προγραμματα ηταν μια απατη αφου μονο της digital tuning δεν ηταν...
    Μη συγκρινεις αλλα προγραμματα σε σχεση με αυτο που ειχες φορεσει ειναι αδικο.Πηρα τα λεφτα μου πισω και το επομενο που δοκιμασα ηταν τελειο

Rides
    0

Προεπιλογή

Εγω για το συγκεκριμενο αυτοκινητο προτεινω ενα πακετο βελτιωσης...Οχι μονο προγραμμα...το αυτοκινητο λογω αυστηροτατων ρυπων για εγκριση τυπου,ειναι παρα πολυ φιμωμενο στην εξαγωγη με οτι αυτο συνεπαγεται...οταν γινεται μια μερικη απελευθερωση,το μοτερ αναπνεει καλυτερα και μπορει να εξαγει την καπως αυξημενη ποσοτητα καυσιμου μιγματος...Το συγκεκριμενο πακετο το εχω εφαρμοσει σε πολλα Ε92 Μ3 και εχει πολυ καλα αποτελεσματα...Αλλα αυτοκινητα δεν εχουν τοσους περιορισμους στην εξαγωγη τους και ακουνε καλυτερα με σκετο προγραμμα...Οσο πηγαινουμε σε πιο καινουργια και λιγοτερο ρυπογονα αυτ/τα ομως (βασικα για την φαση της κρυας εκκινησης,εκει ειναι το παιχνιδι για εγκριση τυπου) τοσο γινεται και πιο επιβεβλημενη η απελευθερωση της εξαγωγης...
    Understeer is when you hit the wall with the front of the car
    Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car.
    Horsepower is how fast you hit the wall,
    Torque is how far you take the wall with you.

Περιοχή
    Ναουσα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο skandalis447 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω για το συγκεκριμενο αυτοκινητο προτεινω ενα πακετο βελτιωσης...Οχι μονο προγραμμα...το αυτοκινητο λογω αυστηροτατων ρυπων για εγκριση τυπου,ειναι παρα πολυ φιμωμενο στην εξαγωγη με οτι αυτο συνεπαγεται...οταν γινεται μια μερικη απελευθερωση,το μοτερ αναπνεει καλυτερα και μπορει να εξαγει την καπως αυξημενη ποσοτητα καυσιμου μιγματος...Το συγκεκριμενο πακετο το εχω εφαρμοσει σε πολλα Ε92 Μ3 και εχει πολυ καλα αποτελεσματα...Αλλα αυτοκινητα δεν εχουν τοσους περιορισμους στην εξαγωγη τους και ακουνε καλυτερα με σκετο προγραμμα...Οσο πηγαινουμε σε πιο καινουργια και λιγοτερο ρυπογονα αυτ/τα ομως (βασικα για την φαση της κρυας εκκινησης,εκει ειναι το παιχνιδι για εγκριση τυπου) τοσο γινεται και πιο επιβεβλημενη η απελευθερωση της εξαγωγης...

Δλδ Δημητρη στο προγραμμα που θα κανεις με το καλο σε μενα
    θα πρεπει να ελευθεροσουμε κι΄αλλο τα καυσαερια?
    εκτος απο το χταποδι που που εχω ποιο ελευθερο θα ηταν καλο να αλαξουμε κατ. μεσαιο τελικο?

Περιοχή
    Salonica City
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πάλι αλλαγές ρε αγόρι μου καλό; άντε να κατέβουμε μαζί να γνωρίσω και εγώ τον Δημήτρη...έχω κάτι ψιλοδουλειές που θέλω να μου κάνει

Rides
    0

Προεπιλογή

Το Ε46 ειναι πιο ελευθερο απο το Ε92...γιατι απλα οταν παρουσιαστηκε δεν υπηρχαν τοσο αυστηρες νορμες καυσαεριων...Εφ οσον εχεις χταποδια,εισαι σε καλο δρομο...
    Understeer is when you hit the wall with the front of the car
    Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car.
    Horsepower is how fast you hit the wall,
    Torque is how far you take the wall with you.

Περιοχή
    Ναουσα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο yodas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πάλι αλλαγές ρε αγόρι μου καλό; άντε να κατέβουμε μαζί να γνωρίσω και εγώ τον Δημήτρη...έχω κάτι ψιλοδουλειές που θέλω να μου κάνει

οκ οταν θα ειναι πες μου να παμε μαζι!

Σελίδα 5 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP