Η διαφωνια τοση ωρα ειναι στο αν τελικα προσαρμοζεται και "παταει" το προγραμμα ή οχι. Με τη διαφορα των προκατ. μαλλον πισω ειναι ο yannisv, υποθετω.
Το πατημα θα ειχε ενδιαφερον αν η μονη διαφορα σας ειναι το προγραμμα, και ακομα πιο ενδιαφερον να ξαναπαταγατε μετα απο καιρο για να δειτε αν υπαρχει ακομα - η οποια - διαφορα.
![]()
Mηπως ο γνωστος ελβετικος οικος ειναι αυτος της digital tuning?Kαι μηπως το προγραμμα στο περασε ο Ρωσσος που λεει εχει σχεση με lorinser προιοντα και αλλα τετοια?Αν ναι δυστυχως εισαι ενα ακομη θυμα μαζι με εμενα...Τα προγραμματα ηταν μια απατη αφου μονο της digital tuning δεν ηταν...
Μη συγκρινεις αλλα προγραμματα σε σχεση με αυτο που ειχες φορεσει ειναι αδικο.Πηρα τα λεφτα μου πισω και το επομενο που δοκιμασα ηταν τελειο
Εγω για το συγκεκριμενο αυτοκινητο προτεινω ενα πακετο βελτιωσης...Οχι μονο προγραμμα...το αυτοκινητο λογω αυστηροτατων ρυπων για εγκριση τυπου,ειναι παρα πολυ φιμωμενο στην εξαγωγη με οτι αυτο συνεπαγεται...οταν γινεται μια μερικη απελευθερωση,το μοτερ αναπνεει καλυτερα και μπορει να εξαγει την καπως αυξημενη ποσοτητα καυσιμου μιγματος...Το συγκεκριμενο πακετο το εχω εφαρμοσει σε πολλα Ε92 Μ3 και εχει πολυ καλα αποτελεσματα...Αλλα αυτοκινητα δεν εχουν τοσους περιορισμους στην εξαγωγη τους και ακουνε καλυτερα με σκετο προγραμμα...Οσο πηγαινουμε σε πιο καινουργια και λιγοτερο ρυπογονα αυτ/τα ομως (βασικα για την φαση της κρυας εκκινησης,εκει ειναι το παιχνιδι για εγκριση τυπου) τοσο γινεται και πιο επιβεβλημενη η απελευθερωση της εξαγωγης...
Understeer is when you hit the wall with the front of the car
Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car.
Horsepower is how fast you hit the wall,
Torque is how far you take the wall with you.
Πάλι αλλαγές ρε αγόρι μου καλό; άντε να κατέβουμε μαζί να γνωρίσω και εγώ τον Δημήτρη...έχω κάτι ψιλοδουλειές που θέλω να μου κάνει
Το Ε46 ειναι πιο ελευθερο απο το Ε92...γιατι απλα οταν παρουσιαστηκε δεν υπηρχαν τοσο αυστηρες νορμες καυσαεριων...Εφ οσον εχεις χταποδια,εισαι σε καλο δρομο...
Understeer is when you hit the wall with the front of the car
Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car.
Horsepower is how fast you hit the wall,
Torque is how far you take the wall with you.