Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 100

Θέμα: Επαναπρογραμματισμός εγκέφαλου

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Να καταθεσω κι εγω την προσωπικη μου εμπειρια απο επαναπρογραμματισμο εγκεφαλου . Πριν 2 χρονια λοιπον πηγα σε καποιον αντιπροσωπο γνωστου Ελβετικου οικου που φτιαχνει προγραμματα. Βαζω το προγραμμα και μου λεει ο προγραμματιστης οτι θελει 500 χιλ. για να πατησει σωστα το προγραμμα ! Παιρνω το αυτοκινητο γεματος χαρα να δω τις διαφορες...! Μου φαινοταν οτι το αμαξι ειχε παρει λιγο ροπη αλλα μπορει να ηταν και το ψυχολογικο επειδη ειχα σκασει 550 ευρω....! Για να μην τα πολυλογω ,οχι μονο δεν ''πατησε'' το προγραμμα αλλα το αμαξι δεν τραβαγε οπως πριν ,ανοιγαν λαμπακια κινητηρα, εβγαζε τρελα καυσαερια κλπ. Τελος παντων, οσων αφορα το οτι δεν τραβαγε το αμαξι ,ελεγα μπορει να ειναι ψιχολογικο επειδη συνηθησα το γκαζι ! Οσων αφορα τα καυσαερια ,ελεγα θα φταιει ο καταλυτης επειδη τον ειχα αλλαξει με μεταλλικο...Οταν αρχησα να τα ψαχνω ενα ενα κατεληξα στο προγραμμα. Παω στην bmw , περναμε το εργοστασιακο προγραμμα και τα updates, μετραμε καυσαερια ,φυσιολογικοτητα επιπεδα! Λεω απο μεσα μου ωραια ,αλλα δεν θα πηγαινει το αυτοκινητο...! Παιρνω το αυτοκινητο, και απο την πρωτη γκαζια βλεπω αλλο αυτοκινητο....το αμαξι δουλευε σωστα και δυνατα ! Συμπερασμα, μην πετατε λεφτα σε προγραμματα και ειδικα σε ατμοσφαιρικα αυτοκινητα ! Τα πιο πεταμενα λεφτα ever....! Και να ειναι καλο το προγραμμα δεν παιρνεις αυτα που δινεις.............
    bbs rules ....

2. The Following User Says Thank You to georggge46 For This Useful Post:

Samaro (21-02-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Ολα ειναι σχετικα φιλε μου, οπως εσενα δεν πετυχε....εμενα υποθετω οτι πετυχε....ουτε καυσαερια βγαζει, ουτε λαμπακια αναβουν, η μαλλον αναβουν (απο ενα οπελ αστρα 1600 τουρμπο).......
    Κοιτα φιλε μου οπως εσυ εισαι δυσαρεστημενος απο αυτο που εκανες καποιος αλλος ειναι το αντιθετο......
    Οποτε το πεταμενα λεφτα ειναι σχετικο.......εγω θεωρω οτι τα τοποθετησα καπου χωρις να μου αποδιδουν τοκο...απλα καθε μερα χανουν την αξια τους.....
    μου αποδιδουν ομως ευχαριστηση...πραγμα ανεκτιμητο..
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Περιοχή
    Larisa
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο georggge46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να καταθεσω κι εγω την προσωπικη μου εμπειρια απο επαναπρογραμματισμο εγκεφαλου . Πριν 2 χρονια λοιπον πηγα σε καποιον αντιπροσωπο γνωστου Ελβετικου οικου που φτιαχνει προγραμματα. Βαζω το προγραμμα και μου λεει ο προγραμματιστης οτι θελει 500 χιλ. για να πατησει σωστα το προγραμμα ! Παιρνω το αυτοκινητο γεματος χαρα να δω τις διαφορες...! Μου φαινοταν οτι το αμαξι ειχε παρει λιγο ροπη αλλα μπορει να ηταν και το ψυχολογικο επειδη ειχα σκασει 550 ευρω....! Για να μην τα πολυλογω ,οχι μονο δεν ''πατησε'' το προγραμμα αλλα το αμαξι δεν τραβαγε οπως πριν ,ανοιγαν λαμπακια κινητηρα, εβγαζε τρελα καυσαερια κλπ. Τελος παντων, οσων αφορα το οτι δεν τραβαγε το αμαξι ,ελεγα μπορει να ειναι ψιχολογικο επειδη συνηθησα το γκαζι ! Οσων αφορα τα καυσαερια ,ελεγα θα φταιει ο καταλυτης επειδη τον ειχα αλλαξει με μεταλλικο...Οταν αρχησα να τα ψαχνω ενα ενα κατεληξα στο προγραμμα. Παω στην bmw , περναμε το εργοστασιακο προγραμμα και τα updates, μετραμε καυσαερια ,φυσιολογικοτητα επιπεδα! Λεω απο μεσα μου ωραια ,αλλα δεν θα πηγαινει το αυτοκινητο...! Παιρνω το αυτοκινητο, και απο την πρωτη γκαζια βλεπω αλλο αυτοκινητο....το αμαξι δουλευε σωστα και δυνατα ! Συμπερασμα, μην πετατε λεφτα σε προγραμματα και ειδικα σε ατμοσφαιρικα αυτοκινητα ! Τα πιο πεταμενα λεφτα ever....! Και να ειναι καλο το προγραμμα δεν παιρνεις αυτα που δινεις.............
    Mηπως ο γνωστος ελβετικος οικος ειναι αυτος της digital tuning?Kαι μηπως το προγραμμα στο περασε ο Ρωσσος που λεει εχει σχεση με lorinser προιοντα και αλλα τετοια?Αν ναι δυστυχως εισαι ενα ακομη θυμα μαζι με εμενα...Τα προγραμματα ηταν μια απατη αφου μονο της digital tuning δεν ηταν...
    Μη συγκρινεις αλλα προγραμματα σε σχεση με αυτο που ειχες φορεσει ειναι αδικο.Πηρα τα λεφτα μου πισω και το επομενο που δοκιμασα ηταν τελειο

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP