Σελίδα 3 από 7 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 64

Θέμα: [E46] Μπλοκε διαφορικο σε απλη 3αρα.

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο redneck Εμφάνιση μηνυμάτων
    Mετα απο 15 RX7 , 2 RX8 , 2 E36 Μ3 , 3 E46 M3 ... με τρελλαινει να σπινιαρει ο ενας τροχος οταν θελω να παιξω λιγο ... εστω και με το 4κυλινδρο

Επι της ευκαιριας να και το αυτοκινητακι μου (καταραμενα τεκμηρια )

που τα βρηκες τα 15 rx7?
    και αν εχεις αλλαξει μεχρι τωρα 21 αυτοκινητα, μην του αλλαξεις ουτε λαδια, αστο να την φαει ο επομενος...

Προεπιλογή

Εγω λέω να μαζέψουμε λεφτά και να το βάλω εγώ. Άμα αντέξει πάνω μου ... Όλα καλά

3. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

BILL007 (17-04-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stunt Mike Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο Γκατζελακης κανει καλη δουλεια(ρωτα το μελος Klpc εδω μεσα,εχει τετοιο διαφορικο φτιαχτο) αλλα αν θυμαμαι καλα,η ολη δουλεια παει κανα 600αρι....Με λιγα παραπανω παιρνεις Quaife με εφ'ορου ζωης εγγυηση.....Εγω ζητησα το VIN σου για να δω αν ταιριαζει μονο το γκρουπ,απο καποιο αλλο μοντελο,πχ ενα Ε36,Ενα Ε39 κτλ....Ισως να σου βγει πιο φτηνα να βρεις ενα εργοστασιακο μεταχειρισμενο μπλοκε,μ'αυτο τον τροπο....Απ'την αλλη αν δεν το'χεις για καθημερινο,κολλα το...μια χαρα θα'ναι!
    δηλαδη συμφωνα με το VIN βρισκεις απο ποιο μοντελο ταιριαζει το γκρουπ,αγοραζεις μπλοκε μεταχειρο και το βαζεις στο δικο σου καβουκι.αν ειναι ετσι ειναι πολυ καλο

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stefm5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    από τα 600 του γκατζελάκη στα 1300 του birds είναι λίγο παραπάνω;
    τα γιούρος δεν είναι στραγάλια
    τώρα που πλησιάζει ο καιρός να βάλω κι εγώ, 1300 δε δίνω με τίποτα
    Περιπου 1000-1100 ευρω βγαινει με μεταφορικα και ΦΠΑ Αγγλιας(εμενα μου'χε βγει 1040 για την ακριβεια).....Παιζει ρολο η ισοτιμια....
    Σημερα πχ οι 747 λιρες με 0.82 τη λιρα,+ΦΠΑ Αγγλιας βγαινει 1057 Ευρω+μεταφορικα 40 ευρω περιπου,βγαινεις στα 1100...Αλλα κι εφ'ορου ζωης εγγυηση....και μεγαλες διαφορες στη λειτουργια του σε σχεση μ'ενα απλο Torsen....
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

6. The Following User Says Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

BILL007 (17-04-12)

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dark knight Εμφάνιση μηνυμάτων
    δηλαδη συμφωνα με το VIN βρισκεις απο ποιο μοντελο ταιριαζει το γκρουπ,αγοραζεις μπλοκε μεταχειρο και το βαζεις στο δικο σου καβουκι.αν ειναι ετσι ειναι πολυ καλο
    Ακριβως!!Θελει βεβαια να τσεκαρεις καποιες λεπτομερειες πριν το παρεις,ωστε να'σαι σιγουρος οτι μπαινει αλλα συνηθως δεν υπαρχει προβλημα....
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

Rides
    1

Προεπιλογή

σε ποιό site βρήκες την τιμή;
    στο https://www.birdsauto.com/ για το δικό μου λέει 850 λίρες χωρίς φπα και αποστολή

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stefm5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    σε ποιό site βρήκες την τιμή;
    στο https://www.birdsauto.com/ για το δικό μου λέει 850 λίρες χωρίς φπα και αποστολή
    Εγω απαντησα για το Ε46 του φιλου που ξεκινησε το thread....Δεν ξερω τι αμαξι εχεις εσυ αλλα οπως θα παρατηρησες ηδη,και η Quaife δεν εχει ιδια τιμη για ολα τα μοντελα της...Πιθανον και ο Γκατζελακης να ζητησει περισσοτερα για το δικο σου λογω καποιων ακριβοτερων ανταλλακτικων(πχ ρουλεμαν)....Αξιζει να τσεκαρεις και τις 2 λυσεις παντως...Εγω παντως εχω Quaife 2.5 χρονια τωρα και ειναι υποδειγμα αντοχης και λειτουργιας!!

10. The Following 2 Users Say Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

BILL007 (17-04-12), Panos 316T (17-04-12)

Περιοχή
    Glyfada
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    που τα βρηκες τα 15 rx7?
    και αν εχεις αλλαξει μεχρι τωρα 21 αυτοκινητα, μην του αλλαξεις ουτε λαδια, αστο να την φαει ο επομενος...
    Εχω αλλαξει 47 αυτοκινητα εως τωρα , δεν ειμαι μαντρας, ειμαι ιδιωτης με μεγαλη λοξα οχι χρημα για πεταμα, το τονιζω αυτο ... για να μην παρεξηγηθω. Εχω στερηθει και εχω στερησει την οικογενεια μου απο βασικα πραγματα για να κανω το κεφι μου *για να μην το πω αλλιως.
    Τωρα ομως με τα τεκμηρια τα κεφαλια μεσα , οσο επαιξα , επαιξα.
    Rx7 ειχα απο το΄99 μεχρι και πριν ενα μηνα που πουλησα το τελευταιο μου ... και μου λειπει ηδη παρα πολυ ο ροτορας ... αμα ειναι και τουρμπατος δεν βρισκει ευκολα αντιπαλο ...οσα και να ειναι τα κυβικα του αντιπαλου

Τελος παντων την συγκεκριμενη 46αρα την αγορασα γιατι ειχε μια τιμη "εποχης", ειναι σε κατασταση βιτρινας και αγοραζω συνηθως με το συναισθημα ...
    ε, και αυτη μου εκανε κλικ οταν την ειδα.

Μολις αρχιζουν να φτιαχνουν λιγο τα πραγματα θα παρω 92αρι Μ3 (αν εχει μεινει κανενα και δεν τα εχουν στειλει στο εξωτερικο οι μαντραδες μας).
    Θα καταθεσω πινακιδες αυθημερον και θα το εχω να κανει παρεα διπλα στην αμερικανα μου μεχρι να ισιωσουν εντελως τα πραγματα στην χωρα .... εχω υπομονη εγω, ειμαι περιεργος ανθρωπος, οσοι με γνωριζουν προσωπικα ξερουν τι πεισματαρης ειμαι

12. The Following 3 Users Say Thank You to redneck For This Useful Post:

120ie87 (21-04-12), spar@ (18-04-12), zaharias (17-04-12)

Περιοχή
    Glyfada
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dark knight Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι οντως , αν αλλαζουμε μονο γκρουπακι ειμαστε κομπλε. Τα τελευταια 7 ψηφια μου ειναι αυτα που σου εδωσα με ενα p μπροστα , δηλαδη PN75987 !
    Μπορεις να βρεις κατι ?

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stunt Mike Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω απαντησα για το Ε46 του φιλου που ξεκινησε το thread....Δεν ξερω τι αμαξι εχεις εσυ αλλα οπως θα παρατηρησες ηδη,και η Quaife δεν εχει ιδια τιμη για ολα τα μοντελα της...Πιθανον και ο Γκατζελακης να ζητησει περισσοτερα για το δικο σου λογω καποιων ακριβοτερων ανταλλακτικων(πχ ρουλεμαν)....Αξιζει να τσεκαρεις και τις 2 λυσεις παντως...Εγω παντως εχω Quaife 2.5 χρονια τωρα και ειναι υποδειγμα αντοχης και λειτουργιας!!
    ναι έχεις δίκιο...ξέχασα ότι πρόκειται για τετρακύλινδρο
    να τις τσεκάρω δε γίνεται γιατί δε μπορώ να τα οδηγήσω...αν είναι και τα δύο τόρσεν και 1,5 δρόμων πόση διαφορά μπορεί να έχουν;

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP