Ξέρει κανείς που πρέπει να προσέχουμε Θεσσαλονίκη ???
Στο δρόμο Θεσσ/νίκη - Σέρρες και το αντίστροφο τι παίζει ??
Γενικά μου χουν πει οι περισσότερες δεν λειτουργούν
https://www.index.pois.gr/poicard.asp?POI_ID=98 εχει τις κάμερες και σε χάρτη, για τις κάμερες στην μαραθώνως έχω ακούσει ότι γράφουν τις καθημερινές στα 100 και σκ στα 80, και εγώ έχω ακούσει αρκετούς που έχουν πάρει κλήση από αυτές
Δεν υπάρχει ελπίδα
120ie87 (16-04-12), DENNIS E46 CABRIO (30-04-13), katsaraios (16-04-12), Kostas_1 (16-04-12)
Το γνωρίζω αυτό αγαπήτε φίλε ...
Απλά, ήθελα να μάθω, αν κατά τη διαδρομή για Σέρρες,πριν το τούνελ
γράφει καμιά κάμερα για ταχυδρομική κλήση (άνετα πατάς τα 180-200 εκεί)
Για Αθήνα μιλάς ??
Για Θεσσαλονίκη, εντός-εκτός πόλης, περιφεριακούς, κλπ γνωρίζει
κανείς αν βαράει καμιά κάμερα και μετά μας έρχεται πεσκέσι σπίτι ??
Προσοχή !!! Στην συγκεκριμένη διαδρομή, ιδιαίτερα στην επιστροφή απο τα Σέρρας, εκεί στη μεγάλη ευθεία (εκεί που γράφει ο gant) δεν αστειευονται.
Είναι και "λίγο" τοπικιστές, όταν έχουν να κάνουν με πινακίδες κάτω απο Κατερίνη, εξαντλούν -εύκολα- την αυστηρότητά τους.
Εχει καποιος υπ'οψιν του τοποθεσιες με καμερες και ρανταρ τροχαιας-ελεγχους στην διαδρομη Κορινθος-Πατρα???![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη katsaraios : 29-06-12 στις 15:26
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Στο Δερβένι έχει μπλόκο πιο μόνιμο κι από το άγαλμα του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες. Εγώ επεσα σε αετοματη που με έπιασε από μακριά. Μου είπε πριν μου πάρει τα σωβρακα ότι με ειδε να αφήνω τον καφε στην ποτηροθηκη προτού φρενάρω! Πράγματι, έτσι είχε γίνει.
aristent (31-07-12), katsaraios (29-06-12), nik200 (31-07-12)
Καμερα δεν εχει πουθενα,πλην των τουνελ της Πατρας,που ομως σπανια λειτουργουν.....Κατα τ'αλλα εχει στημενους μπλε σε αρκετα σημεια,Δερβενι,Ξυλοκαστρο, ολλες φορες μετα το Κιατο στην αριστερη στροφη με την γεφυρα απο πανω,στην ευθεια που εχει αριστερα-δεξια τα 2 restaurant και ισως και κανα αλλο που ξεχναω....
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
katsaraios (29-06-12), nik200 (31-07-12), RallyArt (03-07-12)