sympether with chiefτης
αυτός δεν είναι τέκνο...τεκνό είναι.
spar@ (13-04-12)
Εγώ θέλω τις υπηρεσίες της αμαξάρας κάτω στην υπογραφή σου, για μερικές... Group μεταφορά γίνεται;
Όσο περίεργο και αν φανεί, επειδή παλαιότερα είχα 478 (φοβερό socket και ειδικά με τον επεξεργαστή αν δεν τρέχεις κάτι βαρύ δεν νομίζω ότι εύκολα το αλλάζεις) δοκίμασε να βάλεις ένα άλλο τροφοδοτικό επάνω πριν κάνεις οτιδήποτε. Το δικό μου το σύστημα έτσι το έδωσα κοψοχρονιά για καμμένο (και το τροφοδοτικό έδινε ρεύμα, αλλά μάλλον αυτό που είπες όχι το σωστό) και ο αγοραστής το χαίρεται ακόμα, απλά άλλαξε ένα τροφοδοτικό (ούτε format δεν έκανε).
spar@ (13-04-12)
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: το γράφω ξεχωριστά για να μπορεί να σβηστεί.
Βλέποντας ένα παλιότερο μήνυμα (πριν κανά δυο σελίδες) σκέφτηκα να ανοίξουμε ένα θέμα με τίτλο ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ, και να βάζει ο καθένας ότι θέλει να δώσει δωρεάν είτε για να του αδειάσει το χώρο είτε γιατί απλά θέλει να το δώσει.
Η ιδέα υπάρχει και εφαρμόζεται εδώ και 2 - 3 χρόνια στο adslgr.com. Μπορεί να αφορά τα αυτοκίνητά μας ή και οτιδήποτε άλλο. Ε τι λέτε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ moderator/administrators;
αφου τον εχω υιοθετησει ... δεν το ηξερες?
Ειναι κουτσικο.... καθολου πιθανον να ειχα γυιο στην ηλικια του.....![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Eleni : 13-04-12 στις 19:56
Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!
spar@ (13-04-12)
Kostas_1 (14-04-12)
Έτοιμο!!! https://www.bmwfans.gr/forum/forumdisplay.php?f=77
Γιατί εσείς το ζητήσατε!!!
Ευχαριστούμε πολύ για την ιδέα/πρόταση τον φίλο oldcar!
Περιμένουμε και άλλες ιδέες/προτάσεις σας, ώστε να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι![]()
![]()
![]()
![]()
alexm (13-04-12), bill_m3 (14-04-12), hades7 (14-04-12), Kostas_1 (14-04-12), Leonidas_E39 (14-04-12), oldcarskickass (14-04-12), sierra (13-04-12), spar@ (13-04-12), Vasilis (13-04-12), Vassilis ///M (14-04-12)
Απ την adidas θέλω να μάθω κάτι εταιρικό! Ελενη Πάσχα είναι κάθε μέρα πάω στο ταχυδρομείο και ρωτάω αν έχω δέμα με ξεχασες!γκρουπ μεταφορές με το εταιρικό δεν κάνω η ανάρτηση είναι πανάκριβη!