Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 112

Θέμα: ΑΛΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ΚΑΛΑΜΑΤΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Καλοκαιρι 2009 γυριζω απο βραδινη βολτα με το punto του ξαδερφου μου...Ελειπε αθηνα και το ειχε αφησει για να κυλλαω...Ξυπνησα το πρωι και με το που πηγα να μπω το ματι μου επεσε κατευθειαν σε μια γρατζουνια στο καπο γυρω στους 20-25 ποντους που εφτανε μεχρι το φαναρι...Ευτυχως το καπο ειχε αυτοκολλητο carbon και δεν εκανε ζημια στο χρωμα...αλλα οπως και να το κανεις και το αυτοκολλητο εχει το κοστος του...Εντελως συμπτωματικα το βραδυ του συμβαντος εληφθη το ακολουθο μηνυμα απο πρωην ¨ΣΥΓΝΩΜΗ¨ χωρις να εχει προηγηθει καμια αλλη συζητηση μαζι της...τα συμπερασματα δικα σας...τα εγκεφαλικα δικα μου...

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stavroskal Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλοκαιρι 2009 γυριζω απο βραδινη βολτα με το punto του ξαδερφου μου...Ελειπε αθηνα και το ειχε αφησει για να κυλλαω...Ξυπνησα το πρωι και με το που πηγα να μπω το ματι μου επεσε κατευθειαν σε μια γρατζουνια στο καπο γυρω στους 20-25 ποντους που εφτανε μεχρι το φαναρι...Ευτυχως το καπο ειχε αυτοκολλητο carbon και δεν εκανε ζημια στο χρωμα...αλλα οπως και να το κανεις και το αυτοκολλητο εχει το κοστος του...Εντελως συμπτωματικα το βραδυ του συμβαντος εληφθη το ακολουθο μηνυμα απο πρωην ¨ΣΥΓΝΩΜΗ¨ χωρις να εχει προηγηθει καμια αλλη συζητηση μαζι της...τα συμπερασματα δικα σας...τα εγκεφαλικα δικα μου...
    Δηλαδη το'κανε,το μετανιωσε και εστειλε μηνυμα?Δεν καταλαβε οτι καρφωθηκε με τον τροπο αυτο?

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stavroskal Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πρωην δικια σου η του ξαδελφου σου???
    Ωραιο μυαλο και εξηγα

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP