Ξερετε που μπορω να βρω πλαισια πινακιδων ΧΩΡΙΣ διαφημιστικα? Βλεπω συχνα πυκνα κατι πολυ ομορφα πλαισια στο εξωτερικο και ζηλεψα! Με καρμπον, ματ χρωμα κτλ... Και απο ebay αν ξερετε , στειλτε λινκς!![]()
Ξερετε που μπορω να βρω πλαισια πινακιδων ΧΩΡΙΣ διαφημιστικα? Βλεπω συχνα πυκνα κατι πολυ ομορφα πλαισια στο εξωτερικο και ζηλεψα! Με καρμπον, ματ χρωμα κτλ... Και απο ebay αν ξερετε , στειλτε λινκς!![]()
Μη βαλεις τιποτα, 2 βιδες, less is more![]()
Lambros46 (26-03-12), nikos valvetronic (26-03-12)
Να βάλεις του BMWFANS αλλιώς Μπάν !!!
![]()
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
aristent (26-03-12), BILL007 (27-03-12), Kostas_1 (26-03-12), Nick bmwlover (26-03-12), nikos1400 (29-03-12), Ptboul (27-03-12), sierra (26-03-12), Vassilis ///M (26-03-12)
fanisk (26-03-12), nikos1400 (29-03-12), Ptboul (27-03-12), Vassilis ///M (26-03-12)
Εχεις δικιο,ειναι απαισιο να ακουγεται αυτο το γκζννννν στο κλεισιμο η ακομα και στο ρελαντι η εαν παιζει δυνατα μουσικη(κυριως αυτοι που εχουν εξτρα σαμπγουφερ) .......
...αλλα υπαρχει λυση γι'αυτο,βαζεις διπλης οψεως ταινια στην πισω πλευρα του πλαισιου και εαν παλι δεν εφαρμοζει καλα βαζεις και κατι σαν σφουγκαρακι στην πισω πλευρα της πινακιδας,ετσι ωστε να εφαρμοζουν ολα και να μην εχουν περιθωριο για τριγμους.
να και το δικο μου:
![]()
Εμένα παιδιά δεν τρίζουνε αλλά ποιός τις έβαλε; Εγώ....![]()
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...
Nice car dude !
Ακριβώς ίδια λύση έχω εφαρμόσει και εγώ, απλώς είναι πιο εύκολη γιατί λόγω έλειψης πλαισίου, έχω μόνο δύο επιφάνειες.
Εχω κολήσει στο πίσω μέρος της πινακίδας αφρώδες μαύρο αυτοκόλητο, και οι βίδες ανάμεσα πινακίδα και αυτοκίνητο έχουν λαστιχένιες ροδέλες, για να μη στραβώσει η πινακίδα στο βίδωμα.
aristent (26-03-12)