καντο ενα reset μητσο καλησπερα!!
καντο ενα reset μητσο καλησπερα!!
ΒΜW FANS
dimtz (08-03-12)
γεια σου φιλε μου ναι αυτο θα κανω αλλα γιατι να το εκανε αραγε????????? τεσπα, γινετε να ακους ραδιο και να εχει το λογοτυπο της bmw στην οθονη ???????? υπαρχει ρυθμιση?????????
edit αν το κανω reset θα πρεπει να ρυθμισω gps κλπ κλπ ?????????? γιατι εαν θυμαμαι καλα κατα την εγκατασταση ειχε κανει πολλα κολπα το παληκαρι στην σαλονικα...................και κατι τελευταιο επειδη εμεινα απο μπαταρια τωρα τελευταια δεν εκανε ρεσετ????? αυτα......
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimtz : 08-03-12 στις 18:59
οντως το να ακους ραδιο κ να βλεπεις το σημα ειναι παραδοξο.τωρα μαλλον αφου αλλαξες μπαταρ μαλλον εκανε ρεσετ.
μετα το ρεσετ το δικο σου θα χρειαστεις να ρυθμισεις ωρα,να απενεργοποιησης το μαλακισμενο μπιπ και να ορισεις την διαδρομη απο οπου θα παιρνει τους χαρτες.κυριακη θα ειμαι κοζανη αν αντιμετωπισεις προβλημα θα το κανουμε επι τοπου
ΒΜW FANS
dimtz (08-03-12)
Παιδιά χθές έβαλα το μηχάνημα στο autosynthesis που μας έχει κάνει προσφορά. Οι πρώτες εντυπώσεις καλές. Μήπως έχει κανένας τις οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά; Γιατί όπως ξέρετε δεν ξέρω Αγγλικά. Και αν μπορώ να αλλάξω πως δείχνει τα διάφορα μενού. Σας βάζω φωτό για να δείτε πως δείχνει...![]()
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...
Πριν 2 χρόνια περίπου όταν το έβαλα, υπήρχε εγχειρίδιο λειτουργιών και βασικών ρυθμίσεων στα ελληνικά. Κάνε μια ερώτησουλα από κει που το πήρες.
Το μενού δεν μπορείς να το αλλάξεις αν το λειτουργικό σου είνα win6, εκτός και αν έχεις έκδοση με android που είναι ανοικτό λογισμικό και γνωρίζεις προγραμματισμό.
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
Πάνο μετά από αυτό που έκανε στους δικούς μου ούτε να τον δω δεν θέλω. Πήρα τον Θωμά στην autosynthesis και μου είπε θα το βρεί και θα μου το στείλει. Το λειτουργικό πρέπει να είναι σε 5. Θα το κοιτάξω.
Χαχαχαχαχα.![]()
Που το πήρε το μάτι σου βρε Μιχάλη; Είναι άδειο γιαυτό το έβαλα εκεί...
![]()
![]()
γι να αλλαξουν τα μενου (οχι το ραδιοφωνο αλλα το ναβι κλπ) χρειαζεται να φορτωθουν στην sd καρτα σου. ειναι ενα προγραμματακι που ανοιγει αυτοματα και παρακαμπτει το μενου της dynavin-vision(ειναι τα ιδια ακριβως μην αγχωνεσαι)δυστυχως δεν δουλευουν απο μηχανημα σε μηχανημα ετσι απλα ειναι αναλογα το firmware. αν εχει καποιο παιδι απο αθηνα καρτα απο dynavin το οποιο ειναι απο τον Ζερβουδακη τοτε θα εχει ολα αυτα φορτωμενα. εσενα δυστυχως ειναι αδεια η καρτα σου,μονο χαρτες εχει.κανε δοκιμη με αλλη καρτα μη πειραξεις την δικη σου.
katsaraios (24-03-12), sierra (24-03-12)
Ευχαριστώώώώώ. Θα το κάνω και θα σας πω νέα. Τώρα όποιος έχει μου λέει και το κάνουμε και πίνουμε καφέ...