Πριν το 335 καλοκοίταζα το 350Ζ με σκοπό διπλοτουρμπίσματα. Αλλά λέω μετά το κόστος θα φτάσει αργά η γρήγορα πάνω απο 80.000 οπότε το ξέχασα αλλά έμεινε στο πίσω μέρος του μυαλού μου.

Ήμουν ένα βήμα πρίν απο Lotus Exige s2. Με απομάκρινε ένας γιατρός μου, φίλος της αυτοκίνησης κυρίως στο θέμα σφάλειας. Πρόκειται για ένα αλουμινένιο κλουβί, απο τα πιο μαλακά υλικά. Αν γίνει το κακό δεν σε βγάζουν απο μέσα. Ήθελα ένα πιο στοιβαρό αυτοκίνητο και είχα συμβιβαστεί με την δυσχρηστία του (όποιος έχει δοκιμάσει να μπεί μέσα ξέρει) και με τους ανύπαρκτους χώρους. Ένα μηχάνημα οδήγησης και αδρεναλίνης.

Είδα και το Ε92. είχα κολλήσει με το Lotus αλλά είπα βάλω τις προτεραιότητες της ασφάλειας μπροστά. Διάβαζα το προσπέκτους και άρχισε να με κερδίζει όλο και περισσότερο. έκανα την παραγγελία και απο τότε δεν το μετάνιωσα ποτέ