Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 42

Θέμα: Διδαξτε με - εταιρειες σταθερης τηλεφωνιας.

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Είμαι εδώ και ένα μήνα κάτοχος hol double play και προς το παρόν οι εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Είχα 1,5 χρόνο forthnet στο αντίστοιχο πρόγραμμα και οι ταχύτητες στην περιοχή μου σπάνια ξεπερνούσαν τα 6mb (από τα 24 πλασματικά, που καμία εταιρεία δεν πιάνει βέβαια, ακόμα και μέσα στα γραφεία της να είναι το pc σου!). Αυτό ήταν και το μοναδικό πρόβλημα, αφού κατά τα άλλα το τηλέφωνο δούλευε μια χαρά, όπως και το ίντερνετ που ήταν αρκετά σταθερό. Με τη hol όμως, πιάνω πλέον ταχύτητες 10+mb και γι'αυτό θεωρώ ότι άξιζε το ρίσκο να αλλάξω εταιρεία. Και στις δύο, η χρέωση είναι 40 ευρώ το μήνα. Να σημειώσω εδώ, ότι η διακοπή έγινε χωρίς κανένα κώλυμα από τη forthnet, ενώ από τη μέρα που έκανα την αίτηση στη HOL μέχρι να ενεργοποιηθεί η σύνδεση, πέρασαν λιγότερο από 3 εβδομάδες. Πολύ εξυπηρετικές και με επαγγελματισμό και οι δύο εταιρείες λοιπόν.

Όλα αυτά βέβαια στην περιοχή μου. Αλλού οι ρόλοι αντιστρέφονται. Πάντως, γενικά σου προτείνω να μην πας προς ΟΝ μεριά, γιατί έχω ακούσει ότι αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, ορισμένα από τα οποία αφορούν θέματα ασφάλειας και προστασίας από ιούς. Και επειδή είδα προηγουμένως ότι μένεις Πετρούπολη, μακριά και από Τελλας (τουλάχιστον απ'την πλατεία και πάνω), γιατί είχε η κοπέλα μου που μένει εκεί και εκτός του ότι σέρνεται, έχει και πολλά προβλήματα σταθερότητας.

Προτείνω forthnet η hol λοιπόν, στο πρόγραμμα double play που είναι το καλύτερο value for money και ουσιαστικά καλύπτει τα πάντα. Και ο ΟΤΕ αποτελεί καλή εναλλακτική, αλλά πιστεύω ότι δε χρειάζεται να δώσεις τα επιπλέον χρήματα, τουλάχιστον για μη επαγγελματική χρήση.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Driver M : 17-02-10 στις 00:23
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP