παιδια απο δικη μοιυ εμπειρια λογο δουλειας(ασχολουμαι με υπολογιστες σαν 2η δουλεια)ο πιο αξιοπιστος και πιο σταθερος ειναι ο ΟΤΕ οσο ακριβος και αν ειναι οσο κι αν μας ακουγεται καπως ειναι η καλυτερη και πιο αξιοπιστη λυση αυτη τη στιγμη στην αγορα!!!ξερω ξερω θα πει ο αλλος εγω ρε φιλε εχο ''ταδε'' εδω και 5 χρονια και ειναι ολα τελεια και αλλοι τοσοι θα πουν το ιδο για λλες εταιρειες και γω θα αναφερω αλλες τοσες και 2 φορες πιο πολλες περιπτωσεις απο ανθρωπους που δεν ειχαν ουτε τηλ σπιτι τους 2+ μηνες μεχρι και 3μηνο!!!δυστυχως η ευτυχως μονο ο ΟΤΕ αξιζει αυτη τη στιγμη και να πω την αληθεια,ειναι ο μονος που προσφερει αυτα που υποσχεται και ο μονος που αν τον καλεσεις σε 30'' το πολυ σηκωνουν το τηλ και το αργοτερο σε 2 μερες που ειναι το μαξ!! εχει αποκατασταθει η βλαβη!!απο θεμα εξοπλισμου παντα εδινε και δινει ακομα πολυ αξιοπιστα ''μηχανακια'' και εχει παρα πολυ καλες και ''καθαρες'' γραμμες απο θεμα παρασιτων θορυβου κλπ!!!! επισεις το αργοτερο σε 3 μερες εχεις ιντερνετ και συνηθως αυτο γινεται την επομενη μερα της αιτησης!!!!

ΥΓ δεν εχω τιποτα με τον ΟΤΕ δεν κερδιζω τπτ με τον ΟΤΕ και δεν εχω γενικα κανενα οφελος απ τον ΟΤΕ!!!απλα λογο εμπειριας απο πελατες και σπιτια που εχω παει ειναι η πλεον αξιοπιστη λυση και ας κοστιζει λιγο παραπανω!!!!!!!!