Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 160

Θέμα: Οθόνη 7" για BMW 3er E46

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

οντως το να ακους ραδιο κ να βλεπεις το σημα ειναι παραδοξο.τωρα μαλλον αφου αλλαξες μπαταρ μαλλον εκανε ρεσετ.
    μετα το ρεσετ το δικο σου θα χρειαστεις να ρυθμισεις ωρα,να απενεργοποιησης το μαλακισμενο μπιπ και να ορισεις την διαδρομη απο οπου θα παιρνει τους χαρτες.κυριακη θα ειμαι κοζανη αν αντιμετωπισεις προβλημα θα το κανουμε επι τοπου
    ΒΜW FANS

2. The Following User Says Thank You to Dathanaso For This Useful Post:

dimtz (08-03-12)

Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παιδιά χθές έβαλα το μηχάνημα στο autosynthesis που μας έχει κάνει προσφορά. Οι πρώτες εντυπώσεις καλές. Μήπως έχει κανένας τις οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά; Γιατί όπως ξέρετε δεν ξέρω Αγγλικά. Και αν μπορώ να αλλάξω πως δείχνει τα διάφορα μενού. Σας βάζω φωτό για να δείτε πως δείχνει...
    Attached Images Attached Images

Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...

4. The Following 3 Users Say Thank You to sierra For This Useful Post:

BILL007 (23-03-12), Bitz (23-03-12), stefm5 (23-03-12)

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sierra Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδιά χθές έβαλα το μηχάνημα στο autosynthesis που μας έχει κάνει προσφορά. Οι πρώτες εντυπώσεις καλές. Μήπως έχει κανένας τις οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά; Γιατί όπως ξέρετε δεν ξέρω Αγγλικά. Και αν μπορώ να αλλάξω πως δείχνει τα διάφορα μενού. Σας βάζω φωτό για να δείτε πως δείχνει...
    Παναγιώτη μεγιες!Πολύ όμορφο και έχει κ πολλές λειτουργίες!Εχει κ ενσωματωμένο δεκτη mpeg4?Μπορεις να μου στειλεις μια τιμή για όλα(οθόνη πόσο?εγκατάσταση?) με π.μ?
    I love Bmw machines

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πριν 2 χρόνια περίπου όταν το έβαλα, υπήρχε εγχειρίδιο λειτουργιών και βασικών ρυθμίσεων στα ελληνικά. Κάνε μια ερώτησουλα από κει που το πήρες.
    Το μενού δεν μπορείς να το αλλάξεις αν το λειτουργικό σου είνα win6, εκτός και αν έχεις έκδοση με android που είναι ανοικτό λογισμικό και γνωρίζεις προγραμματισμό.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Βγαλε το αρωματικο απο το ταμπλω αν παταρει την γ@μ@σες

Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πριν 2 χρόνια περίπου όταν το έβαλα, υπήρχε εγχειρίδιο λειτουργιών και βασικών ρυθμίσεων στα ελληνικά. Κάνε μια ερώτησουλα από κει που το πήρες.
    Το μενού δεν μπορείς να το αλλάξεις αν το λειτουργικό σου είνα win6, εκτός και αν έχεις έκδοση με android που είναι ανοικτό λογισμικό και γνωρίζεις προγραμματισμό.
    Πάνο μετά από αυτό που έκανε στους δικούς μου ούτε να τον δω δεν θέλω. Πήρα τον Θωμά στην autosynthesis και μου είπε θα το βρεί και θα μου το στείλει. Το λειτουργικό πρέπει να είναι σε 5. Θα το κοιτάξω.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο michalis 330 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βγαλε το αρωματικο απο το ταμπλω αν παταρει την γ@μ@σες
    Χαχαχαχαχα. Που το πήρε το μάτι σου βρε Μιχάλη; Είναι άδειο γιαυτό το έβαλα εκεί...

Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP