και για συμπληρωσω κατι που δεν ανεφερα πριν, εχουν υπαρξει εδω μελη που λεγαν: θα το κανω 500 αλογα, αλλα δεν εχω λεφτα να αλλαξω λαστιχα και ειμαι με τα λινα...
τι να του πω αυτου του ανθρωπου, μπραβο?
γενικα δεν συμφωνω σε μετατροπες και "επενδυσεις" που αυξανουν μονο τη δυναμη ενος οχηματος.
κατ αρχας η καλυτερη επενδυση που μπορει να κανει κανεις ειναι να βελτιωθει ο ιδιος οδηγικα.
μηπως κανεις εγραψε οτι εκαψε 10 σετ λαστιχα σε πιστα και του ειπα οτι πεταει τα λ7 του?
μηπως οποιος σηκωσε θρεντς για φρενα, για αναρτηση, για γομες, για ελαφρωματα, για κλουβια, του ειπα οτι ολα αυτα ειναι πεταμενα λ7?
κατ εμε, ειναι σωστοτερο να βελτιωσει καποιος τις ικανοτητες του, πραγμα που μπορει να το κανει πολυ φθηνα με πολυ "ταπεινα" εργαλεια, ακολουθως να βελτιωσει το οχημα του συνολικα παντα.
το να μπαινει καποιος σε μια πιστα με αυτοκινητο 400-500 ιππων και να τον περνανε και τα 316, μαλλον κατι λαθος εχει κανει.
κι αυτο ακομα ομως δεν υποχρεωσα καποιον να το ασπαστει.
οι δρομοι ειναι γεματοι αλλωστε γληγορους της καφετεριας, δικαιωμα τους και δικαιωμα μου να προσπαθω με τον τροπο μου να παροτρυνω οσο περισσοτερο κοσμο μπορω στην πλευρα της αυτοκινησης που με εκφραζει καλυτερα.
οι υπολοιποι ας αγνοησουν και ας συνεχισουν οτι εκαναν και πριν, τοσο δυσκολο ειναι?
τελος, για τον φιλο μου το νιγκα, ειπα οτι διαφωνω, με δεδομενο οτι το πολυ καλο οπλο που διαθετει ηδη, εχει ελαχιστη χρηση.
θα συμβουλευα λοιπον λογικα το φιλο μου αν του ελεγα: εχεις ηδη ενα αυτοκινητο που λογω χρονου και συνθηκων το κυκλοφορεις μια φορα την εβδομαδα, πολυ ωραια, διεθεσε χρονο και χρημα και φτιαξε τωρα αλλο ενα που θα το κυκλοφορεις μια φορα το μηνα!
αυτο θα ηταν αρεστο στους περισσοτερους, αλλα τι να γινει παιδια, αποψεις ειναι αυτες δεν μπορουν να συμπιπτουν παντα, ουτε να μενουν ολοι ευχαριστημενοι...![]()