φιλε μου ποιο ειναι αυτο που δεν πιστευεις, νομιζω αυτα που αναφερεις τα καλυψα στο ποστ μου.
φυσικα και ο καθενας και λεει και κανει οτι του αρεσει.
μεσα σε αυτην την κατηγορια ειμαι κι εγω.
δηλαδη εγω δεν μπορω να γραψω αυτο που πιστευω?
κι ας ειναι και λαθος, δεν πειραζει, η πραγματικοτητα ειναι αυτη που κρινει ποιος ειχε δικιο, οχι ο καθενας που τα βλεπει οπως θελει (κι εγω μεσα).
εσυ μπορεις να διαφωνεις μαζι μου, εγω μπορω να διαφωνω?
ή απαγορευεται?
προφανως καποιοι πηδηξαν απο το μπαλκονι, το αμφισβητεις?
μηπως θελεις να αναφερουμε περιπτωσεις ανθρωπων που μπηκαν για να ρωτησουν τι λαδι μπαινει σε 316 και κατεληξαν με αυτοκινητα που οπως φανηκε δεν αντεχαν?
τα σχολια μου κωστα εως ενα σημειο δεν ηταν προσωπικα (εως τη στιγμη που προκληθηκα προσωπικα), ηταν γενικα οπως θα ηταν σε καθε φιλο που θα μου ελεγε π.χ. βρηκα ενα ρολεξ που μου αρεσε να το παρω?
θα του ελεγα λοιπον μην πετας τα λ7 σου σε περιοδο που δεν ξερεις αν θα τα ξαναβγαλεις. απλο.
ισως γιατι ειμαι παθος και μαθος συλλεκτης αχρηστων ακριβων αντικειμενων.
απο την αλλη γιατι ενοχλουνται τοσο και εξανίστανται οσοι εχουν αντιθετη αποψη?
εβαλα σε κανεναν το μαχαιρι στο λαιμο να μην αγορασει?
εμποδισα κανεναν να βαλει φωτια στα λ7 του?
αν ψαξει κανεις τα θεματα, αρκετα προτζεκτς που εχουν γινει και ταιριαζουν με τη δικη μου λογικη τα εχω αξιολογησει πολυ θετικα.
αλλα που δεν μου φαινονται σωστα εκφραζω επιφυλλαξεις.
που ειναι το περιεργο?
γιατι η αντιθετη -και μαλιστα συντηρητικη- αποψη ενοχλει τοσο πολυ?
στο κατω κατω τοσο μεγαλη βαρυτητα εχει η αποψη μου πια?
αλλωστε δεν πηγα σε κανενος το σπιτι να κατασκοπευσω τι κανει, ο καθενας μονος του οικειοθελώς θετει τον εαυτο του σε κριτικη γραφοντας δε φορουμ.
τι περιμενει λοιπον να συμφωνουν ολοι μαζι του και οποιος δεν συμφωνει να δεχεται ειρωνιες και επιθεσεις?