Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1409

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...5 (μ.μ. 2)

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

ακριβώς για όλα αυτά που ανέφερε ο σπάρο δεν θα έπρεπε να υπάρχουν.
    αυτά που υποτίθεται ότι πληρώνει ο εργοδότης για τον εργαζόμενο, τα καρπώνονται άλλοι.
    να γίνει καλύτερο. οκ συμφωνούμε...πως θα γίνει καλύτερο όμως? με καλό ξεσκαρτάρισμα. ξεσκαρτάρισμα σε τέτοιου είδους περιπτώσεις όμως, σημαίνει ότι το στέλνεις στα αζήτητα μαζί με αυτούς που είναι μέσα.
    όλα αυτά που έχουν δουλευτεί και πληρωθεί τι γίνονται? τα ξεχνάμε? δεν νομίζω.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    ακριβώς για όλα αυτά που ανέφερε ο σπάρο δεν θα έπρεπε να υπάρχουν.
    αυτά που υποτίθεται ότι πληρώνει ο εργοδότης για τον εργαζόμενο, τα καρπώνονται άλλοι.
    να γίνει καλύτερο. οκ συμφωνούμε...πως θα γίνει καλύτερο όμως? με καλό ξεσκαρτάρισμα. ξεσκαρτάρισμα σε τέτοιου είδους περιπτώσεις όμως, σημαίνει ότι το στέλνεις στα αζήτητα μαζί με αυτούς που είναι μέσα.
    όλα αυτά που έχουν δουλευτεί και πληρωθεί τι γίνονται? τα ξεχνάμε? δεν νομίζω.
    Θωμα ειναι αυτο που ελεγα και πιο παλια ειναι τα καλα και συμφεροντα...
    τι ειναι πιο ευκολο και δεν ενοχλει να κοψουμε απο 10% σε ολους? ή να κοψουμε 10 συνταξεις απο "μεγαλα κεφαλια"?
    ποιος θα κατσει τωρα να δει ποιος αξιζει να παιρνει συνταξη? αφου και οταν θα γινει το ξεσκαρταρισμα θα πεσει το τηλεφωνο και θα ακουστει ¨"Μακη το νου σου μην κανεις καμια μ..κια"..
    Και ας παμε αλλου, σε ποιον απο τους μεγαλοοφειλετες δεσμευτηκε περιουσια ή χρηματα?, οι πιο ατυχοι πηγαν 2 μερες εκπαιδευτικη εκδρομη.. π.χ Lak
    αν χρωσταγα εγω θα μου επαιρναν μεχρι και το φτυαρι!
    Ποιος απ τους πολιτικους που "ροκανισε" με αποδειξεις δεσμευτηκε η περιουσια του?
    Ποιος απο τους πολιτικους που ειχανε χρηματα στο εξωτερικο δεσμευτηκαν? 2 βδομαδες μας κοροιδευαν αν καταλαβατε καλα!
    Ξερετε τι ηταν πιο ευκολο? απ το να κανουν ολα αυτα να βαλουν χαρατσια...
    π...νε εναν λαο ανελεητα αντι να π..ξουν 1000ατομα...
    το αποτελεσμα σε αριθμους ειναι ιδιο!

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP