Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1409

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...5 (μ.μ. 2)

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    κατ αρχας το "εφ απαξ" του ιδιωτικου τομεα δεν το δινει το ικα, αλλα ο εργοδοτης.

διαφορετικα δεν δικαιουται τιποτα.

εγω λεω οτι στον ιδωτικο τομεα τις πληρωνει ο εργοδοτης (διοτι η συμφωνια παντα γινεται στα καθαρα, καθως αυτα ενδιαφερουν τον εργαζομενο), ενω

Μαλλον δεν εννοεις ολο τον ιδιωτικο τομεα Σταθη (εσυ καλα κανεις και βλεπεις μονο την δικια σου επιχειρηση)γιατι οι ξενοδοχουπαλληλοι πληρωνουν το γαμ@@ενο ΤΑΞΥ για το εφαπαξ ,πληρωναμε και για δικους μας ιατρους και θεραπειες εχοντας σαν ταμειο μεγαλη περιουσια η οποια κατασπαραχθηκε με τις ομορφιες αρχικα των χρηματιστηριακων τζογαρισματων των ταμειων και μετα με τα ομολογα ,με αποτελεσμα να μας γυρισουν σαν κλαδο στο ΙΚΑ ...
    ΑΑΑΑ και το ομορφοτερο οι εργοδοτες -ξενοδοχοι καταφεραν την σχεδον πληρη αποδεσμευση εισφορας για το ταμειο μας ...
    Λοιπον με λιγα λογια το εφαπαξ που δικαιουμαι μου το κραταγαν και το κρατανε απο τον μισθο μου
    Αυτα τα χρηματα τα χανω για την ωρα και τα θελω πισω οταν πρεπει να τα παρω βαση νομου και σε αυτο το δικαιωμα δεν θα κανω πισω ,τωρα με ποιον τροπο δεν ξερω ..μπορει οταν ερθει η ωρα να "παιζω' σε κανενα δελτιο ειδησεων...
    Attached Images Attached Images

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

2. The Following 2 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Leonidas_E39 (06-03-12), Stathis (05-03-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP