Σελίδα 10 από 24 ΠρώτηΠρώτη ... 8910111220 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 91 έως 100 από 237

Θέμα: S54 looking for new home ?

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ σκεφτόμουν να κάνω τούμπανο το Ζ3... μετά από λίγη σκέψη διαπίστωσα ότι θα ήταν πεταμένα χρήμματα και καλύτερα να το δώσω και να πάρω κάτι καλύτερο που θα καλύπτει τις 'νέες' μου ανάγκες.
    με το καλό ρε άλεξ...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σέβομαι το πάθος σου για τα Ε30 (και εμένα μου αρέσουν πολύ) αλλά νομίζω ότι είναι γεγονός ότι το Ε36 είναι ένα πολύ καλύτερο αυτοκίνητο από το Ε30.
    - Παθητική ασφάλεια (πάρα πολύ σημαντικό όταν βάζεις την οικογένεια μέσα)
    - Χώροι + χώρος αποσκευών (επίσης πολύ σημαντικό όταν θέλεις να το χρησιμοποιείς για την οικογένεια)
    - Πλαίσιο + ανάρτηση
    - Αεροδυναμική

Όποιος είναι πάνω από 1.70 και έχει κάτσει σε πίσω θέση από Ε30 ενώ ο οδηγός είναι πάνω από 1.70 ξέρει για τι μιλάω.
    Τραγικός ο χώρος για τα σημερινά δεδομένα αυτοκίνησης !
    Και στο κάτω κάτω της γραφής, γιατί να βασανίζεται κάποιος και να μην έχει χώρους (άν δεν το έχει μόνο για καύλες).

Φίλε Κώστα, δεν ξέρω γιατί θέλεις να δώσεις το όμορφο Μ3 που έχεις και να μπλέξεις με μαστόρια, τρελά έξοδα και γενικά χρήμματα που δεν θα πάρεις ποτέ πίσω.
    Άν μπορείς να διαθέσεις χρήμματα, φτιάξε κάτι για καύλες (και τα Ε30 είναι ωραία, ελαφρυά και μπάνικα).
    Εγώ σκεφτόμουν να κάνω τούμπανο το Ζ3... μετά από λίγη σκέψη διαπίστωσα ότι θα ήταν πεταμένα χρήμματα και καλύτερα να το δώσω και να πάρω κάτι καλύτερο που θα καλύπτει τις 'νέες' μου ανάγκες.

Άλεξ, το Ε30 (αν το πρότζεκτ γίνει τελικά) θα εκπληρώσει κάποιες παιδικές 'ανησυχίες'. Δε θα φτιάξω Ε30 για να το κυκλοφορώ καθημερινά, ούτε να μεταφέρω όλη την οικογένεια, γι αυτό και δεν με απασχολούν οι χώροι και λοιπά στοιχεία που το Ε36 έχει σαφώς βελτιωμένα. Τη πλάκα μας θέλουμε να κάνουμε...

Ωωωπ τώρα μου ρθε άλλη ιδέα. How 'bout Ε30 με S38B36/8 ??

3. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

alexk (03-03-12)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων

Ωωωπ τώρα μου ρθε άλλη ιδέα. How 'bout Ε30 με S38B36/8 ??
    Νομίζω ότι οι S38 είναι ακριβότεροι στην πιάτσα ίσως και απο S54
    Συν τα αναλώσιμα του κάθε μοτέρ έχουν διαφορετικά κοστολόγια με τρελές διαφορές.Το S38 ως παλιότερο μοτέρ και πιο ακριβά ανταλλακτικά έχει και πιο δύσκολα τα βρίσκεις...

Για ένα S62 δεν το συζητάγαμε καν!ΔΑΓΚΩΤΟ!

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

S62 σε 46άρι compact ?
    !!!

Περιοχή
    Melissia / N. Penteli
    Rides
    1

Προεπιλογή

Κωστα περιμενο τελ σου να στα πω ολα ρε φιλε & να σε βοηθησω να φτιαξεις ενα φοβερο πανεμορφο 30αρι. Οχι S38 ρε φιλε. Ο σκοπος ειναι να παμε μπροστα οχι να γυρισουμε 20 χρονια πισω. Ειχε ο ξαδελφος μου το πρωτο Ε30 Μ5 του "καντινιερη". Για τοτε μιλαμε για τρομοκρατια αλλα τωρα μπορουμε να παμε μεχρι και σε S85.

Το 30αρι με τον S54 παντα με Stock ecu με ολες τις λειτουργιες του κανονικα, εξατμιση stock S54 μεχρι το τελειωμα και τελικο απο Ε36 S50 B32 για stock BMW look (γιατι το καζανι του S54 δεν μπαινει πισω) και φυσικα για τον φοβερο cool ηχο, ακρα 5 μπουλονα απο Ε30 Μ3 (ΟΧΙ απο 36αρια-τορνους, compact, Z3, κλπ) για να εχεις και φρεναρες αλλα και ΑΒS (ηλεκτρονικο - βαλε βγαλε επιλογη δικια σου) με καινουργια μπομπα απο 7αρα, A/C, σαλονι θερμαινομενο απο Ε30 Μ3 δερμα με προσκεφαλα πισω + οροφη ολο alcadara, modified οργανα απο Ε30 Μ3, ζαντες θα ελεγα bbs Le man η 16αρες BBS E30 M3 σαν τις δικες μου η 17αρες απο Ε34 Μ5 σαν αυτες που εχω στο cabrio, custom coilover απο τον αρχοντα του ειδους με ρυθμιζομενα πιατελα μπροστα και πισω και καμπεροβιδες πανω στα ψαλιδια φτιαγμενες σε τορνο για την απολυτη ρυθμιση. Mtech II bodykit, M3 εσωτερικα μαρσπιε, Mtech II τιμονι, φωτιζομενο λεβιε Μ - 6 speed, obc. Αμα θες θα σου βρω και πομολα BMW Motorsport σαν τα δικα μου και αλλη μια μαγκια που εγω δεν την εκανα γιατι το εδωσα ειναι να αγορασουμε ΒΜW Motorsport κοκκινες ζωνες απο Ε36 Μ3 τις κοβουμε στην βαση τους και τις ραβουμε στα καρουλια του Ε30. Τhis is it my friend και ασε τους αλλους να τραγουδανε.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη TSAF : 03-03-12 στις 12:27
    WRC is for boys
    GROUP B was for men

7. The Following 12 Users Say Thank You to TSAF For This Useful Post:

5555 (03-03-12), alexk (03-03-12), BILL007 (03-03-12), bill_m3 (03-03-12), cecotto 029/505 (03-03-12), Christos 330 (03-03-12), Leonidas_E39 (03-03-12), Monsta (03-03-12), nikos1400 (03-03-12), Panos 316T (05-03-12), Stamatis (03-03-12), zaharias (03-03-12)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο TSAF Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κωστα περιμενο τελ σου να στα πω ολα ρε φιλε & να σε βοηθησω να φτιαξεις ενα φοβερο πανεμορφο 30αρι. Οχι S38 ρε φιλε. Ο σκοπος ειναι να παμε μπροστα οχι να γυρισουμε 20 χρονια πισω. Ειχε ο ξαδελφος μου το πρωτο Ε30 Μ5 του "καντινιερη". Για τοτε μιλαμε για τρομοκρατια αλλα τωρα μπορουμε να παμε μεχρι και σε S85.

Το 30αρι με τον S54 παντα με Stock ecu με ολες τις λειτουργιες του κανονικα, εξατμιση stock S54 μεχρι το τελειωμα και τελικο απο Ε36 S50 B32 για stock BMW look (γιατι το καζανι του S54 δεν μπαινει πισω) και φυσικα για τον φοβερο cool ηχο, ακρα 5 μπουλονα απο Ε30 Μ3 (ΟΧΙ απο 36αρια-τορνους, compact, Z3, κλπ) για να εχεις και φρεναρες αλλα και ΑΒS (ηλεκτρονικο - βαλε βγαλε επιλογη δικια σου) με καινουργια μπομπα απο 7αρα, A/C, σαλονι θερμαινομενο απο Ε30 Μ3 δερμα με προσκεφαλα πισω + οροφη ολο alcadara, modified οργανα απο Ε30 Μ3, ζαντες θα ελεγα bbs Le man η 16αρες BBS E30 M3 σαν τις δικες μου η 17αρες απο Ε34 Μ5 σαν αυτες που εχω στο cabrio, custom coilover απο τον αρχοντα του ειδους με ρυθμιζομενα πιατελα μπροστα και πισω και καμπεροβιδες πανω στα ψαλιδια φτιαγμενες σε τορνο για την απολυτη ρυθμιση. Mtech II bodykit, M3 εσωτερικα μαρσπιε, Mtech II τιμονι, φωτιζομενο λεβιε Μ - 6 speed, obc. Αμα θες θα σου βρω και πομολα BMW Motorsport σαν τα δικα μου και αλλη μια μαγκια που εγω δεν την εκανα γιατι το εδωσα ειναι να αγορασουμε ΒΜW Motorsport κοκκινες ζωνες απο Ε36 Μ3 τις κοβουμε στην βαση τους και τις ραβουμε στα καρουλια του Ε30. Τhis is it my friend και ασε τους αλλους να τραγουδανε.

ΡΕΣΙΤΑΛ !!! Ο άνθρωπος είναι μέσα στο μυαλό μου !!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Ωραιο προτζεκτ το ε30 .....αλλα εχει πολυ φορεθει....
    Θα προτιμουσα να κανω κατι και εφοσον ειχα το χρημα(γιατι οτι και να κανεις απο την αρχη χρειαζεται πολυ) που δεν θα ειχε ξαναγινει...τωρα το τι?....σκεψου το...τουλαχιστον στην ελλαδα....

Αν λοιπον ομως ηθελα να κανω κατι με 30αρι...και αν εχω καταλαβει που θα καταληξεις...θα επερνα το 30αρι το αγωνιστικο απο το car το λευκο το φουσκωτο που ειναι με την τριχρωμια και φοραει ηδη το μοτερ που θες.....θα το εκανα βιδες και θα το εφτιαχνα οπως ηθελα....αλλα θα ειχα την βαση σχεδον ετοιμη....

Να δωσω το ζ3 και να φτιαξω ενα ζ4 με μ6 μοτερ?????

10. The Following 5 Users Say Thank You to stamatis m3 e30 For This Useful Post:

alexk (03-03-12), DaywalkeR (03-03-12), Panos 316T (05-03-12), Vassilis ///M (05-03-12), zaharias (03-03-12)

Περιοχή
    Melissia / N. Penteli
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stamatis m3 e30 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ωραιο προτζεκτ το ε30 .....αλλα εχει πολυ φορεθει....
    Θα προτιμουσα να κανω κατι και εφοσον ειχα το χρημα(γιατι οτι και να κανεις απο την αρχη χρειαζεται πολυ) που δεν θα ειχε ξαναγινει...τωρα το τι?....σκεψου το...τουλαχιστον στην ελλαδα....

Αν λοιπον ομως ηθελα να κανω κατι με 30αρι...και αν εχω καταλαβει που θα καταληξεις...θα επερνα το 30αρι το αγωνιστικο απο το car το λευκο το φουσκωτο που ειναι με την τριχρωμια και φοραει ηδη το μοτερ που θες.....θα το εκανα βιδες και θα το εφτιαχνα οπως ηθελα....αλλα θα ειχα την βαση σχεδον ετοιμη....

Να δωσω το ζ3 και να φτιαξω ενα ζ4 με μ6 μοτερ?????
    Δεν ειναι ασχημη ιδεα αλλα το κακο ειναι οτι ο ιδιωκτητης το ζηταει ενα κουβα λεφτα για αυτο που ειναι χωρις ομως να ειναι τελειως σωστο. Για να μην ασχοληθει με τα ρευματα γιατι προφανως οι ανθρωποι δεν ειχαν την τεχνογνωσια να "ξεκλειδωσουν" την ecu εχουνε βαλει ολοκληρο το ταμπλο απο το Ε46 και για να μην μπαινει σε safe mode η ecu εχουν ταιριαξει απο κατω τα ακρα απο το Ε46 στο E30.

Για εμενα αυτο ειναι big NO Ο σκοπος ειναι να ειναι ολα σωστα και οχι ΠΑΤΕΝΤΕΣ.
    WRC is for boys
    GROUP B was for men

12. The Following 2 Users Say Thank You to TSAF For This Useful Post:

Monsta (05-03-12), stefm5 (05-03-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο TSAF Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ειναι ασχημη ιδεα αλλα το κακο ειναι οτι ο ιδιωκτητης το ζηταει ενα κουβα λεφτα για αυτο που ειναι χωρις ομως να ειναι τελειως σωστο. Για να μην ασχοληθει με τα ρευματα γιατι προφανως οι ανθρωποι δεν ειχαν την τεχνογνωσια να "ξεκλειδωσουν" την ecu εχουνε βαλει ολοκληρο το ταμπλο απο το Ε46 και για να μην μπαινει σε safe mode η ecu εχουν ταιριαξει απο κατω τα ακρα απο το Ε46 στο E30.

Για εμενα αυτο ειναι big NO Ο σκοπος ειναι να ειναι ολα σωστα και οχι ΠΑΤΕΝΤΕΣ.
    αυτό με τα ρεύματα είναι πληγή στην ελλάδα

Περιοχή
    Melissia / N. Penteli
    Rides
    1

Προεπιλογή

Oχι ειναι στην Γερμανια και ειναι μεσα απο την M.
    WRC is for boys
    GROUP B was for men

Σελίδα 10 από 24 ΠρώτηΠρώτη ... 8910111220 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP