Παρε το stelvio ρε Γιαννο να ευχαριστηθεις οδηγηση.
Παρε το stelvio ρε Γιαννο να ευχαριστηθεις οδηγηση.
nikos1400 (03-03-12)
Γιάννη με σοκάρεις !
Κόλλημα στη μετάδοση και μάλιστα σε μηχανή χωρίς αλυσίδα, θα μπορούσε να μην ήταν ανώδυνο ... πάλι καλά που σταμάτησες ομαλά.
Ptboul (02-03-12)
Αυτο σκέφτομαι απο το πρωί Πανο, ηταν πολύ επικίνδυνο, ειδικα το οτι εμεινα στην αριστερη στο ποταμι!!!!!, αλλα και αυτο που φαντάζεσαι......να φρέναρε με 100χλμ ο πισω τροχος!!!!......μου την εχει δώσει, να μην κάνω καμιά ταρζανια με την μηχανή και να ειμαι πολύ προσεχτικός οδηγός, και να μην με χαρεί το παιδί μου απο μηχανικό σφάλμα
.......είμαι ενα βήμα απο να την αλλάξω η με άλλη η με smart....
υ/γ
Η bmw μου ζητησε για την μεταφορα (εληξε η οδικη της bmw,,,gmt!!!).....80ε!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Z4 DCT : 02-03-12 στις 09:26
Κάτσε να δούμε τι θα πει ο μηχανικός σου και το συζητάμε το θέμα. Του Βαγγέλη έχει βγάλει κάτι τέτοιο άραγε ? Εμένα με τρόμαξε πάντως αυτό που σου συνέβη. Οσο να ναι ρε παιδί μου, την αλυσίδα και τα γρανάζια τα βλέπεις, είναι μπροστά στα μάτια σου, τον κλειστό άξονα δεν το γουστάρω ... τι να πω ...? Είμαι και παλιομοδίτης εγώ.
Stathis (02-03-12)
PS: Ούτε στο Μ3 δε κάνει τόσο το διαφορικό. WTF ????
Ptboul (02-03-12)
Κριμα για την ζημια Γιαννη,αλλα σε καμμια περιπτωση δεν πιστευω οτι δεν θα ειχε προβλεψει η BMW για τετοια βλαβη,.....δηλ. δεν θα αφηνε περιθωριο για μπλοκαρισμα του τροχου και με οτι συνεπειες θα ειχε αυτο....
....αλλωστε γι'αυτο το λογο τα εκανε ολα "στραγαλια" εκει μεσα,για να μην παθεις κατι εσυ.
Αυτες ειναι BMWδο απαντησεις προεδρε!!! ...οχι αμεσως παρε stelvio,παρε smart!!!![]()
120ie87 (02-03-12)
Εσυ καλα τα λες.......η γυναικα μου εχει σηκώσει το λάβαρο της επανάστασης....να γινει το gs 4ροδο.......
Απο την αλλη μου την έχει δώσει......μια η τρόμπα συμπλέκτη, μια κεντρικός διακόπτης, μια ο αισθητήρας ανάφλεξης, δυο φορές η μπαταριά, μια ητο μπροστινό αμορτισέρ..........σε ενα γαμομηχανακι που το συντηρο και του φερομαι ευλαβικα!!! και στοιχησε 15+ χιλιαρικα.....αι στο διαλο τσαντιστικα