έχει κανεις καμια σχετικά οικονομική λύση για αμορτισέρ? έχω 67.000xlm και στα 26.000 είχα αλλάξει k έβαλα τα koni fsd.
δυστυχως τώρα θέλω πάλι. Καλά τα koni αλλα αντέχουν λίγο και αυτά... καμια πρόταση?
έχει κανεις καμια σχετικά οικονομική λύση για αμορτισέρ? έχω 67.000xlm και στα 26.000 είχα αλλάξει k έβαλα τα koni fsd.
δυστυχως τώρα θέλω πάλι. Καλά τα koni αλλα αντέχουν λίγο και αυτά... καμια πρόταση?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 28-02-12 στις 19:49 Αιτία: greeklish
Φιλε καλως ηρθες. Γραφε ελληνικα σε παρακαλουμε
Εκανες αμορτισερομετρηση και ειδες πως επεσαν τοσο γρηγορα ?
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Γιατί στα 26Κ άλλαξες αμορτισέρ?
Detailing Madness
Εδω και καιρο δεν εννοιωθα το αυτοκινητο σταθερό και στην παραμικρή ανωμαλια ειδικά το πίσω μέρος ψαρεύει έντονα, να σημειώσω ότι δεν έχω run flat, και το οδηγώ καθημερινά, και γρήγορα .
τα ίδια συμπτώματα είχα και στα 26,000χλμ που τα αλλαξα.
Πηγα να δώ τι γίνεται, μήπως ήταν κάτι άλλο, αλλα τελικά τα αμορτισέρ ειναι στο 45%, και όλα τα άλλα στο αυτοκίνητο άψογα(σινεμπλοκ, ψαλίδια, αντιστρεπτική κτλ).
Με 700ευρω λοιπόν μπορώ να βάλω τα ίδια, τα οποία ειναι φοβερά σε αίσθηση και κρατήματα, αλλά αυτή τη δουλειά θα κανω κάθε τόσο?
και δεν μπορώ να τα βρω και πουθενά αλλού φτηνότερα.
Εχετε να προτείνεται κατι?
Eγω φοραω τα bilstein Sprint αλλα δν στα συστηνω διοτι το αυτ/το εχει γινει κουτσουρο και δν ειναι για μικρες διαδρομες αλλα μονο για ταξιδια και κρατηματα
Τα bilstein τα κίτρινα έχεις τα sprint η τα sport?
Και τα αλλάζεις κάθε 40,000 περίπου δηλαδή?
Περίπου πόσο σου πάνε?
Δν θυμαμαι τιμη αλλα κανα 600
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
Να βάλεις τα normal ΟΕΜ αμορτισέρ του ή του Μ pack το έχεις σκεφτεί?
Detailing Madness
scania124 (30-03-12)