Σελίδα 6 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 95

Θέμα: 3.0 m54 αντλια λαδιου

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο zaharias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν εχει και λιγα θεματακια ο Μ54..
    Σιγουρα θα εχεις διαβασει στο φανατικς.. για καταναλωση λαδιου..διαρροες, CCV, φλαντζες, υδραυλικο τιμονι.. και διαφορα αλλα.. και τα περισσοτερα Μ54 ειναι 3λιτρα..
    Δυστυχως μετα απο 6 χρονια μετατροπης μου συνεβει το χειροτερο νομιζω και ευτυχως χωρις καταστροφικα αποτελεσματα κατα αλλα μεχρι τωρα κανενα προβλημα!

2. The Following User Says Thank You to Kostas Maras For This Useful Post:

zaharias (25-02-12)

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Smile

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Kostas Maras Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δυστυχως μετα απο 6 χρονια μετατροπης μου συνεβει το χειροτερο νομιζω και ευτυχως χωρις καταστροφικα αποτελεσματα κατα αλλα μεχρι τωρα κανενα προβλημα!
    Μπραβο ρε θηριο.. Σιγουρα εισαι απο τις εξαιρεσεις.. (φτου φτου.. δεν πιανει το ματι μου, τσεκαρισμενο.. xaxaxaxaxa )
    Φυσικα, σε αυτα που ελεγα πριν παιζει ρολο πολυ ο παραγοντας "συντηρηση" και η τυχη.. (πχ στο θεμα της καταναλωσης του λαδιου.. υπαρχουν ιδιοκτητες που το αγορασαν καινουργιο, το εστρωσαν και συμπληρωναν λαδι απο τα πρωτα χλμ και υπαρχουν και ιδιοκτητες που τα πηραν μεταχειρο και δεν συμπληρωνουν ποτε..)
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο zaharias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπραβο ρε θηριο.. Σιγουρα εισαι απο τις εξαιρεσεις.. (φτου φτου.. δεν πιανει το ματι μου, τσεκαρισμενο.. xaxaxaxaxa )
    Φυσικα, σε αυτα που ελεγα πριν παιζει ρολο πολυ ο παραγοντας "συντηρηση" και η τυχη.. (πχ στο θεμα της καταναλωσης του λαδιου.. υπαρχουν ιδιοκτητες που το αγορασαν καινουργιο, το εστρωσαν και συμπληρωναν λαδι απο τα πρωτα χλμ και υπαρχουν και ιδιοκτητες που τα πηραν μεταχειρο και δεν συμπληρωνουν ποτε..)
    Ζαχαρια το θεμα σερβις περνα απο τα χερια μου και του δινω τα καλυτερα για δουλευει απροβληματιστα! Καταναλωση με γρηγορη οδηγηση στις 7000 χιλ. αλλαγη 850ml περιπου. Σε ευχαριστω για το καλό σου μάτι......Χα!Χα!Χα!

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιατί μόνο στα τριλιτρα όμως ρε παιδιά? Δεν έχει αναφερθεί κανένα κρούσμα σε μικροτερο(b22,b25)? Πόσο ήσυχοι μπορούν να είναι οι κάτοχοι μικρότερων Μ54 με κοφτη στις 7000 ας πούμε?
    γιατί έχει να κάνει με τον στρόφαλο και το μπλοκ του Β30
    το πρόβλημα λύνεται με έναν ειδικά σχεδιασμένο αποσβεστήρα κραδασμών της ΑΤΙ (ATI dampers)

6. The Following 4 Users Say Thank You to stefm5 For This Useful Post:

alexk (25-02-12), BILL007 (26-02-12), ghost-rider (25-02-12), zaharias (25-02-12)

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Kostas Maras Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φιλε μου το προβλημα οπως ειπε καποιο μελος εμφανιζεται μονο στα τριλιτα.....εγω δεν εχω δει σε μικροτερα κυβικα καπου κατι αλλα και παλι δεν ξερω να σου πω για να σε ησυχασω.......ισως προληπτικα να πρεπει να γινει! Παντως η ανακουφιση που πηρα οταν χθες βραδυ βαλαμε ξανα μπροστα τον κινητηρα και αρχισε το ''κελαιδημα'' του.....και η χαρα μου ηταν απεριγραπτη!!!! Ολα πηγαν καλα και εντος των ημερων τοποθετουμε τα οργανα (εποπτειας) πιεσης και θερμοκρασιας τα οποια εχω στα χερια μου και αναμενω τον ανταπτορα για την εγκαταστασης τους! Ουφφφφ.....
    Οταν τελειωσεις ανεβασε φωτο απο την εγκατασταση των αισθητηρων και την τοποθετηση των οργανων περισσοτερο με ενδιαφερει να δω που θα τα βαλεις,δεν εχει και πολλες θεσεις το ταμπλο..

8. The Following User Says Thank You to Bitz For This Useful Post:

BILL007 (26-02-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

ήρεμα με τα Μ54 μάγκες.
    μιλάμε για ίσως το πιο σκυλί μοτέρ που έχει βγάλει η bmw. του αδερφού μου καίει 6 λίτρα λάδι στα 10κ χιλιόμετρα, εδώ και τέσσερα χρόνια. δεν το φτιάχνει απο την βλακεία του. και πάλι, κράου δεν κάνει το μπουρδέλο.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

10. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

zaharias (25-02-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    ήρεμα με τα Μ54 μάγκες.
    μιλάμε για ίσως το πιο σκυλί μοτέρ που έχει βγάλει η bmw. του αδερφού μου καίει 6 λίτρα λάδι στα 10κ χιλιόμετρα, εδώ και τέσσερα χρόνια. δεν το φτιάχνει απο την βλακεία του. και πάλι, κράου δεν κάνει το μπουρδέλο.
    όσο του βάζει λάδι δεν πρόκειται να κάνει κράου...

12. The Following User Says Thank You to stefm5 For This Useful Post:

zaharias (25-02-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

σκέψου μόνο την φθορά που έχει υποστεί μέσα σε 4 χρόνια ένα μοτέρ που συνέχεια, είναι με λιγότερο λάδι.
    πολές φορές μάλιστα, συμπληρώνει με την μία 2.5 λίτρα.
    επειδή είμουν περίεργος, τον πείρα τηλ πρίν απο λίγο. το μοτέρ καίει 6 - 7 λίτρα λάδι, κάπου στα 8.000 χιλιόμετρα. μιλάμε για μπουρδέλο στην κυριολεξία.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    ήρεμα με τα Μ54 μάγκες.
    Βρε, δεν ειπε κανεις οτι δεν ειναι σκυλι το Μ54..
    Εχει ομως ΑΡΚΕΤΑ θεματακια.. σε αλλους βγαζουν προβληματα, σε αλλους οχι.. ειναι τι θα σου κατσει..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

15. The Following 2 Users Say Thank You to zaharias For This Useful Post:

BILL007 (26-02-12), Thomelef (25-02-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

τομ πώς το κατάφερε; πόσα χιλιόμετρα έχει;
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stefm5 : 25-02-12 στις 21:01

Σελίδα 6 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα