Κώστα να σε ρωτήσω κάτι;
Βολάν έχεις το μαμά; Η έχεις ελαφρυτερο;
Κώστα να σε ρωτήσω κάτι;
Βολάν έχεις το μαμά; Η έχεις ελαφρυτερο;
BILL007 (25-02-12)
Γιατί μόνο στα τριλιτρα όμως ρε παιδιά? Δεν έχει αναφερθεί κανένα κρούσμα σε μικροτερο(b22,b25)? Πόσο ήσυχοι μπορούν να είναι οι κάτοχοι μικρότερων Μ54 με κοφτη στις 7000 ας πούμε?
Κωστα, φορας προγραμμα (εχεις ανεβασει κοφτη)..??
Καποια στιγμη, σκεφτηκα για προγραμμα, αλλα ειπα, αστο οπως ειναι για το λογο του κοφτη και μονο και ειχα στο μυαλο μου αυτο το θεμα με τη τρομπα λαδιου..
Καλο ειναι να το κανουν προληπτικα ολοι, να εχουμε (καπως) το κεφαλι μας ησυχο..
Λεγανε για τα βλαβητρονικ, οτι εχουν προβληματα.. Ο Μ54 καλυτερος ειναι..??Γ@μω τα κυβικα μου μεσα!!!
![]()
![]()
ΧΙΟΣ-CHIOS
zaharias (25-02-12)
Φιλε μου το προβλημα οπως ειπε καποιο μελος εμφανιζεται μονο στα τριλιτα.....εγω δεν εχω δει σε μικροτερα κυβικα καπου κατι αλλα και παλι δεν ξερω να σου πω για να σε ησυχασω.......ισως προληπτικα να πρεπει να γινει! Παντως η ανακουφιση που πηρα οταν χθες βραδυ βαλαμε ξανα μπροστα τον κινητηρα και αρχισε το ''κελαιδημα'' του.....και η χαρα μου ηταν απεριγραπτη!!!! Ολα πηγαν καλα και εντος των ημερων τοποθετουμε τα οργανα (εποπτειας) πιεσης και θερμοκρασιας τα οποια εχω στα χερια μου και αναμενω τον ανταπτορα για την εγκαταστασης τους! Ουφφφφ.....
ghost-rider (25-02-12), zaharias (25-02-12)
ελπίζω με μια κόλληση, να λύνεται τόσο σοβαρό πρόβλημα.
προσοχή όμως απο αυτόν που θα το κολλήσει...καλού κακού, όποιος το κάνει ας έχει και μια καλή λίμα, έτσι ώστε να λιμάρει καλά τις πονταρισιές, μη τυχόν και στο μέλον φύγει κάνα γρέζι απο την κόλληση, και γίνει της κ@ριόλ@ς εκεί μέσα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Thomelef : 25-02-12 στις 09:34
sympether with chiefτης