οπως το βλεπεις το αμαξι ετσι το ειχα παρει ο προηγουμενος τα εχει βαλει αυτα τα φωτα αλλα κ εγω δεν εκατσα να ασχοληθω με τα φωτα ε ενταξει δεν ειναι σε κατασταση που να μην βλεπετε....:P![]()
οπως το βλεπεις το αμαξι ετσι το ειχα παρει ο προηγουμενος τα εχει βαλει αυτα τα φωτα αλλα κ εγω δεν εκατσα να ασχοληθω με τα φωτα ε ενταξει δεν ειναι σε κατασταση που να μην βλεπετε....:P![]()
RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!
της συγκεκριμένης μάρκας, το κάρμπον είναι τέλεια πρεσσαρισμένο. ούτε νερά ούτε τπτ.
το δικό μου φυσικά είναι και βαμμένο στο χρώμα του αυτοκινήτου. και του πόντιου όμως, αλλά και του τάσου σαούλ που έχω δεί, ήταν εξίσου καλά.
όσοι ξέρουν το αμάξι μου, μπορούν να επιβεβαιώσουν για την ποιότητα της τοποθέτησης στα αφτερμαρκετ παρτς που φοράω.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Thomelef : 24-02-12 στις 20:39
sympether with chiefτης
RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!
anisos (25-02-12)