sympether with chiefτης
Κώστα η εξάτμιση θα δώσει δυνατό μπάσο χαμηλά, στα μεσαία-ψηλά που θες να ακούς την εισαγωγή το τελικό δεν δίνει έντονο μπάσο οπότε μια χαρά θα ακούς την καβούκα. Εάν βέβαια αλλάξεις καταλύτες ή xpipe τότε το πιο πιθανόν είναι να μην ακούς την εισαγωγή.
Εάν βάλω csl diffuser μετά θα μου τη δώσει να το κάνω όλο csl εξωτερικά οπότε ανοίγουμε πληγές....το ότι όμως έτσι θα καλυφτεί το κενό έχεις δίκιο, δεν είναι τυχαίο που στο site της eisenmann οι περισσότερες φώτος είναι με csl diffuser!
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
σιγά σιγά νάσο...έτσι και αλλιώς το αμάξι σου είναι κουκλάρα και έτσι όπως είναι...
με 1500¤ πάντως, το κάνεις άνετα όλο λουκ σι ες ελ...κάνα 1200άρι τα παρτς, και κάνα 400άρι για βάψιμο τοποθέτηση.
θα γίνει όμως άλλο αμάξι. πιστεύω αξίζει τα λεφτά, και με το παραπάνω. ειδικά απο πίσω, εγώ το δικό μου δεν χορταίνω να το βλέπω τώρα και με τις 83άρες μπούκες.
sympether with chiefτης
RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!
BILL007 (24-02-12)
εγώ πάντως, θα σε στεναχωρήσω ντίνα.
απο την άλλη, αν αρέσει σε σένα, περιτεύει η δική μου γνώμη.
sympether with chiefτης
Μ έχετε πριζώσει και οι δύο με την εξάτμιση. Αυτό που μένει είναι να με πείσετε ότι το αμάξι δε θα χάσει hp. Όλοι έχουμε διαβάσει πόσο μελετημένη είναι η εξάτμιση του Μ3 από τη κατασκευάστρια εταιρεία.
Για το look csl Νάσο θα το πας βήμα βήμα. Το diffuser άλλωστε είναι ότι πιο ανώδυνο και θα δείξει απίστευτα, αργότερα θα βάλεις με την ησυχία σου πορτ-μπαγκάζ και προφυλακτήρα.![]()
pilot (28-02-12)
BILL007 (24-02-12)
α ναι τωρα που ειπες για εξατμιση εμπαξα κ εγω το γνησιο τελικο του Μ3 Ε36 κ εχει αλλαξει κ ο θορυβος κ το αμαξι δειχνει οτι δεν βαργιεται χαμηλα βεβαια αλλαξα κ τον λαμδα 1 κ εχω δει πολλες διαφορες....![]()
RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!