στο fanatics διάβασα πως το μοτέρ μπορεί να δουλέψει 117 δευτερόλεπτα με μηδενική πίεση λαδιού..![]()
στο fanatics διάβασα πως το μοτέρ μπορεί να δουλέψει 117 δευτερόλεπτα με μηδενική πίεση λαδιού..![]()
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
BILL007 (24-02-12), Panos 316T (24-02-12), zaharias (24-02-12)
Το μετρήσανε ακριβώς?Μετά έγινε το μπουμ?
![]()
Panos 316T (24-02-12)
ε δεν νομίζω να έκανε πείραμα κανένας!! χαχαχαχαα... μάλλον πήραν την πληροφορία από την BMW..who knows? Λογικό πάντως μου φαίνεται να υπάρχει ένα χρονικό περιθώριο, για παράδειγμα στα ελικόπτερα που δούλευα το transmision μπορεί να δουλέψει 30 λεπτά χωρίς λιπαντικό!
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Πως το καταλαβες δλδ?Τι εκανε?Επισης ποσα χλμ εχει το μοτερ να δουμε αν και ποτε να το περιμενουμε.Απαραδεκτο παντως.![]()
Εξηγησα στην αρχη οτι αναψε το λαμπακι του λαδιου και λιγο νωριτερα ακουσα ενα διαφορετικο θορυβο αλλα δεν εδωσα σημασια γιατι ημουν με πολλα χιλιομετρα! Η ζημια αυτη μπορει να συμβει στον m54b30 αναπασα στιγμη χωρις να εχουν σχεση το ποσα χιλιομετρα εχει το μοτερ!!!!!!! Συμβαινει σε υψηλο οριο στροφων και ελεγα σε ολα τα μελη που εχουν το μοτερ αυτο να μπουν στην διαδικασια κατα αναγκη εγω......και κολλησουν το γραναζοπαξίμαδο και να εχουν το κεφαλι τους ησυχο! Τελος ημουν παρα πολυ τυχερος που εσβησα συντομα το μοτερ και το γραναζι δεν πηδηξε απο την θεση του με τα γνωστα σε ολους καταστροφικα αποτελεσματα!!!!!!!
Μπραβο Κωστα για το θρεντ και που αντεδρασες σωστα..
Ειχα διαβασει (και) για αυτο το "θεμα" στο φανατικς και ηθελα να ανοιξω θρεντ..
Παντως, πρεπει να εισαι απο τις λιγες περιπτωσεις..
Μου φαινεται οτι και γω στην επομενη αλλαγη, θα το "πονταρω"..
ΧΙΟΣ-CHIOS
BILL007 (24-02-12)
Η διαδικασια ειναι απλη;Εννοω μπορει να ασχοληθει μαστορας που ασχολειται με bmw αλλα δεν το εχει ξανακανει η πρεπει να απευθυνθω καπου πιο εξειδικευμενα;
VanVIC (19-10-14)